2.
@Ilmaris Bo właśnie tak to wygląda i szczerze, właśnie o to troszkę chodziło. Troszkę, bo wyszło przekomicznie
A o nowej Suśce na pewno jest kilka wzmianek na fb Słodkiego Flirtu. Podejrzewam, że pewnie ten temat jest poruszany na forum, ale tam to już zupełnie się nie odnajduję, więc przepraszam, ale nie pomogę. Ale na fb jest na pewno, tylko trzeba przeskrolować troszeczkę.
@ Van Weź, jak się zna kontekst tej stylówki, bawi dwa razy bardziej
No właśnie, jeszcze jestem w stanie zrozumieć rezygnację z odcinków, bo nie oszukujmy się, nie gra w nie zbyt wiele osób, a jak już to powoli, w swoim tempie, a eventy zawsze jakoś bardziej motywowały ludzi (oczywiście, jeżeli były ciekawe i stroje ładne, bo przecież nikt nie będzie się mordował dla jednego bida-stroju). No nic, ja tam wierzę, że coś dostaniemy... Nadzieja umiera ostatnia...
A jest taki jeden gagatek, co mu trzeba uzupełnić szafę w ostre narzędzia śmierci
Weź, żartujesz? Też mi wtedy dałaś to wyzwanie? No wiesz... Zero litości, zero... I tak, jedyne co pamiętam z tego wyzwania, że faktycznie pisałam o pudełkach
@Ilmaris O matko, jaka cudowna kaczucha <3 Ta animacja i muzyka są wciągające
Ostatnio zmieniony przez Tivia (15-06-2023 o 19h07)
(wen ning w krzakach)
(jeden smutny wen ning)