2.
no to może cuba libre Alienne? ;>
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (20-05-2021 o 19h54)
Strony : 1 ... 35 36 37 38 39 ... 214
2.
no to może cuba libre Alienne? ;>
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (20-05-2021 o 19h54)
3. Oddaję wyzwanko
Steampunkowe naszyjniki dla każdej strażniczki (z kolejki)
4. @Kalipso, zgadłaś :) To dla Ciebie:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
5. No dobra przebrałam się za mojego ulubionego drinka ciekawe czy ktoś zgadnie :3
oooo piątka xd Ana skoro już jesteśmy w temacie drinków, dopasuj napoje orzeźwiające do strażniczek
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (20-05-2021 o 20h03)
1. Cóż, pewnie nie mohito? X)
@dark-lina, właśnie nie jest, ale pomyślałam, że to może jakaś nieznana mi odmiana X) Wszystko inne masz zieloniutkie, wypisz, wymaluj, limonka.
Ostatnio zmieniony przez Alienne (20-05-2021 o 20h54)
2. @Lieb, steampunk to nie moja bajka, ale doceniam, że są skzydełka. *ty wiesz jak było naprawdę, ale shhh*
EDIT: @Lieb, bo wiesz ja to jestem fanką Tilla tylko dobrze się maskuję.
EDIT: @Lieb, Dobra to jest zupa z bobra
EDIT: @Lieb, przyznaj się, że po prostu nie możesz znaleźć riposty na moją ciętą ripostę. Tylko trzeba uważać, żeby Leiftan się nią nie pociął.
EDIT: @Lieb, o nie, teraz to przegięłaś. Śpisz na podłodze.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (20-05-2021 o 20h43)
3. Naprawdę było tak, że nawet nie zauważyłaś, bo steampunk to nie twoja bajka ôヮô♥. Moja kochana, specyficzna Vandeła ♥~
Ale posłuchałaś barytonu Tilla do końca, więc doceniam ♥. W sumie bez słuchania barytonu Tilla też doceniam ♥.
Van Dobra, dobra ¢‿¢ .
Van Ale mnie dojechałaś... muszę się teraz przejść po pokoju, bo moje skille są jak baryton Tilla - muszą się załadować i długo się kręcą albo chodzą
Vandeła uważaj se tera
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (20-05-2021 o 20h35)
4. Od kiedy mojito jest czerwone o.o ?
5
Mwahahah, ale Wam przyszłam piąteczkę ukraść
@Valnęła, przyporządkuj proszę do każdej osoby z kolejki któryś recolor piżamki :3
1. A ktoś mi rzuci te piżamki na PW? Bo ja ich nie mam.
EDIT: Dobra mam, zaraz wstawię.
Wyzwanko
Ostatnio zmieniony przez Vandea (20-05-2021 o 23h14)
2.Zielona też jest bazylia kochanie :3 a czerwone jest coś z czego składa się pewien drink związany z krwią.
// zgadłaś :3 ja lubię bazylię
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (20-05-2021 o 23h02)
3. To dużo masz tej bazylii w drinku :3 Przeszło mi to przez myśl na początku, ale odrzuciłam, nie wiem sama, czemu. Krwawa Mary :)
5 mnie nie cieszą jakoś te piżamy ale wiadomo, gusta i guściki.
Alienne, w ramach wyzwania przed kolejne 5 postów, do swoich wypowiedzi wplataj cytaty z filmów. Postaraj się, by cytaty były dość naturalnie wplecione. A poście, napisz z jakiego filmu był cytat.
1. Wreszcie wykluł mi się chowaniec i mogę zacząć brać udział w evencie ^^ I od razu trafiła mi się ta puchata chmurkowa peruka <3
2 Gratulacje, Noku ^^ pozostaje trzymać kciuki za malucha.
Właśnie, zerkne co tam mój rozkoszniak przyniósł...
3
Czy tylko mi coś dziwnie w oczach było albo się zdawało? Właśnie spolszczyli rangi! :O
Już nie mogę się doczekać mojej "pokonała kurę" <3
Alienne widziałam że się szczepiłaś, mam nadzieję że już Ci lepiej :) U mnie właśnie trochę osób było specyficznie nastawionych do tej firmy i na nią nie szli.
Jak tam event? Co uważacie? Wczoraj jakoś czasu nie miałam żeby tutaj zaglądnąć i was spytać
aaa i wgl pamiętacie tego typka który się czepiał o wszystko na moich prezentacjach?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
4.
@Ala, jestem dumna, należało mu się <3 szkoda tylko, że najprawdopodobniej nie wyciągnie z tego żadnych wniosków i pójdzie w drugą stronę - będzie czepiać się bardziej, bo z tego co zauważyłam duża część tego typu osób jest dość ograniczona w tym aspekcie i niezbyt dobrze sobie radzą z analizą swojego postępowania xD
A jeśli chodzi o event to aż mi szkoda się wypowiadać. Na początku starałam się myśleć pozytywnie, bo chociaż stroje są według mnie słabe to mają niektóre ładne elementy. Ale potem nakarmiłam potkami chowańca, żeby przynosił po 4 czekoladki to ręce mu opadły. W dodatku dostałam w końcu zwrot doładowań, więc dobre i to, ale był tak marny, że to mnie jeszcze bardziej dobiło.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (21-05-2021 o 11h10)
5. Właśnie wróciłam z miasta. Byłam dzisiaj z kociakami u weterynarza, no i jedna pańcia musiała zostać na zabieg, więc jeszcze po nią pojadę. Obkupiłam się rzeczami dla kotów, mają już kosmetyków, jedzenia i innych takich na pół roku :v . Ja to we wszystko wpadam jak dzik w maliny xd. Aż boję się iść do sklepu z antykami, bo trzeba sobie mieszkanko meblować, a boję się, że zbankrutuję, "bo przecież wszystko tak fajnie wygląda i pasuje mi idealnie". Uwielbiam stare meble i stare dodatki, więc na razie myślę jak to sobie dozować.
Ogólnie wujek, którym się opiekowałam sprawił mi prezent na dzień dziecka i kupił karton starych książek. Są przeróżne, najwięcej jest horrorów i Nory Roberts, a ja cieszę się jak dzieciak .
Ala jestem pełna podziwu dla ciebie . Może i będzie się jeszcze czepiał, ale niech wie, że nie pozostaniesz obojętna i nie dasz sobie w kaszę napluć! Mam nadzieję, że teraz masz takie uczucie "nie żałuję niczego" .
A co do piżamek, to Vandeła wybrała mi tą, która podobała mi się najbardziej. Dodatkowo uwielbiam tego chowańca i nie mogę się doczekać, aż go złapię <3 ! Jeszcze nie mam tej piżamki, ale już myślę nad stylką z całością, bo bardzo mi się podoba.
Powiem ogólnie, że z doświadczenia nie narzekam już na żadne ubranie, ponieważ podczas tworzenia stylek nagle mi się przydają tak dziwaczne rzeczy w tak kosmicznych kolorach, że postanowiłam nie narzekać, bo każde cosik ma potencjał . Najbardziej czekam na tego balonika i na bluzkę od tego stroju z pistoletem. Te dwie rzeczy najbardziej przypadły mi do gustu. A co do samego pistoletu, to posiadanie tego steampunkowego bardziej mnie satysfakcjonuję, ale nie pogardzę dodatkową bronią palną c: .
Alu w ramach wyzwania Przebierz się za swojego ulubionego zwierzaka na 12h. Koniecznie powiedz nam co to za zwierzak, możesz też (ale nie musisz) dać zdjęcia, na których się wzorowałaś tworząc stylkę.
1 Dzieje się, widzę ^^
Z tym kupowaniem rzeczy do mieszkania, naprawdę rozumiem. Mi jednak bardzo na zdrowy rozum pomógł gasnący budżet xD musiałam ustalić priorytety. Rozplanowałam mniej więcej ile kasy na dane pomieszczenie. Wiedziałam, że jeśli z czymś zaszaleję, to kosztem czegoś innego.
Zaszalałam z lustrem w łazience i kafelkoem na bok wanny- wybrałam zlew i szafkę budżetowo
2.
Też rozumiem, tak trochę, bo co prawda meblować nie muszę, bo swojego nie mam, ale jak się po raz pierwszy wyprowadzałam i tak musiałam trochę rzeczy pokupować do domu, przez co na kolejną wyprowadzkę miałam pakiet startowy xD. Chociaż zawsze korciło mnie, by pozamawiać sobie więcej, bo później i tak przecież będę musiała to kupić.
Swoją drogą dzisiaj w kuferku miałam ten pistolet i przyznam, że jakoś niespecjalnie mi się podoba. Wybrałam najbardziej neutralną wersję kolorystyczną i będzie mi zalegał, może do wyzwań się kiedyś przyda xD
3
Chyba odpowiedz była oczywista. Niestety nie mam żadnej ciemnej zwykłej karnacji, więc używał, bo zależało mi na efekcie wokół oczu
Mój wzór
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (21-05-2021 o 14h22)
4. As7hoCsx73 i dlatego właśnie lubię wyzwania ! Czasem jak trzeba zrobić jakąś stylówkę, to te zabawne lub dziwne rzeczy się przydają :3 . No i przy okazji zawsze można się zainspirować szukając obrazków lub rysując rysunek. Nie ma tego złego! Chociaż przyznam się bez bicia, że czasem mam w głowie taką pustkę, że oddaję wyzwania na ostatnią chwilę .
Ana no właśnie decyzje decyzjami, ale i tak serducho boli, że nie można mieć wszystkiego :') .
Ala Ja dywan i mały kilim będę miała w salonie . Mam szafkę z lat 60. ale jest do renowacji. Znalazłam ją w trakcie eksploracji starej szkoły i właściciel budynku pozwolił mi ją zabrać. Na razie zapełnię więc ścianę dywanem, a potem w to miejsce stanie szafka. Ogólnie ten dywan mam bardzo długo, to pamiątka po mojej prababci, więc będzie wędrował ze mną resztę życia :3 .
Ala ty też uwielbiasz zapach książek :3 ? Te choć mają swój wiek nadal pachną świetnie~
BTW świetny cosplay kotka! Bardzo mi się podoba efekt końcowy <3! Poradziłaś sobie idealnie ♥. Twarz zdecydowanie wygląda epicko.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (21-05-2021 o 14h26)
5. Wpadłam tu tylko powiedzieć, że As7hoCsx73 masz bardzo ładną sygnature. Akurat sobie przed chwilą słuchałam spring day.
Liebevolla w ramach wyzwania przedstaw osoby z kolejki podczas podróży pociągiem, może być opowiadanie albo rysunek.
Ostatnio zmieniony przez Zimonczyk (21-05-2021 o 15h09)
1. Dzień dobry wszystkim.
Widzę, że sporo wyzwań przegapiłam, ale wszystkie wychodzą wam super
@Ala no i bardzo dobrze zrobiłaś może w końcu ten dziwny chłopak się trochę ogarnie i da mu to do myślenia.
@Lieb piękny prezent dostałaś uwielbiam stare książki, ostatnio udało mi się odkopać ciekawe znalezisko bo przedwojenny podręcznik do geografii po niemiecku xd
A co do eventu i ubrań, nie wiem czy tylko ja tak mam ale im dłużej patrzę na te stroje tym jakoś wydają mi się fajniejsze xD