3. Hej wszystkim
Oj Boże, przeczytałam historię Van o nieznośnych rodzicach, historię Dimi o autobusie i jestem zdegustowana, ludzie bywają czasem okropni...przy okazji, aż mi się przypomniała też jedna historia z autobusu, która zapadła mi w pamięć. Jechałam sobie kiedyś jeszcze za moich czasów czasów szkolnych autobusem i jakiś młodzieniaszek siedzący z tyłu autobusu otworzył sobie piwo. Wiadomo nie powinien tego robić i jakiś staruszek podszedł do niego i powiedział, że ma to wyrzucić. Gdy chłopak odmówił dziadek bez żadnego ostrzeżenia po prostu przywalił mu w twarz i zaczął grozić że zaraz go wyrzuci z tego autobusu. Chłopak nie oddał mu ani nic w tym stylu, jedynie starał się go przytrzymać i wysiadł na następnym przystanku. Masakra, wiadomo nie pochwalam picia w miejscach publicznych ale bicia ludzi tym bardziej.
@Ala chyba zacznę zapisywać te twoje gify, moje papużki też zapisałam i jeszcze kiedyś do nich wrócę xd
@Lieb, świetnie opowiadanie wyobrażam sobie jakby to mogło wyglądać xd swoją drogą co do powieści Van chyba musisz mieć rację, może Van ma jakiś dar do opowiadania bo również opowiadaniowe wyzwania dobrze jej wychodzą i lubię je czytać.
@Van twoje wyzwania są boskie, nigdy nie myślałam, że będę mogła zobaczyć nagą Lieb xD zadanie od Any też wyszło super, podziwiam twoją kreatywność
A właśnie jestem już po szczepieniu, znosiłam dzielnie XD
Edit: @Van Jasne, że chce jeszcze się pytasz? Tylko wiesz, niech to zostanie między nami *mruga*
Nie ma za co i trenuj sobie @Van zawsze jakby co możesz spróbować pisania jakiś komediowych opowiadań, choćby tylko do szuflady
A szczepienie pierwsza dawka Pfizer i było o 12, czuję się dobrze i oby tak zostało.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (18-05-2021 o 19h12)