2. Uhhh piątek piąteczek piątunio i ja dożyłam yey !!!!
Co tam baby ?
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 214
2. Uhhh piątek piąteczek piątunio i ja dożyłam yey !!!!
Co tam baby ?
3. Dzień doberek, a właściwie dobry wieczór. Wszystko w porządku a u was?
4 Mam mały odpoczynek od nauki literatury brytyjskiej, na razie przeszłam dla odmiany na naukę słownictwa No i oczywiście przeplatam z prokrastynacją bo u mnie bez tego to bym nie była sobą (i rysowanko dla odprężenia).
Witaj @Wendyy wyglądasz na przeuroczą osobę ^^ Nie mogę się doczekać by poznać cię trochę lepiej. Rozgość się i nie stresuj, jak coś zawsze znajdzie się ktoś kto ci pomoże, mamy tu przemiłą ekipę.
Pamiętam jakby to było wczoraj gdy sama byłam "świeżym mięskiem" jak to chyba @Ana mnie nazwała heh
Ostatnio zmieniony przez Nanoko (14-05-2021 o 22h04)
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (14-05-2021 o 22h42)
1.Witam świeże mięsko, mam kryptę na takie słodkości jak wy <3 ja się biorę za dalsze re questy zapewne.
Drzewo? okey nie ma sprawy
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (14-05-2021 o 22h09)
2. A ja znowu przychodzę odbębnić swój dzienny post
Charlees, cieszę się, że ci się spodobało ^^. Nie dziwię się że nie znasz tej mojej piosenki, ja osobiście znam ją pewnie wyłącznie dlatego, że od długiego czasu obserwowałam jednego z twórców musicalu na tiktoku XD
Rhianwena, miło spotkać na tym forum inną raczej młodszą osobę z miłością do makaronu :3
3
Nanoko świeże mięsko chyba bardziej do mnie pasuje XD (takie które ja bardziej używam) Ale byłaś blisko XD
ooooo , czy ja tu widzę Henriete?
4 Dobry wieczór
Wpadłam wrzucić wyzwanko
@dark fajne soczewki mi dobrałaś, dziękuję ^^
na resztę Waszych wyzwań zareaguję jutro(dzisiaj), bo nie miałam jeszcze czasu nadrobić.
Łapcie czat obysiadnu xD uwaga, wielkie i głupie
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
5. Dobra noc kochani ^^
@Shairan Jesteś geniuszem komedii, parsknąłem ze śmiechu parę razy XD Nawet moje wiadomości mają kropki nienawiści na końcu, zupełnie jak w prawdziwym życiu. Kocham. Dobrze, że ty dostałaś to wyzwanie, nie ja :v
I totalnie szanuję, że chciało ci się robić tak długi ten czat, jejuniu.
Ktoś jeszcze pytał o szczepionki, a nie pamiętam kto, ale do tego szanownego kogoś: szczepiłem się astrą.
Wyzwanko dla @TheBoxOfPlague: napisz list miłosny do makaronu
1. Co tam słychać u was, jakie plany na weekend?
Shairan twój czat jest boski, złoto <3 właśnie liczyłam na to, że uda Ci się wykorzystać cały potencjał Lanca xD pojedynek na patelnie mnie rozwalił.
2. Hymm pojedynek na patelnię moje kochanie jest najlepsze w tym <3 * cap Lanca*
3. Wybaczcie, długo mnie nie było, ale nie pisałam, bo i tak nie mogłabym wziąć wyzwań.
@Charlees, dziękuję! Ale przyznaje, że to pierwszy raz jak nie mam takiego poczucia, że "w lepszej formie to już byłam" i nawet nie najgorsze to wyszło.
@As7, bardzo lubię takie proste rysuneczki I jak dostojnie z tą różyczką wyglądam
@Lieb, ta postać to double trap
I aż żałuję, że nie załapałam się na kolejkę z ogniskiem.
@dark-lina, takiego różowego loda to bym zjadła
W ogóle ominęły mnie też inne fajne rysunkowe wyzwania, szczurki @Qoony są cudowne. I w liski
też się nie załapałam.
Wybaczcie nie przeczytałam postów od tyłu @Any, zabiłoby to mnie
@Shairan, urocze patyczaki uśmiałam się z takim podejściem do patyczaków Leif ❤
@Charlees, @Shairan, te rozmówki są cudowne Uśmiałam się. Ale nie wiem czy to dobry pomysł zostawiać dziecię @Any w rękach Aldarica, on o nim zapomni.
No i też nie chcę walczyć, pewnie zaspałam na te pojedynki razem z @Shairan.
I ja w rozmówce @Shairan to tak bardzo ja, że jestem w szoku. Tak bardzo chciałabym móc cisnąć po Lensu w odcinkach. Ciekawe z jaką prędkością bym wyleciała ze straży.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (15-05-2021 o 10h28)
4.
Dzień dobry. Widzę że nie tylko ja miałam przerwę. I widzę nowe osoby w wyzwaniowej społeczności <3
Jak się trzymacie po tych upałach? Już u Was grzmi czy dopiero cisza przed burzą? XD
5. Przychodzę tutaj w przerwie pomiędzy lamentami, rysowaniem, piciem herbaty, rysowaniem.
Na razie oddam minimum mojego wyzwania z sukkubami, czyli moją Gardienne jako sukkuba.
1. @Lieb, jesteś miszczem robienia niespodzianek.
Btw. szukałam jakiejś golizny, a to ocenzurowany jest napis, meh.
@Wendyy, ja próbuję się uczyć, ale jakoś straciłam motywację.
@Charlees, cudowne kotki ❤ Lina wygrała.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (15-05-2021 o 14h37)
2.
Jak wam mija dzionek?
3. Właśnie wróciłam ze spaceru, nie wiem jak u was ale u mnie pogoda jest super, wieczorem może też mi się uda gdzieś wyskoczyć ^^
@Lieb ależ seksi sukkub Ci wyszedł, podoba mi się bardzo
Oddaje wyzwanie
Słodkie kotki dla wszystkich
4 takie szaleństwa mnie omijają xD
Dziewczyny, świetne rysunki i dopasowania. I jeszcze lepszy chat, Shairan! XD ma się te wtyki, zaiste...
Za komplementy dziękuję. Bardzo mi miło, że chciało wam się zajrzeć na resztę mojego bałaganu na FB jutro pewnie wjedzie nowa praca.
Świeże mięsko, tak, to brzmi jak coś, co mogłam powiedzieć, nie ukrywam xD
5. Świeże mięsko, to brzmi jak tekst, który mogę polubić :')
W ogóle pytałyście o pogodę. U mnie od trzech dni chmury. Chmury wszędzie, ale deszczu ani trochę. Jest tylko tak wietrznie, zimno i ponuro.
Alu przeczytałam horoskop i uśmiałam się z tym tornadem XDD. Jak tak mówisz, to może dzisiaj albo jutro znów pójdę na spacer na wąwozy. Piękny krajobraz nie chciałabym przestać tam chodzić .
Charlees bardzo podoba mi się kotek dla mnie <3! Miałam takiego rudaska! Niestety bardzo się rozchorował .
Ogólnie kotek dla Van jak najbardziej trafiony! Mój obrażony, ale wciąż różowy i tęczowy Jurasek <3
Wendyy zapodaj nam jakiegoś tanecznego gifa, którego bardzo lubisz .
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (15-05-2021 o 15h12)
1. @Lieb, "świeże mięsko" to tekst, którego nie powinnaś mówić.
No i popatrz jak się role odwróciły. Niedawno to ty kierowałaś takie teksty do mnie.
@Ana, zostaw sobie tą kieckę, to jeszcze nie ten etap, że dla Dziedzica wszystko, a dla siebie nic.
Fajna kiecka Ja też ostatnio przekonuję się do kwiatowych wzorów.
@Markiz, trans-atomówka... Padłam
Ostatnio zmieniony przez Vandea (15-05-2021 o 16h32)
2 może budzi kontrowersyjne skojarzenia, ale wiadomo że trzeba do tego podejść z dystansem
Ja dziś wybrałam się na zakupy... Oczywiście kupiłam furę rzeczy dla Dziedzica, a sobie trampki i sukienkę. I tak się zastanawiałam czy jednak kiecki nie odłożyć xD
Nietypowa jak na mnie... Ale postanowiłam dać jej szansę.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (15-05-2021 o 15h47)
3. W kwestii mięska do mnie też trzeba podchodzić z dystansem XD. Van po prostu mi wypomina pewne sprawy XDD. Taki ze mnie kuchasz XD... Co poradzisz?
Ana pochwalisz się sukienką?
EDIT: To mój ulubiony rodzaj sukienek <3. Zwiewne, w kwiatki ty to masz jednak idealny gust ;D. Masz rację, że dałaś jej szansę ♥.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (15-05-2021 o 15h44)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (15-05-2021 o 16h26)
5.
@Ana bardzo ładna sukienka, co prawda sobie bym takiej nie kupiła bo to raczej nie mój styl ale na innych mi się podobają
@Markiz smiechłam z tej atomówki xd
I dla Ciebie Markiz zadanie w temacie sukienek, wymyśl jakby mogły wyglądać dwa stroje, które się pojawią w evencie wielkanocnym, możesz sama je zaprojektować lub jeśli Ci się nie chce poszukać jakiś grafik.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (15-05-2021 o 19h23)
1. Nie powiem gdzie mam nogi... bardzo mnie bolą bo dzisiaj sporo przeszłam T^T