2. @Myrida, jestem tego absolutnie pewna.
W ogóle tak patrzę na Twoją Gard i uświadomiłam sobie, że nie kupiłam żadnej Bathory. Kurczę te włoski są fajne, ale mają takie skopane warstwy.

Strony : 1 ... 27 28 29 30 31 ... 215
2. @Myrida, jestem tego absolutnie pewna.
W ogóle tak patrzę na Twoją Gard i uświadomiłam sobie, że nie kupiłam żadnej Bathory. Kurczę te włoski są fajne, ale mają takie skopane warstwy.
3. Ja kupiłam jedną Bathory taką w kolorze dla mnie
hie hie nikt mnie nie poznał :3
4. Myrida jakie piękne te rowerki
5
Myrida ale potężny post xD Rowery też. Pojeździłabym na paru. Kiedyś był konkurs na taki oryginalny rower ale nie udało się To jakieś losowanie było czy coś xd
Oj, Lieb przesadzasz chyba xd Nie jestem w formie ostatnio.
Kurła, kiedyś to było
Mam nadzieję że gify też mogę dodawać? :>
1/5
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (16-05-2021 o 17h08)
2. Choljera, też napisałam "Obsydian"
Przepraszam, byłam pewna, że używam opcji edycji. :<
U mnie tylko jedna postać ma włoski do ziemi, ale jednocześnie ma grzywkę, więc odpada... I tak bym nie wiedziała do czego ich użyć.
EDIT: @Lieb, na bank kupiłaś...
EDIT: @Myrida, ej a wiesz, że w międzyczasie kupiłam Bathory... Chinoczarną.
W ogóle nie zauważyłam, że dostałam wyzwanko prawie:Wyzwanko
Ostatnio zmieniony przez Vandea (16-05-2021 o 19h31)
3. Ja ci nie powiem Van czy kupiłam, czy nie. Żyj w tej niepewności :> .
Ala oczywiście! Pełna dowolność ^^! Gify, zdjęcia, rysunki, grafiki... Gdzie tylko cię twoja kreatywność poniesie! O i pierwszy już prześliczny, przecudowny! Aż go sobie zapisałam ♥. A tak poza tym, to każdy czasem jest nie w formie. Przychodzą takie trudne dni, które trzeba po prostu przetrwać. Czasem człowiek aż po ścianach łazi, ale jak tylko będziesz miała potrzebę możesz tu przyjść z nami pogadać! A jak masz chęć, to i na priv możemy popisać . Czasem wygadanie się komuś dobrze robi. Chociażby ta osoba nie miała pojęcia o twoim otoczeniu. Czasem ważne, że ktoś jest i po prostu wysłucha albo przeczyta, co tam na duszy leży
.
4.
@@Deergod ja cały czas się tu powstrzymuję, żeby nie dodać "obsydian" XD. Za pierwszym razem nawet kasowałam
@Vandea moją pierwszą fryzurą nabytą na targu była bathory. Nie mogłam o niej zapomnieć, tym bardziej, że naprawdę mi się podoba. Ale z tymi warstwami to fakt, strasznie przeszkadzają w stylizacjach. Ja po prostu udaję, że nie widzę jak te kosmyki z przodu nienaturalnie się układają ;P
A ta tchórzofretka to naprawdę cudo, ja bym mogła z nią po forum latać. Co tam, niech mi ją zrobią jako chowańca! Koniecznie z tym ruszającym się językiem!
@Wendyy, @Ala36 fajnie, że się podobają, zapędziłem się w takie odchylanie internetu, żeby je znaleźć, że nawet nie chce tego pamiętać XD
@dark-lina Czyli Batory pomaga w inwigilacji
Ostatnio zmieniony przez Myrida (16-05-2021 o 19h18)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (16-05-2021 o 20h04)
1. Dla mnie lepiej niech Van znajdzie jakąś odosobnioną pustelnię. Nikt ze mną na dłuższą metę nie wytrzyma XD.
O! Bunkier! HALO JA CHCĘ BUNKIER!
Markiz ale skoro kwatera, to mogę być w piwnicy, ale chcę mieć własną kuchnię. Tylko ja mogę widzieć, co rozprawiam :')
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (16-05-2021 o 20h11)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (16-05-2021 o 20h07)
3. Cieszę się że rower się podobał i jest w użyciu @Markiz
Trochę mi szkoda, że nie dostałam wyzwania z chałupami, bo ja uwielbiam domki. Taką bym kwaterę znalazła, że trzeba by was z tamtąd siłą wyciągać
Ale jeśli @Vandea szuka lokum to ja chcę mieć przynajmniej strych dla siebie
4. Przychodzę bo mogę, a nawet jakbyście nie pozwoliły to i tak bym przyszła
5.
O rowery! Nie pamiętam kiedy ostatnio jeździłam na rowerze xD Ciekawi mnie wyzwanie z tymi domkami
wyzwanie dla @Liny: przez kolejne 5 postów masz wkleić poniższy gif do swojego postu ^^ Lub wrzuć do sygnatury jeśli wolisz, wtedy na 24h
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Nanoko (16-05-2021 o 20h51)
1. Wracam z wyzwankiem.
Wyzwanko
Ostatnio zmieniony przez Vandea (16-05-2021 o 21h22)
2.
@Vandea WOW,jaki piękny domeczek! Idealny! Już lecę zbierać manaty i się przeprowadzam! Siłą mnie nikt z tamtąd nie wyciągnie!
3. Ja mam nadzieję, że pod ziemią jest więcej szału :'D. Bo wiecie, to bunkier, więc niepozorna chałupka z wierzchu. Ale najważniejszy jest pokój rzeźnika. To jak mogę już się ogłaszać na portalu randkowym?
Jak się Lud zabarykaduje, to już nie przyjdzie po swoją księżniczkę z wieży .
4. Najlepsze domy są takie niby niepozorne z wierzchu, a w środku wielka tajna baza jak dla superbohatera z filmu. Albo przytulna piwnica z dużą ilością książek chociaż XD
wyzwanie, dopasowanie chowańców do kolejki
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (16-05-2021 o 23h50)
2
Kurczę, jak dawno nie zaglądałam w świat simsów Fajne domki.
Straże fajne, z racji że często używam ogonów, chętnie bym dołączyła ^^
2/5
3
Nie śpię ponad godzinę, uznałam, że równie dobrze mogę wpaść na forum... Wczoraj popełniłam nowy tatuaż. Nie było łatwo, kolega wiercił się mocno, ale wiecie... Taki urok tego tematu. Za to wybraliśmy ciekawy kolor przez który nie dokończyłam cieniowania--> nie wiedziałam, czy dany fragment już zrobiłam, czy to tylko zmęczona skóra.
Rowery świetne xD szczerze mówiąc chętnie bym sprawdziła każdy z nich
Noku, Rowtsya jest naprawdę niezłym wyborem
5.Deergod :3 jako że dawno cię nie widziałam, a bardzo mi się koajrzysz z jelonkami ciekawe dlaczego do 5 postów musisz dorzucić po gifie z jelonkami :3
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (17-05-2021 o 11h25)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (17-05-2021 o 11h50)