1. @Dimitri, ❤ Liczę całym serduszkiem na liska.
A dziękuję, lubię robić zdjęcia telefonem i udawać, że są artystyczne.
@Noku, Styx, a to pierwsze zdjątko to akurat herbatka jaśminowa, pamiętam ją bardzo dobrze, byłam wtedy strasznie chora.
@Noku, rysunek świetny, ale cóż... To nadal Mati, jemu nic nie pomoże. Btw., brałeś go celowo czy przypadeczkiem ten lovometr taki wysoki?
@Shairan, pierwsza fota to srajfon koleżanki, druga to kalkulator ver. 2.0, a teraz mam kalkulator ver. 3.0 i nawet niezłe foty robi.
A wyzwanko, no cóż ja mogę nie zawiodłam się na Tobie jak zwykle. Parskałam śmiechem.
Ale wiesz, moralność Bimufa i inteligencją Matełusza to każdy może się zranić. I nie wiem czy chcę wiedzieć jak Leiftan zostanie uszkodzony krakenem Lensa, nie chcę. Naprawdę nie chcę.
Powiedz jak.
No i nadziałam się na tego Tymbarka, bo już miałam pisać, że te kapsle serio ranią, ale napisałaś o korku plastikowym, więc... No. Zgadza się.
Ale jak to chcesz opluć śmiechem biednego Leiftana, tożto trzeba go ratować. Adrelnalina 1 mg iv.!
@Kalipso, a co nie masz smaku? Koronka?
@dark-lina, o kurczę całkiem olałam te body, bo nie sądziłam, że odkrywają skórę Idę się obkupić.
I kolejna herbatka z mojego Instagrama, ostatnia już, bo reszta fotek to kawki, drinki i inne napoje, to zdjęcie jest mniej artystyczne (efekt psuje torebka, nie wiem czemu jej nie wywaliłam), ale kubek z Gandalfem.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
3/5
EDIT: @Alienne, ja drugą dawkę przechodziłam z gorączką. Mam nadzieję, że już lepiej?EDIT: @Kalipso, rozumiem Twój ból, miałam prostowaną przegrodę trzy razy... EDIT: @@Lieb, ja sama nie wiem co jest ze mną nie tak, bo niby z nim idę, a jednak go cisnę.
No śmiałam się i nadal się śmieje.
Co to za zwalanie winy na mnie... Nic Ci nie kazałam.
A myślałam, że najgorsze doświadczenie to bycie porwaną przez tornado.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (20-05-2021 o 13h42)
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- wiewiórki w czołgu
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor