2. Hej
@Lina akurat to nie jest architekt ale jak o tym napisałaś to faktycznie widzę podobieństwo prawdę mówiąc inspirowałam się wyglądem Boskich (godlike) z Pillars of eternity.
@Box nawet podoba mi się twój wybór, choć bardziej mi się podoba piosenka dla Shairan, jest super i przyznam, że jej nie znałam, tak samo jak twojej
@Ala świetny horoskop, powinni Coś zatrudnić w jakiejś gazecie albo co xd
Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 ... 214
#626 14-05-2021 o 08h53
#627 14-05-2021 o 10h31
3.Dżem dobry, cóż się tutaj ostatnio dzieje? :) Jak życie i jak dzień?
Widzę, że w wyzwaniach wszystko się super rozwija :o
#628 14-05-2021 o 10h34
4.
Cześć, w końcu się odważyłam na udział. Haha
SYGNATUR to jest główna rzecz, której zazdroszczę. Totalnie w to nie umiem i tego nie ogarniam, a bardzo chętnie bym sobie sprawiła.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (14-05-2021 o 11h04)
#629 14-05-2021 o 11h00
5.
Witam, witam :3
@Dimitri, No pewnie, nawet po powrocie Zapytajów dalej jest tu ruch! :D
@Wendyy, Nie ty jedna! Zadziwiające jak wiele osób było onieśmielonych tym wątkiem wcześniej - ja też zaczęłam się udzielać dopiero po pożarze, bo niezbyt rozumiałam zasady i bałam się, że coś źle zrobię ;D
To z tej okazji dostajesz ode mnie wyzwanie - pobawmy się w "Czego zazdrościsz osobie powyżej" i powiedz, jakich rzeczy zazdrościsz osobom z tej kolejki :3
#630 14-05-2021 o 11h02
1.
Aż mnie skusiłyście by tutaj zajrzeć. Zdarzało mi się czytać jakieś dyskusje, ale sama gościem byłam bardzo rzadko. Nie mniej, witam
I zdecydowanie fajnie, że inne wątki też żyją, tak poza zapytajami. Może rzeczywiście dobrym było ograniczenie ich ilości. >.<
you can't get hurt by something you never had.
#631 14-05-2021 o 11h11
2.Wendyy, Rhianwena, witam! Ten wątek wcale nie jest taki straszny! Nie ma tak naprawdę czego zrobić źle, a nawet jeśli, to poprawimy
Chociaż nie powiem, co do mniejszej liczby wątków: bardzo mi brakuje banów :< Bany były jednym z najlepszych i najluźniejszych wątków
#632 14-05-2021 o 11h23
3. Im nas więcej tym weselnej Wendy, Rhianwena miło was tutaj widzieć i nie ma się czego bać, też początkowo trochę się obawiałam ale nie ma czego, większość osób tutaj podchodzi na luzie do wyzwań
@Dimi mi też brakuje kilku wątków, ale z drugiej dobrze, że tutaj cały czas coś się dzieje bo przez pożarem różnie bywało.
#633 14-05-2021 o 11h25
4. Ja też tu jestem i was obserwuję, tylko mam wyzwanie z sukkubami teraz, to mniej piszę, bo muszę szkicować .
#634 14-05-2021 o 11h26
5 Miałam inny pomysł na wyzwanie, ale spokojnie poczekać ^^ przyłączam się do powitań! Fajnie, że przyszliście ^^ rezerwa była niepotrzebna, zobaczycie. Jest sympatycznie o śmiesznie na ogół. A jak jest przestój, to wiecie... Jak wszędzie skorzystam, że mamy nowe osoby na pokładzie.
W ramach przełamania lodów: Rhianwena napisz nam proszę 5 faktów o sobie (lub jak wolisz, swojej strażniczce, jeśli to konkretna postać dla Ciebie)
Ostatnio zmieniony przez Anatea (14-05-2021 o 11h29)
#635 14-05-2021 o 11h49
1
Jejku, jakie ciepłe powitanie. Dziękuję bardzo ^^ stwierdziłam, że czas się zacząć trochę udzielać, bo jakoś tak ostatnio kontaktu mi brakuje.
#636 14-05-2021 o 11h54
2 Dobrze trafiłaś czasem jest tu trochę chaotycznie, ale to również urok wątku.
Mów, co tam u ciebie? Ja po prawdzie. Je korzystam z pogody, za to mam ambitne plany na wieczór ^^ długa kąpiel a potem rysowanie.
#637 14-05-2021 o 11h56
3.Ana, ale mnie zaciekawiłaś tym wyzwaniem Zawsze dajesz takie kreatywne i fajne
Wendyy, pewnie! Na udzielanie się nigdy za późno
Charlees, faktycznie super, że nie ma żadnych zastojów Chociaż pamiętam czasy, w których tak szybko kolejka szła, że moment nieuwagi i szansa przegapiona ¯\_(ツ)_/¯
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (14-05-2021 o 11h57)
#638 14-05-2021 o 12h07
4.
A dziękuję dziękuję za miłe powitanie!! Cieszę się w takim razie. ^^ Jeju, kafejka serio kiedyś potrafiła iść szybko? Mi przez to, że dołączyłam tak późno, kojarzy się z byciem martwą, tak szczerze mówiąc. Dopiero teraz widzę, że przy tej Eurowizji nieco ruszyła, ale to raczej pojedyncze osoby niż żeby tłumy waliły, hah.
5 faktów o mnie
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (14-05-2021 o 12h13)
#639 14-05-2021 o 12h28
5.
Ugh, jak ja się z tobą utożsamiam, Rhianwena >.< Ja nie wyobrażam sobie jak można tak po prostu usłyszeć od kogoś, że gdzieś się macie spotkać i być przygotowanym mentalnie tego samego dnia, czy nawet dzień przed D:
Wyzwanko leci do @Dimitri - Narysuj strażniczki z kolejki jako liski :3
#640 14-05-2021 o 12h40
1.
Co nie? To jest mega męczące, serio. I nawet można kogoś bardzo lubić, darzyć ogromną sympatią i lubić z tą osobą czas spędzać, ale mimo wszystko jakoś ta ochota nie nadchodzi.
Naprawdę, mało jest ludzi, z którymi lubię gdzieś tak spontanicznie chodzić...
#641 14-05-2021 o 12h44
2.
@Ana oo masz już jakiś konkretny plan co będziesz rysować czy to się okaże?
@Dimi, ja tych czasów niestety nie pamiętam, chyba za późno zjawiłam się na forum
@Rhianwena zaskoczyłaś mnie tymi faktami, mogłabym dać sobie rękę uciąć, że jesteś starsza xd i szanuję twoją miłość do makaronu <3
#642 14-05-2021 o 12h58
3 Coś w tym jest. Towarzystwo trzeba sobie umieć dozować... Moje małe towarzystwo wie, że razem trzeba umieć też pomilczeć w razie potrzeby.
Nadaktywność strasznie męczy.
Charlees, nie wiem jeszcze. Może będzie spider Lilly... zupełnie nie czuję się pewnie w kwiatach, ale ostatnio to one się mnie trzymają.
Przykład
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
A jeśli nie to, to projekt ma przyszłość jakiś dla kolegi na plecy
Ostatnio zmieniony przez Anatea (14-05-2021 o 13h01)
#643 14-05-2021 o 13h20
4.Rhianwena, nie ma co, spaghetti rządzi,! No i faktycznie nie powiedziałabym że masz 17 lat! No jaki ten świat zdumiewający.
Ana, prześliczna lilia
Charlees, możliwe. To był taki moment, ale ja też nie załapałam się jak trwał długo
Kuna, ja Cię jeszcze za te lisy dopadnę இ௰இ Nadal pracuję nad pewną rzeczą i już to robię tak powoli że oof.
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (14-05-2021 o 13h21)
#644 14-05-2021 o 15h10
5.
Wybacz ^^'' Długo się zastanawiałam czy dać ci to wyzwanie, bo wiedziałam, że będziesz czuła potrzebę, żeby zrobić coś *łał*, ale po prostu nie mogłam się powstrzymać > v <
Pamiętaj, że to nie musi być nic specjalnego, liski-patyczaki albo chibi liski też są super ;D
No i wyzywam @Charlees, Zrób stylizację z trzema rzeczami, które kupiłaś impulsywnie i tak naprawdę średnio ci się podobają i spróbuj zrobić z nimi coś fajnego : D
Oczywiście ty też nie musisz silić się na mistrzostwo świata, możesz zrobić coś prostego, ale estetycznego ^^
// Prawda? :D Dlatego ją wybrałam ;D
Ostatnio zmieniony przez Qoona (14-05-2021 o 15h15)
#645 14-05-2021 o 15h13
1.
Haha, a to widzicie, czymś was zaskoczyłam. Ale odbiorę to jako komplement. Czasem się czuję jak 80-latka tak mentalnie. xD
Jeju, @Qoona, ale dobre wyzwanie! A dla Charlees to już w ogóle. Pewnie wymyśli jakieś cudeńko.
@Ana, prześliczne te twoje pracki. Aż zaobserwowałam sobie na fejsie. Od jesieni się tym zajmujesz, dobrze pamiętam? Wyprowadź mnie z błędu, jeśli coś.
#646 14-05-2021 o 15h55
Ja też wpadnę się przywitać (bo w końcu mogę xD). Rany, naprawdę ciekawe wyzwanko no i bardzo przydatne, bo w końcu można wykorzystać to, co się kupiło bo było takie ładne...
Ja się zastanawiam, czy wrócą stare gierki na forum jednak, bo kilku mi bardzo brakuje =(
A jakie jest wasze zdanie?
// @Ala jejku hejka! Niestety już 2 liceum, za rok maturka. A u ciebie jak tam? Haha, zastanawiałam się, czy ktoś pozna po szkieletorku <3
Ostatnio zmieniony przez Mijane (14-05-2021 o 16h27)
#647 14-05-2021 o 16h09
3
Oooo, ile nowych osób wbiło Fajnie ^^
Mijane wiedziałam, że to moja syrenka zanim popatrzyłam na sygne <3 Co tam u Ciebie? W której klasie już jesteś?
Kiedyś wrócą, pewnie wtedy kiedy trochę stagnacji będzie w sprawie odcinków i eventów xd
Rhaiwena też myślałam, że jesteś starsza
Charlees ale by się ludzie śmiali z tych horoskopów XD
Wendy jeśli chcesz jakąś sygne to możesz priv ;P Mogę znależć jakieś gify/memy. Kiedyś miałam wątek CA ale umarł wraz z tinypicem xD Mogę podeślać przykłady praca na pv
#648 14-05-2021 o 16h55
4.
@Ana śliczny kwiotek, zresztą nie tylko kwiatek, pozwoliłam sobie przejrzeć twoją stronę i muszę przyznać, że naprawdę dobrze Ci idzie ta zabawa z tatuażami.
@Ala ty nawet nie wiesz jaki biznes mógłby być z tych horoskopów, kobiety z tarotowych grupek na których siedzę oszalały by na twoim punkcie xdd
@Qoona chyba mnie trochę przeceniasz xD ciężko mi było się zdecydować jakie elementy wybrać, więc prawie cała moja stylizacja łącznie z włosami składa się z rzeczy, które wyglądał dobrze w butiku, a na mojej Gard już nie.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
@Mijane Hej co do wątków na forum też mi ich brakuje, przed chwilą przypomniałam sobie o grze "co byś zrobiła gdyby..." lubiłam czasem tam zaglądać bo pytania i odpowiedzi często były bardzo kreatywne, tak jak stylizacje w "Wystylizuj strażniczkę powyżej na..."
Ostatnio zmieniony przez Charlees (14-05-2021 o 17h02)
#650 14-05-2021 o 18h08
1.
Łeeeee, Charlees, to ty siebie nie doceniasz! Stylizacja rzeczywiście bardzo różniąca się od twojego zwyczajowego stylu, ale sama w sobie jest bardzo ładna ;D