4.
@Ana śliczny kwiotek, zresztą nie tylko kwiatek, pozwoliłam sobie przejrzeć twoją stronę i muszę przyznać, że naprawdę dobrze Ci idzie ta zabawa z tatuażami.
@Ala ty nawet nie wiesz jaki biznes mógłby być z tych horoskopów, kobiety z tarotowych grupek na których siedzę oszalały by na twoim punkcie xdd
@Qoona chyba mnie trochę przeceniasz xD ciężko mi było się zdecydować jakie elementy wybrać, więc prawie cała moja stylizacja łącznie z włosami składa się z rzeczy, które wyglądał dobrze w butiku, a na mojej Gard już nie.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
W sumie nawet nie chodzi o to, że te itemy są złe ale ciężko je łączyć z jakimiś innymi elementami i ciężko bawić się przy nich warstwami, np. włosy choć są śliczne to ciężko założyć na nie jakąś czapkę i zasłaniają pół twarzy, bluzki mają za wielkie rękawy (Jezu, a ja tych bluzek kupiłam aż 5...) Xd

@Mijane Hej

co do wątków na forum też mi ich brakuje, przed chwilą przypomniałam sobie o grze "co byś zrobiła gdyby..." lubiłam czasem tam zaglądać bo pytania i odpowiedzi często były bardzo kreatywne, tak jak stylizacje w "Wystylizuj strażniczkę powyżej na..."
Ostatnio zmieniony przez Charlees (14-05-2021 o 17h02)