2 Wybaczcie, napiszę ten post porządnie XD
oddaję rysunek. Bardzo na szybko. Wiecie jak jest...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
SCP! Ja, ja ja!
Widzisz, ty winkujesz a ja już PW nasmarowałam X'D
Ostatnio zmieniony przez Anatea (27-05-2021 o 18h46)
Strony : 1 ... 48 49 50 51 52 ... 214
2 Wybaczcie, napiszę ten post porządnie XD
oddaję rysunek. Bardzo na szybko. Wiecie jak jest...
Ostatnio zmieniony przez Anatea (27-05-2021 o 18h46)
3.
@Anatea, awww, rozpłynęłam się ^^
@lina, super ^^ Kiedy miałam wyzwanie z cytatami z filmów, przeglądałam też te z polskich. Naprawdę sporo mamy w Polsce świetnych komedii. Wychodzą nam :)
//
No i mam Kotka, wykluł się. Miał być Stefan, ale że wyszła dziewczynka, jest Stefania. Słodziak.
Ostatnio zmieniony przez Alienne (27-05-2021 o 18h32)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (27-05-2021 o 18h51)
5
@Markiz poproszę cię o 5 postów z myszoskoczkami :3
@LadyWill szkoda że nie zostałaś naszą dżesiczką
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (27-05-2021 o 19h10)
1. Ślepa na jedno oko harpia X'D dobre... Jak tak o tym pomyślę, to dobrze, że nie cyklop!
Nie mogę, z jednym okiem za bardzo kojarzyłabym się sobie z Nevrą XD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (27-05-2021 o 20h19)
1/5
Ostatnio zmieniony przez Markiz (27-05-2021 o 19h42)
Ostatnio zmieniony przez Zimonczyk (27-05-2021 o 19h28)
4. Aww, Ana, przeuroczy jest ten art, kradnę *^* Masz może lepszą jakość, bo jakoś wszystko się rozmazuje? (a chętnie bym popodziwiała z bliska, a teraz ledwo mogę wszystko rozczytać :c )
Czym jest SCP? :o Google mówi, że "Fundacja Specjalnych Czynności Przechowawczych", ale to chyba nie to XD
Ostatnio zmieniony przez LadyWill (27-05-2021 o 19h24)
5. Zimonczyk miło cię widzieć :3, a skoro rzadko wpadasz będziesz moją ofiarą ( dosłownie) zrobiłam sernik, więc do kolejeczki dopasuj różne smakowite serniczki pod kolor .
// ze wszystkich rzeczy nad przyrodzonych trochę wierzę tylko w kosmitów.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (27-05-2021 o 19h51)
1 Will, jutro wrzucę powinnam znaleźć chwilę
I o to chodzi z SCP. Te czynności tyczą się istot które są przechowywane. Całe uniwersum jest stworzone na bazie kreatywnego pisarstwa. Mega wkręcające
Ja będę sprawiedliwa, zjadłabym wszystkie xD
Markiz, daj znać które SCP są Twoimi ulubionymi
Ostatnio zmieniony przez Anatea (27-05-2021 o 20h38)
3. om nom nom zjadłabym każdy z nich , wszystkie wyglądają pysznie. Jeden na pewno ma smak oreo.
Ja siedze w uneirsum sciece-fiction czytaj star warsach, ale to nie ma nic do rzeczywsitości.
Mmm serniczki ;3
4/5
Ostatnio zmieniony przez Markiz (27-05-2021 o 20h34)
5. Przyszłam wziąć fretkę. Nie miałam ostatnio czasu na wyzwania ani na śledzenie dyskusji xd. Przepraszam.
Markiz Dobierz smaki lizaków do kolejki. Obrazki mile widziane, możesz też sama narysować - pełna dowolność ^.^ . Nie zapomnij o sobie!
1. Hymm cóż jak to dobrze że jutro jest piąteczek jakieś chipsy może kupie na wieczór, albo jakieś czekoladki.
//A na tym SCP się nie znam dlatego się nie wypowiadam.
// Chomiczki są słodziachne , ale bałabym się że skrzywdze takie małe zwierzątko.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (28-05-2021 o 12h00)
5/5
strażniczki i smaki lizaków
Ostatnio zmieniony przez Markiz (27-05-2021 o 22h09)
3. Sama bym siebie schrupała, robiłam kiedyś bezsernik z kaszy jaglanej i nerkowców z jagodami i borówkami właśnie i jej, jakie to pyszne było <3
Łączę się w bólu z tymi, które mają pracujące weekendy, ja niby nie mam zmian, ale co z tego, skoro studia same się nie skończą c;
Ostatnio zmieniony przez LadyWill (27-05-2021 o 22h18)
4. Hej hej oddaje wyzwanie, uprzedzam, starsznie głupi ten komiks i @As7 ja się przepraszam za te sosnowe gałęzie ale jakoś tak mi się przypomniała ta twoja historia z restauracji i już nie mogłam nic innego wymyślić xd a no i zaczęłam rysowanie zanim się przebrałyście ale chyba widać kto jest kto.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (28-05-2021 o 07h06)
5 charlees- jakie to piękne xD naprawdę szczerze mi się podoba!
No i tak, z tą ekipą strach gotować
Mateusz nam się udał jak mało co xD
Pracujące weekendy miałam tylko jak pracowałam na ochronie obiektu. Wtedy jednak po prostu robiło się 24 bez względu na weekend, święto czy cokolwiek innego.
Lina, przestań pisać po jednym zdaniu, wyrwanym z kontekstu. Wiem, że masz taki zwyczaj, ale żadna z nas nie chce by wątek zamknięto po sprawdzeniu, a Tobie wlepiono ostrzeżenie.
W ramach wyzwania, do najbliższych pięciu postów napisz też komplement dla innej osoby z forum.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (28-05-2021 o 07h15)
1. Charlees, jakie to urocze <3 Świetna robota, aż się uśmiechnęłam c:
Macie jakieś plany na weekend? Pogoda niestety nie sprzyja, ale coś na pewno da się wymyślić c:
/Ale mi brakuje Komplementów, nie lubię działu "Oceń strój", bo każdy ma inny gust i mam wrażenie, że niektóre recenzje są raniące, a w Komplementach zawsze można było usłyszeć i powiedzieć coś miłego <3
//Lina, zawsze możesz mówić o pogodzie c; A tak serio, ja też często nie znam się na temacie albo nie było mnie przez kilka kolejek i nie nadążam, wtedy zawsze wyłapuję osobę, która napisała coś, na co mogę łatwo odpowiedzieć albo komentuję oddane przez kogoś wyzwanie.
Ostatnio zmieniony przez LadyWill (28-05-2021 o 11h26)
2. Ale skoro ja nie mam pojęcia o czym mówicie, a w temacie wcale się nie orientuje to co mam pisać ? A jak próbuje zmienić temat, to mi się nie udaje . A ja nie lubię się wypowiadać na temat czegoś na czym się nie znam.
// Co do planów , nie mam żadnych za bardzo Will, poza leżeniem odłogiem niczym pieróg, bo pewnie i tak nie będę mogła się ruszyć z bólu
//Charles ten tort to cudo, tuliłabym i jadłabym pewnie też ;3
Komplement Ana
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (28-05-2021 o 11h11)
3. No na waszmości pierogi, @Charlees. Ten komiks to cudo! Przejaw geniuszu!
Co do planów to nie mam żadnych. Okaże się jak weekend nadejdzie
4/5
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-05-2021 o 12h35)
4.
Tak że nadrabiając 2 strony:
Anatea i jak tam kolega? Faktycznie "wygojony"? Czy odprawiłaś go z kwitkiem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A pedagogika kryminologiczna brzmi strasznie ciekawie :D
Will, dziękuję, wyspałam się i kolejne projekty wleciały... i lecą nadal ;w;
Markiz mam nadzieję że nacieszyłaś się wolnym dniem ;>
A potem przeczytałam że nic nie robiłaś, też fajnie XD
No i cudowne myszoskoczki UwU
Oraz lizaki, piękne <3
Tyle wyzwanek mnie mija ;w;
Zimonczyk cudowne serniczki, aż mi przykro że nie jestem jednym z nich ;w;
Charlees cudowny ten komiks! No czysty geniusz * brawo * (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ ✧゚・: *ヽ(◕ヮ◕ヽ)
A planów na weekend nie mam, bo mam bana na wyjścia ;w;
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (28-05-2021 o 17h09)
5.
@Charlees, bardzo mi się podoba ten komiks :) Piekłabym z Wami w realu takie torty!
@LadyWill, mnie też brakuje "Komplementów" i podpisuję się wszystkimi łapkami pod tym, co napisałaś o różnicy między "Oceń wygląd" a "Komplementami". Przed pożarem bałam się zaglądać na "Oceń strój", za to bardzo lubiłam udzielać się w "Komplementach". Jakby to rzec, to forum ma dla mnie jakąś szczególnie dobrą energię i lubię bywać w tych tematach, gdzie tę energię najbardziej czuję ;)
Plan na weekend mam: wyspać się! Ponadrabiać ogarnianie domu! Wysłać męża gdzieś na wycieczkę z córą i pisać w tym czasie fanfiki! ^^
Wyzwanie pójdzie do @Kalipso. Wybierz dla każdej Strażniczki z kolejki miejsce, w które posłałabyś ją na dwudniową wycieczkę (dla siebie też, czemu nie).
Ostatnio zmieniony przez Alienne (28-05-2021 o 17h18)
1. Cieszę się, że wam się podoba
Dopiero teraz ponadrabiałam sobie posty, trochę fajnych wyzwań mnie ominęło jak widzę.
Nigdy nie miałam styczności z SPC, ale tak to zachwalacie, że aż sobie może w wolnej chwili sprawdzę.
@Will, @Alie mi też brakuje komplementów, jakoś zawsze chętniej tam zaglądałam niż do oceniania stylizacji, zresztą wielu wątków mi brakuję i liczę, że kiedyś powrócą dobrze, że chociaż tutaj padają często wyzwania ze stylizacjami lub z dopasowaniem czegoś do kogoś, trochę to rekompensuje brak np. takiego "Wystylizuj strażniczkę powyżej na"
Planów na weekend nie mam puki co, pewnie jak w większość weekendów zaliczę jakiś po lesie.
Swoją drogą, udało wam się już ukończyć event?
Ostatnio zmieniony przez Charlees (28-05-2021 o 17h46)