1. Shairan, zdrówka życzę
Też czekam na powrót zabaw w CA, bo zawsze można było się tam trochę rozruszać jak brakowało energii lub pomysłów na rysunki. No i zawsze miło dostać od kogoś rysunek c:

Strony : 1 ... 70 71 72 73 74 ... 215
1. Shairan, zdrówka życzę
Też czekam na powrót zabaw w CA, bo zawsze można było się tam trochę rozruszać jak brakowało energii lub pomysłów na rysunki. No i zawsze miło dostać od kogoś rysunek c:
2. Hymm może ja coś narysuje, albo kogoś :3, ale chwila mam sporo swoich rysunków, muszę zrobić nowe wersje siedmiu synów Victora. Zajmie to chwilę czasu -.-
Też za tym tęsknię, zwłaszcza na narysuj strażniczkę :3
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (11-06-2021 o 19h40)
3.
@Alie, dziękuję <3 nie znam gry, ale na pewno fajnie w weekend coś pyknąć, dla relaksu
Kojarzę wątek "narysuj strażniczkę" ale jak się jeszcze udzielałam na forum przed pożarem, niezbyt mi szło rysowanie. Teraz chętnie bym coś potworzyła, to sympatyczny wątek :c
@lina, siedmiu synów Victora, Victor się wyrobił, nie chcesz zrobić portretu rodzinnego?
4 Dziękuję, ale nie mogę cały dzień leżeć, a to mnie całkiem relaksuje <3
@Dark Jurny ten Wiktor.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-06-2021 o 19h52)
5.
@Charls, kusi mnie Heroes of Might & Magic III - HD Edition. Trójka to przecież najlepsza ze wszystkich części. Chociaż osobiście mam też sentyment do starej czwórki, której wszyscy nienawidzą.
@lina, mojej córce podoba się Twój nietoperz ;D Głaszcze go paluszkiem po ekranie.
O, piątka. Zaraz coś wymyślę.
Ok, @lina, przebierz się za nietoperza, do północy ;3
Ostatnio zmieniony przez Alienne (11-06-2021 o 19h54)
1.
oddaję wyzwanko Uznałam, że podejdę do tematu kreatywnie haha
ciekawe czy zgadniecie który dla kogo dobrałam Odpowiedzi są w spoilerze na dole
stroje
2. Za nietoperza... dobra zaraz będę nietoperzem ^^, a może raczej bardziej wampirem. Jestem czerwonym nietoperzem.
// Sam Wiktor ma rodzoną trójkę dzieci pozostała czwórka to przemieniona z ludzi.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (11-06-2021 o 20h03)
3.
@Henrieta, świetne wyzwanie, trochę musiałaś pokombinować. Zgadłam Shairan, Twój i swój, przy Myst i Alie się pomyliłam, chociaż w sumie to było logiczne xD
@Lina, i tak Wiktor ma dużo roboty pewnie z dzieciakami, nawet jeśli to nie biologiczne
Ostatnio zmieniony przez Markiz (11-06-2021 o 20h07)
5 @Markiz nie no, kazali kolorować, to kolorujem zostało mi już tylko ubranie
Co do piosenki
Może z piosenką tego samego zespołu o nazwie "I hate everything about you?" Oni mają dużo podobnych piosenek, ale lubię ich słuchać ^^
@Hen zdecydowanie moja harpia mogłaby to ubrać ^^
@Bianka co powiesz na wyzwanie z dopasowaniem do kolejki po jednej cesze, z którą kojarzysz daną osobę, ale! cechę piszesz w dowolnym, wybranym języku xd
1.
@Alie, tak myślałam, że chcesz się zabrać za trójkę, swoją drogą do czwórki też mam sentyment bo to była pierwsza część w którą grałam, nawet nadal mam ją gdzieś tam na płytce
Kojarzysz może taką grę Disciples 2? Bardzo podobna pod względem mechaniki, serdecznie ją polecam
@Henri bardzo fajne podeszłaś do tematu, stroje super, choć przyznaję, że zamiast zgadywać od razu zajrzałam w spoiler xd
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (11-06-2021 o 20h31)
3.
kurde leiftanowa piosenka tak bardzo kojarzy mi się z innym kawałkiem i za chorobę nie mogę sobie teraz przypomnieć z jakim
Ostatnio zmieniony przez Alienne (11-06-2021 o 20h31)
4.
Hahah, boskie wyzwanie
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (11-06-2021 o 20h31)
5 Co te piąteczki tak mi zostają
@Bianka i super, o to mi chodziło! Dziękuję za sympatyczne dopasowanie
@Alienne hm, muszę to przesłuchac, nie kojarzę :3 i też polecam Goga.
@Charlees, nie wiem, czy Ci już to pisałam, ale Twój strój to majstersztyk.
@Dark to ten nietoperz, co gryzie?
pokolorowałam nasz collab
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-06-2021 o 20h40)
1.
@Shairan, świetnie Ci poszło, Miiko wyszła idealnie <3
Jakiego programu graficznego używasz?
2 Dziękuję, miło mi ^^
Obecnie używam Paint Tool Sai, chociaż PS patrzy na mnie spod byka w kącie xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-06-2021 o 20h51)
3.
@Alie z tego co pamiętam swoje Disciples 2 kupiłam na pewno za mniej niż 10 zł więc raczej nie powinno kosztować milionów
Co do piosenek o których napisałaś, muszę je sprawdzić, bo jakby mi coś świtało ale pewności nie mam xd
@Shairan dziękuję ^^ i piękne kolorowanie, świetnie wyszły Ci oczy. Nie zapomnijcie wrzucić tego cuda do CA.
dobra to oddaję wyzwanio-szkic do kolejnego collaba I guess?
Ostatnio zmieniony przez Markiz (11-06-2021 o 21h01)
5. skoro jestem nietoperzem A7 proszę słodkie nietoperze dla każdej strażniczki z kolejki jeden <3
Nietoperze są super cute.
// To prawda wyszło świetnie, ja na razie jednak nie przyłącze się do zabawy bo leń mnie złapał ;P
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (11-06-2021 o 21h04)
1.
Nietoperzowe wyzwanie:
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (11-06-2021 o 21h17)
2.
Ależ Wam ślicznie wyszedł ten collab z Miiko! Nie mogę się doczekać skończonej Ykhar :D A wszystko legalnie, w ramach wyzwań <3
Ja tam mogę najwyżej pisać prozą lub wierszem, jak coś :)
O, pochwalę się, że skończyłam dziś ten audyt. Wyszło mi 220 slajdów. Przynajmniej weekend mam wolny.
@Shairan, @Charls, Within Temptation to taki dramatic gothic metal (złośliwi twierdzą, że ostatnimi czasy pop-metal, ale wymienione utwory są, jak coś, sprzed ery zmian). @Shairan, skoro lubisz słuchać Skilletów i Three Days Grace to może Ci podejdzie :) Nie wiem, jak Tobie, @Charls, bo w sumie nie wiem, czego lubisz słuchać.
Hah, jak mogłam zapomnieć. Ktoś w beemovie musiał inspirowac się tym utworem, tworząc Leiftana. Within Temptation - Angels
@As, słodkie nietoperki!
//
Aha, no i obczaję sobie tego GOG-a, skoro polecacie (co to jest? nigdy wcześniej o tym nie słyszałam)
Ostatnio zmieniony przez Alienne (11-06-2021 o 22h14)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (11-06-2021 o 21h43)
4. Nieprawda, małe nietoeprki są mega słodkie i mega kochane, i trzeba je chronić bo zjadają komary o
Ja wcale nie umiem rymować xd, jestem w tym kiepska
//przypominam o wrzucanie kreatywnych wyzwań do naszego wątku na CA
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (11-06-2021 o 21h48)
5 @Shai fajnie ci wyszło kolorowanie
@Markiz uwu ten szkic jest :3
@Lina dla ciebie wyzwanko abyś zrobiła lineart szkicu dodanego przez @Markiz :3
Jeju jak fajnie złapać piąteczke :3
Nietoperze są straszne jak idziesz w nocy do łazienki, wychodzisz zza rogu a na ścianie przed tobą śpi taki rozciągnięty. Mini zawał murowany
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (11-06-2021 o 22h24)