1.
@Van, na razie chyba wezmę ten staż w urzędzie, zobaczymy. Mam nadzieję, że ci ludzie nie sprawią mi zbyt wielu nerwów xd Może pokuszę się, żeby złożyć do agencji reklamowej, mimo, że nie mam żadnego doświadczenia w tym xd Równie dobrze życie może mi się ułożyć tak, że zostanę Youtuberem xDDD
No dobrze moje drogie Panie, jeśli macie zły dzień, to mam nadzieję, że moje arcydzieło poprawi wam humor xD Potraktujcie to z przymrużeniem oka, bardzo proszę xD Postanowiłam zrobić to w formie rysunku i wycinanki jednocześnie. Wybrałam dopasowanie twarzy, a konkretnie wszystkiego (ciał też, więc wyszło...ciekawie XD) Chciałam zrobić to tak, żeby każdą z was było widać, żebyście się nie zasłaniały aż tak, więc jest trochę krzywo w niektórych miejscach. Nie macie pojęcia, ile pytań egzystencjalnych przeszło przez mój umysł, kiedy się tym bawiłam xDD Wspomogłam się Paintem do wyostrzenia niektórych kolorów.
Podziwiajcie to cudo xD
I teraz tak:
@Mal jako, że kurczaczek przysłonił całą twoją twarz nie miałam zbytnio pola do popisu, ale myślę, że widać, że to Ty xD
@Lina Twoja zdolność prowadzenia auta wpędziła Van w przerażenie xD Twoją twarz i włosy musiałam poprawić w Paincie, bo kolor kredek się rozmył jak robiłam zdjęcie.
@Van jesteś przerażona zdolnościami Liny xD Twój strój nie wyszedł tak jak chciałam, mam nadzieję, że mi to wybaczysz :'(
@idc jako, że Twoje włoski są białe, to ciężko mi było manewrować na białej kartce, ale coś mi się udało wykminić. No cóz, prędkość cię powaliła, a raczej wywaliła z auta xDDD
Mam nadzieję, że wam się podoba! XD
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (12-06-2023 o 23h27)
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.