2. @Liebe, byłabym Ci skłonna wybaczyć, ale za te doujiny to na pewno Cię nie wpuszczę.
EDIT: @Sarratia, ja ostatnio oglądałam anime z 1982 roku, więc z tą kreską chyba nic mnie nie zaskoczy...
Ostatnio zmieniony przez Vandea (18-05-2021 o 22h59)

Strony : 1 ... 31 32 33 34 35 ... 215
2. @Liebe, byłabym Ci skłonna wybaczyć, ale za te doujiny to na pewno Cię nie wpuszczę.
EDIT: @Sarratia, ja ostatnio oglądałam anime z 1982 roku, więc z tą kreską chyba nic mnie nie zaskoczy...
Ostatnio zmieniony przez Vandea (18-05-2021 o 22h59)
Ostatnio zmieniony przez Sarratia (18-05-2021 o 23h05)
5
Nigdy więcej nie sprawdzam jakichś dziwnych japońskich słów ;-; Myślałam że to jakieś skarpetki lub jakieś jedzenie śmieszne ;-;
Dajcie to odzobaczyć
Koszmarke to w ramach wyzwania napisz wierszyk o kolejce łapiącej kury i gołębie
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (18-05-2021 o 23h25)
1. @Ala, czy ty wyguglałaś sobie yaoi i zniszczyłaś sobie dzieciństwo...?
@Sarratia:
O jaki ładny rudasek:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
2. Ja to był chciała tego dołdżina po niemiecku <33
Van, ja się nie czepiam o oglądanie anime o ziemniakach. Sama je lubię XD. Kwiatki w kosmosie są najlepsze!
Alu przepraszam, ale nawet nie jest mi przykro XD. Ja też kiedyś miałam taką reakcję, a potem jak przyszedł Ludwig i Gilbert, to się nagle takie fajne zrobiło xd .
Recenzja 3
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (18-05-2021 o 23h47)
3.
Yaoicowe rączki to ból. Absolutnie popieram. Ja na niektóre stare mangi patrzeć nie mogę przez ich kreskę. Kiedyś jeszcze mnie to tak nie bolało, ale teraz. Teraz tylko ładne komiksiki. Zwłaszcza, że można czytać za friko online. Webtoon zupełnie zabił we mnie kolekcjonera mang XD
@Vandea Ale ten rudasek to ślicznie wygląda akurat. Z czego to?
Ponad połowa tęczowych postów już za mną. Zwykłe czarne literki, nadchodzę!
6/10
4 Wpadam oddać wyzwanie
wyzwanie kamienie dla kolejki
Ostatnio zmieniony przez Sarratia (18-05-2021 o 23h43)
1. @Lieb, anime o ziemniakach to złoto, aż sobie zmieniłam sygnaturkę
*angry Jurij noises*
@Lieb, może wyguglała jedno i drugie
@Noku, "Patalliro!", szerzę miłość do rudasków i ziemniaczków♥
@Myrida, uwielbiam morganit ♥
2
Niestety wyguglowałam ;-;
Nie bawie się z wami w japońskie durnoty xd
Już wolę się angielskiego pouczyć, który mam na jutro :')
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (18-05-2021 o 23h50)
2. Heliodor jest moim drugim ulubionym kamieniem szlachetnym ♥! Pierwszym jest rubin - kamień mojego znaku zodiaku, który pozwoliłam sobie nosić wszędzie w moim pierścionku <3 .
Przy okazji zawsze chciałam mieć w domu coś ze szkła uranowego. Mam nadzieję, że kiedyś na aukcji uda mi się upolować paterę. Położę sobie na niej ciasto i zjem ♥.
Czemu Juruś ma angry noises D: ? Co znowu zrobiłam ?? Pani moja najdroższa!
Zapodam wam fajny mem z alpakami
Recenzja 4
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (19-05-2021 o 00h41)
4. Nie musisz się z nami bawić Ala
W ogóle to cześć wszystkim
Ostatnio zmieniony przez Zimonczyk (18-05-2021 o 23h53)
Ostatnio zmieniony przez Sarratia (18-05-2021 o 23h55)
2.
@Zimonczyk Cześć, jaki był twój nick z przeszłości? Czy po prostu cię nie kojarzę?
Ojejku maciejku, czyżby ktoś tu nie lubił k-popu? Nie żebym był fanem, ale to spoko muzyka jest
7/10
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-05-2021 o 00h01)
4
@Liebevolla @Vandea Fajnie, że przypisane kamienie się podobają
@Vandea strasznie ci dziękuję za takie wyzwanie, uwielbiam kamienie szlachetne
5. Noku wcześniej też byłam Zim
Dobra więc tak
Vandea - "Who" - Lauv - pasuje mi tutaj taka spokojna, trochę złamane serce, taka miłość, która już przminęła, a właściwie to nie widomo czy była
Ala36 - "Never gona give you up" - Rick Astley - zawsze zaskakuje, czasem pozytywnie czasem mniej
Liebevolla - "Counting Stars" - OneRepublic - nie wiem, tak po prostu mi się skojarzyło
Zim - лали - jony - bo tego cały czas słucham ostatnio
Sarr - tu się nie muszę chyba tłumaczyć
Ostatnio zmieniony przez Zimonczyk (19-05-2021 o 00h23)
1
Sarr skopiowałam to słowo i weszłam w grafikę ;-;
Zimo nie wiem jak mam rozumieć uzasadnienie
3. Sarr takie było moje pierwsze skojarzenie, po przeczytaniu wyzwania.
Ala te uzasadnienia to takie bardzo luźne są, nie ma tu nad czym myśleć
4. W pracy jestem, więc się nie rozpiszę, ale @Zimonczyk, Twoja sygnatura skradła me serce :3 Nie zmieniaj jej przypadkiem, wrócę do domu i sobie zapiszę.
Ostatnio zmieniony przez Alienne (19-05-2021 o 08h37)
5. * spojrzenie po twarzach obecnych* pewnie się zastanawiacie czemu was tutaj zebrałam. Tak to pora by zrobić napad... na... zapas słodyczy Lśniącej Straży.
Sarratia przygotuj rysunek lub opowiadanie w temacie napadu na skład Słodyczy lśniącej straży :3
1. Alu, toćży mnie zagięłaś D: Wiersze, moja największa słabość...
Jak nie dostanę dzisiaj w szkołu udaru, to może uda nawet mi się skleić coś czytalnego
Widzę temat anime przyszedł. Ja stety-niestety po wielkim niewypale, jakim było oglądanie AOT, nie umim zabrać się za oglądanie żadnego. Może to trauma XD
Van, te zimnioki tylko przypominają dobitnie człowiekowi jakim niezmierzonym cierpieniem jest rysowanie profilów [*]