2. Witaj Amolinium
Jeśli chodzi o stylizacje na mojej Gardzi, to wolę, gdy wygląda ona ludzko. U innych nie przeszkadza mi to. Jeśli strój jest dobrze złożony , to nie przeszkadza mi to. Warto zawsze ocenić coś nowego dla mnie . Może kiedyś sama stworzę stylizację trochę bardziej zainspirowaną fantastyką, niż tylko zwykłym człowiekiem . Cóż i tak wciąż największym potworem pozostaje człowiek. Potrafi zrobić takie przedziwne rzeczy.. Czasem aż się to w głowie nie mieści . Aczkolwiek Chelly mi również bardzo podoba się twoja stylizacja . Dobry popis kreatywności nie jest zły! No i warto odkrywać nowe możliwości eldkowych itemków .
Charlees Ty masz złą stylkę? Nigdy nie widziałam . Ale często też łapię się na tym, że stylki, które najbardziej podobają się mi są niżej oceniane w tym wątku z ocenami stylek. Albo jak ktoś mi pisze, że moja Gardzia wygląda zwyczajnie, albo jak że nie może odróżnić itemków, bo są zgrane , a potem ujmuje mi za to punkty, to ja bardziej mam takie, że hej to komplement w moją stronę, bo jakby lubię tworzyć moje własne zestawy tak, że wyglądają jakby były eldkowe albo no uderzam w to zagadnienie, że to człowiek jest największym potworem i akurat przedstawiam jakiegoś zbrodniarza, albo po prostu jestem stylkowo "człowiekiem złym" . Nie stylkowo z resztą też nim jestem xd.
Charlees akurat u mnie w przypadku miesiączki jest odwrotnie. Twarz wygląda bardzo okej, nic się nie dzieje, ale samopoczucie leci. No i mam w tedy tendencję do płaczu, także czasem masakra jest xd. Dlatego wolę nie wychodzić z domu, bo nie wiem, czy akurat jakiś gorzki żal albo wściekłość mnie nie napadną xd.
Alienne Ja bardzo bym chciała pójść do kina i na pizzę. Na razie nie korzystałam jeszcze z poluzowania obostrzeń. Mam tylko jakieś plany, czy może nawet zalążki planów. Zobaczymy jeszcze . Na razie bardziej stałam się domatorem i jakoś dziwnie mi to pasuje :3 .