1. A to jest jakiś generator? Bo moja szafa świecie pustkami, a nie chcę brać fretki na takie Wyzwanie...
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
1. A to jest jakiś generator? Bo moja szafa świecie pustkami, a nie chcę brać fretki na takie Wyzwanie...
Ostatnio zmieniony przez lychee (11-01-2025 o 14h50)
3
Hej, nie wiedziałam, że jest taka ubieranka O.o Tak poza tym, to też odnoszę wrażenie, że na forum Eldaryi mimo, że już jest prawie martwe, to jest tu więcej ciepła niż na New Gen, ja się tam prawie w ogóle nie udzielam z jakiegoś powodu. Mam wrażenie jakbym była ciągle spóźniona na imprezę.
Ogólnie tak, u mnie też sypneło śniegiem, i to całkiem konkretnie.
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (11-01-2025 o 15h11)
4
Haha wiem o czym mówicie. Ale muszę przyznać że u nas i tak nie jest tak źle z nabijaniem wiadomości - na angielskim serwerze mają nawet po 40k bo wszystkie wątki to "odliczanie" i tym podobne.
Ale fakt, strasznie dziwna tam atmosfera panuje - może nie ciągle, ale przez większość czasu. Bardzo dobrze to ujęłaś Ilmaris, teraz trochę się "przyzwyczaiłam", ale długo po premierze new gen dokładnie tak się tam czułam.
Jestem dość aktywna od samego początku, poznałam tam kilka naprawdę fajnych osób z podobnymi zainteresowanami z którymi zawsze można porozmawiać. Ale na koniec dnia i tak przyjemnie jest przyjść tutaj na eldaryę i poprowadzić prawdziwą konwersację z każdym O wiele cieplejsza panuje tu atmosfera i bardzo mi się to podoba, nawet jeśli aktywność nie jest tak wysoka.
Co do śniegu - u mnie całkiem biało za oknem i to od kilku dni. Nawet teraz sypie.
u mnie taki widok za oknem <3
1. Okej, trochę się zasugerowałam stylówkami, które obecnie mamy
Z jakiegoś powodu tylko moja nie chce się zalinkować, wyskakują jakieś błędy, a nie chcę mi się jej robić od nowa, także wybaczcie.
Ilmaris
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
2.@Vandea jaka piękna stylka, dziękuję! <3
@lychee odnośnie twojego pytania.
Mam wrażenie, że na forum SF NewGen jest taki trochę Chaos. Na Eldaryi wiem gdzie wszystko jest i co jest, a na tamtym forum jakoś nie umiem się odnaleźć. Ogólnie, jak wspomniałam we wcześniejszym poście, czuję się jakbym była wiecznie spóźniona na imprezę, tj. wszyscy o czymś mówią, a ja nie mam pojęcia o czym jest rozmowa. W ogóle czy tylko mi się wydaje, że na SF NewGen jest dużo więcej młodych dziewczyn/nastolatek/dzieci niż na Eldaryi? Bo takie odniosłam wrażenie. Może też przez to nie mogę się przestawić na tamto forum. Spróbuję się bardziej zainteresować co się tam dzieje, bo "Salę Gier" mają całkiem spoko z tego co pamiętam, może tam bym się odnalazła, ale no, jak na razie nie porywa mnie społeczność forum SF NewGen.
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (12-01-2025 o 15h59)