2.
Dzięki za miłe słowa, Kacper akurat nie jest nikim konkretnym, mam taki nawyk, że zawsze jak mam nazwać postać rysunkową, faceta w grze itd. to zostaje on Kacprem, zresztą nawet część moich chowanców była Kacprami xd czy go skończę nie wiem, bo nie umiem kolorować xd może strzelę szkice w innych pozycjach.
Jak być Aną, poradnik dla klonów
1. Imię - wchodząc w rolę klona twoje imię, nazwisko, tożsamość przestaje istnieć, jesteś Aną i musisz reagować tak jak Ana. Łatwo się zapomnieć, więc codzienny trening reakcji musi być podstawą.
ĆWICZENIE 1:
@Anatea! Jak ładnie wyglądasz? Zrobiłaś coś z włosami?
ĆWICZENIE 2 "ZMYŁKA":
Nasza Forumowa Tatuażystko, jak Ci mija dzień? Widziałaś gdzieś @Shairan?
dobrze się zastanówcie kiedy odpowiadać
2. Wiedza podstawą jest wiedza z zakresu broni, tatuaży i opieki nad dzieckiem, jeśli jej nie macie o tym pojęcia od razu wyjdzie na jaw, że jesteście klonem. Dobrze, też na bieżąco śledzić oryginał i wszelkie kolejne jej zainteresowania, tu możemy użyć podstępu by wyciągnąć informacje. Pomocne również może być odwiedzanie wątku z wyzwaniami.
3. Żarty, Humor, Memy, Anegdoty - sztywności mówimy stanowcze "NIE!" jeśli nie macie pomysłu na chwytliwą anegdotkę lub dobry żarcik odsyłam do gotowych propozycji z podręcznika "Być Anateą w 30 dni" str.203.
4. Narzekanie - kto nie narzeka ten nie jest prawdziwym Polakiem, a kto nie narzeka na trudy macierzyństwa ten na pewno nie jest mamą, tylko klonem. Wejdzie w rolę i napiszcie raz na jakiś czas to tam zrobiła wasza pociecha.
5. Rymy - może i ja nie widziałam, że Ana rymuje ale starsi użytkownicy forum wiedzą, więc w rozmowie z nimi, gdy pojawią się podejrzenia zacznijcie spontanicznie rymować.
6. Nevra - Ana jest nazywana Naczelną haterką Nevry, a to zobowiązuje, nawet jak go lubicie w głębi serca to przestańcie (dot. również Ciri).
Jakie plany macie na dziś?
/@Lina wiem, ale nie chce mi się przebrać xD
Ostatnio zmieniony przez Charlees (10-06-2021 o 09h19)