1. Już kocham memy Char <3! Wszystkie mi się podobają, te życiowe dla Noku i ten czarny humor u Liny <3! Masz świetny gust memowy <33. Ale te moje, to już naprawdę złoto! Pierwszy mnie rozwalił, ale jak przewinęłam w dół, to salwa śmiechu była ! Cudnie wykonane wyzwanie!
Zaraz się rozpiszę więcej :3
Shairan kocham te komiksy z Lancem <3. Umiesz bardzo w śmieszne minki ♥. Podoba mi się, super! Czekam na więcej podobnych humorków!
Dopiero przyszłam, a tu tyle śmianka XD.
Ja odnośnie rysowanie nie zmuszam się do niczego. To nie jest główna rzecz, którą chcę u siebie wymaksować. Ono po prostu ma mnie zadowalać, kiedy mam na nie ochotę. Czasem narysuję sobie jakąś martwą naturę, ale na pewno nie marzę o byciu jakimś wielkim artystą c:
Podziwiam Lina za chęci i za zapał! Mam nadzieję, że uda ci się wytrenować rękę tak, jak chcesz :3 .
Ramsztajn, bo lubię Ramsztajna, a dwa mieliście nie Ramsztajny, a teraz muszę nachwalić, jak Flake puka w pianino Recenzja 5
http://ulub.pl/qJW4AO9165/rammstein-deutschland-english-lyrics-hd
Utwór jest przyjemny do słuchania, ale także osoby lubiące zagłębiać się w tekst nie będą miały na co narzekać. Prostota, a przy tym perfekcyjny efekt, jaki Till prezentuje w swoich tomikach wierszy można zaobserwować także w tym tekście. Jest prosto i dobitnie. Dodatkowo zakończenie w wykonaniu Flakea, który użył jedynie kilku dźwięków roznoszących się mroczny efekt pozostawia nas w fajnym klimacie na końcu piosenki. Szczególnie dla osób zainteresowanych historią jest gratka.
5/5
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (19-05-2021 o 13h21)