2. No dobrze zatem....drineczki moje Panie! 
1. @Van, Passoa to połączenie tropikalnego likieru passoa z czystą. Napój ma bardzo ładną, warstwową (biało czerwoną) kolorystykę. Zalecane jest użycie schłodzonych składników.
Passoa

2. @idc,
Malibu Bay Breeze to bardzo prosty i szybki w przygotowaniu koktajl. Do zrobienia go potrzebujemy jedynie 3 składników – Malibu, soku żurawinowego i soku ananasowego. W napoju jest mało wyczuwalny a*****l (dodajemy jedynie malibu), całość jest słodka.
Malibu Bay Breeze

3. @me, ja będę sobie mojito, bo to mój ulubiony xD Za miejscem narodzin Mojito uznaje się Havanę na Kubie. Drink robiony jest na bazie białego rumu, a dzięki zawartości mięty i dużej ilości kruszonego lodu jest to orzeźwiający koktajl o słodko-kwaśno-miętowym smaku.
Mojito

4. @Melotari
Passoa Sprite to połączenie tropikalnego likieru passoa, białego rumu oraz gazowanego sprite’a. Koktajl szybko gasi pragnienie – najlepiej smakuje w upalne dni .
Passoa Sprite

5. @lina
Alien Brain Hemorrhage, czyli w wolnym tłumaczeniu “Krwawiący mózg obcego” to napój o bardzo ciekawym, przyciągającym oko wyglądzie. Drink jest bardzo słodki w smaku – składa się z likierów i syropu grenadina. Idealnie sprawdzi się podczas imprezy Halloween.
Alien Brain Hemorrhage

//Mam nadzieje, ze o to chodziło z zamaskowaniem ;-;
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (10-07-2023 o 20h10)
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.