1.
@Malrdaya, witamy na wyzwaniach :D
@Van, przypomniało mi się, że ostatnio wspominałaś o tym, że nie wiesz, gdzie obejrzeć czarodziejkę z księżyca po polsku, a wiem, że na shindenie i desu-online mają z polskimi napisami i wszystkie odcinki po kolei!
btw, mam nadzieję, że już się trochę lepiej czujesz :c
Strony : 1 ... 201 202 203 204 205 ... 214
#5051 04-06-2023 o 16h20
#5052 04-06-2023 o 17h11
2. @Malrdaya, miło, że zdecydowałaś się wpaść na Wyzwania ♥
@Lina, świetne memy, oczywiście zaraz złapałam I nawet zaśpiewałam w głowie.
@Idc, dziekuję za informację, może w końcu znajdę czas - jest tyle rzeczy do obejrzenia.
Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za wsparcie! ♥
W ogóle ostatnio odkryłam, że w sklepie Half Price mają POPY
I były z Wiedźmina za 50 zł, jakby był Geralt to bym się nawet nie zastanawiała, ale został Jaskier i Ciri, a ja jestem w sytuacji finansowo niepewnej. Ale chodzi mi ten Jaskier po głowie chodzi...
Wyzwanie
Ostatnio zmieniony przez Vandea (04-06-2023 o 17h14)
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#5053 04-06-2023 o 17h16
3. Mi również miło, dziewczyny ^^
@Val (niki mi się pomyliły, jeju, sorki XD) Ja bym brała Jaskra bez zastanowienia, bo to moja ulubiona postać, hahaha. I podoba mi się dobór pokemonów.
Ostatnio zmieniony przez Malrdaya (04-06-2023 o 17h18)
#5054 05-06-2023 o 20h17
4. Dobór nie był zaskoczeniem wiadomo że ja mroczna panii nocy i cmentarzy chętnie przygarnę Ubrona ^^
Malrdaya :3 witaj w naszych skromnych progach.
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
#5055 05-06-2023 o 21h39
5.
Wyzwanko dla @idc
Spróbuj skopiować stylizację którejś ze strażniczek z kolejki i wstaw nam zdjęcie, żebyśmy zobaczyły jak ci poszło
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (05-06-2023 o 21h39)
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.
#5056 05-06-2023 o 23h40
1. Jak dobrze siąść do Eldaryi po skończonej pracy. :,D Biedronka i jej nieludzkie godziny otwarcia pozdrawia.
#5057 06-06-2023 o 12h25
2.
poszłam trochę na łatwiznę i wybrałam @linę, bo ma najmniej elementów do skopiowania (*ノωノ) nie miałam niektórych wersji kolorystycznych, więc wzięłam inne recolory~
a, i teraz widzę, że dałam inne tło ;-; odruchowo wzięłam takie, żeby dobrze było widać stylkę, ale nie chce mi się go już zmieniać, sori ;;
wyzwanko
Ostatnio zmieniony przez idontcare (06-06-2023 o 12h27)
#5058 06-06-2023 o 12h35
3.
@idc, pięknie ci wyszło!
Btw jak wam dzień mija? Ja chwilowo maluje paznokcie xD
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (06-06-2023 o 12h35)
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.
#5059 06-06-2023 o 13h41
4. Mija jakoś powolutku, zaraz zaczynam robotę, ale pociesza mnie inna myśl że jeszcze chwila i będzie długi weekend. A więc nieco więcej luzu.
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
#5060 06-06-2023 o 22h16
5.
@Ilma, a dziękuję <3
mi mija dziś zaskakująco dobrze, bo uniknęłam mandatu od kanara XDD wsiadłam do autobusu z zamiarem kupna biletu, ale biletomat nie działał i miałam wysiąść na następnym przystanku w celu kupienia go, bo akurat mi się nie śpieszyło, a tu na następnym kanary. to ja znając moje szczęście już zdygana, że znowu dostanę karę, ale na szczęście jak wytłumaczyłam sytuację, to mnie puścili wolno :')
a wyzwanie dla Malrdaya - dopasuj strażniczkom jakieś wzory na paznokcie wzorując się stylizacjami :D
Ostatnio zmieniony przez idontcare (06-06-2023 o 22h16)
#5061 06-06-2023 o 22h31
1. A ja jestem chora :,)
Wyzwanie: uno momento, dajcie mi chwilę. Dam linki, bo ja jakiś nieogar po x latu korzystania z BBcodu. XD
Ja
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Idontcare
Ilmaris
dark-lina
Ostatnio zmieniony przez Malrdaya (06-06-2023 o 22h42)
#5062 06-06-2023 o 22h42
2.
@Mal, aw, to zdrówka dla ciebie!! :<
a wyzwanie superowo dopasowane, te dla mnie mi się podobają najbardziej B)
babcia mi przyniosła szydełko i włóczkę i będę się przymierzać do nauki szycia przytulaków B) wie ktoś może, gdzie po tanioszce kupować włóczki i szydełka? xD
// @Ilma, ja też za tamtym razem co mi wlepili karę, to zapłaciłam na miejscu i miałam taniej, chociaż tyle dobrego :')
Ostatnio zmieniony przez idontcare (07-06-2023 o 14h36)
#5063 06-06-2023 o 23h58
3.
@Mal, śliczne pazurki :3
@idc, ja raz dostałam od kanara mandat, zapłaciłam mniej, bo dałam mu kasę od razu w autobusie, ale 120 zł poszło w nie powiem co xD
#5064 07-06-2023 o 17h42
4. Idontcare sklepy z pasmanterią, ewentualnie strefa hobby w actionie... tam są różne fajne rzeczy po taniosze. Można też próbować na alegro i na Ali.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (07-06-2023 o 17h48)
#5065 07-06-2023 o 18h03
5. @Malrdaya, zdrówka życzę! ♥
@idc, akurat siedziałam w autobusie jak czytałam Twojego posta i trafiła mi się kontrola... Ale ja jeszcze nigdy w życiu nie płaciłam mandatu za jazdę bez biletu.
A propos szydełkowania... Jakiś czas temu chciałam poćwiczyć sobie umiejętności manualne i kupiłam sobie szydełkowanie pluszka dla dzieciaków... Welp... Nie udało mi się nawet zacząć "magicznego kółeczka". Instrukcja jest taka jakby w ogóle jej nie było, a na filmikach no to ja nie wiem czy to jest to samo, bo przecież nie znam nomenklatury szydełkowania, więc mój pluszak leży jako sterta włóczki w szafce od listopada.
Swoją drogą chciałam bez wchodzenia w szczegóły napisać, ze moja sytuacja w końcu rozwiązała się korzystnie dla mnie. Co prawda "mogło być lepiej", ale też mogło być gorzej, więc w końcu mogę trochę odetchnąć.
Wyzwanko dla @Ilmaris, dopasuj do dziewczyn z kolejki ptaszki :3
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#5066 07-06-2023 o 20h05
1.
Okej no to po kolei:
1. Malrdaya dla mnie jesteś Gilem Zwyczajnym. Twoja stylka pasuje mi do tego ptaszka. Poza tym jest taki malutki i puchaty! ^^ Słodziak!
Gil zwyczajny
2. idc dla Ciebie wybrałam Srokę Zwyczajną. Jakoś tak kojarzy mi się z Twoim strojem, a jeśli dodatkowo trafiłam z tym, że lubisz błyskotki jak sroka, to umrę xDDD Znaczy nie dosłownie xDDDD ale będzie śmiesznie xDD
Sroka zwyczajna
3. Ja stwierdziłam, że walnę sobie Modrosójkę błękitną. Ładna jest i pasuje mi do stroju xDDDD
Modrosójka błękitna
4. Lina ty zostałaś Pomurnikiem. Na początku chciałam dać ci wronę albo kruka, ale jak zobaczyłam to cudo, to od razu pomyślałam: O tak! Ten jest idealny dla Liny!
Pomurnik
5. Vandea dla Ciebie przygotowałam Raniuszka Zwyczajnego. Nie mogłam się powstrzymać, aby nie dać Ci tej małej kuleczki ^^
Raniuszek zwyczajny
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (07-06-2023 o 20h06)
#5067 07-06-2023 o 20h15
2. @Ilmaris, o rety jaki puchaty słodziak! ♥
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#5068 08-06-2023 o 11h49
3. Boziu! Gile są przesłodkie. <3333 Ślicznie dobrane ptaszki. :D
Dzięki za życzonka zdrowia, jest lepiej, ale wciąż kaszlę i mnie węzły chłonne bolą. :((
Ajć. Niektóre poradniki bywają takie... Niedokładne. XD Mi się bardzo dobrze pracuje z filmikami z yt, mimo że ostatni raz szydełkowałam w zeszłym roku. XD Ale powiem ci tyle: każdy sposób na magiczne kółko jest dobre i niekoniecznie musisz je zrobić tak jak jest w tej książeczce. Pamiętam, że raz chciałam zrobić tak jak na filmiku było pokazane, ale jakoś czegoś nie ogarnęłam, wyszło inaczej, ale działa. XDDDD
Ostatnio zmieniony przez Malrdaya (08-06-2023 o 11h49)
#5069 08-06-2023 o 13h41
4.
@Vandeła, jeju, to bardzo dobrze, że sytuacja się korzystnie rozwiązała!! ( ̄^ ̄)ゞ
i zazdroszczę, że nie musiałaś kanarom bulić xD
mi się kiedyś zapomniało, że bilet elektroniczny mi się skończył i przez to dostałam, nie to, że z premedytacją jechałam bez jak coś xD
@Ilma, haha, lubię błyskotki XDD i sroki też lubię, jedne z moich ulubionych ptaszorów xD
@Mal, współczuję :c oby szybko przeszło!!
co do szydełkowania, to ja dostałam włóczkę i szydełko od babci i problem jest taki, że to jest zdecydowanie zbyt małe, a ja z moim sokolim wzrokiem nie wyrabiam przy takich mikroskopijnych rozmiarach xD o ile filmiki w miarę ogarniam, tak bez mikroskopu którego oczywiście nie posiadam jest to dla mnie a big struggle :')
nie wiem, jak babcia była w stanie z tym pracować, jak ona ma jeszcze gorszy wzrok ode mnie, a ja mam wadę wzroku -10,5 xDD
Ostatnio zmieniony przez idontcare (08-06-2023 o 13h42)
#5070 08-06-2023 o 15h36
5. @Malrdaya, w takim razie nadal życzę zdrówka.
Sęk w tym, że ja nawet nie zaczęłam, w sensie cały czas siedziałam z tym i takie "ale że jak"
@idc, dziękuję za wsparcie! ♥ Jeszcze jutro idę do pracy, potem mam tydzień urlopu (że mam egzaminy na uczelni to inna sprawa) to mam nadzieję, że nabiorę sił i wejdę z impetem w nowy rozdział.
Ja ogólnie to jestem bojący dudek, zawsze kupuję bilety, nawet na jeden przystanek, ale też miałam takie sytuacje, że zapomniałam doładować elektroniczny, na szczęście się upiekło.
@idc, wyzwanko dla Ciebie - dopasuj włóczkowe pluszaki do dziewczyn z kolejki.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#5071 08-06-2023 o 15h45
1. @Idontcare Że jaką masz?! Boże... mój chłop ma -4, a jak ściągnie okulary, to nie widzi. xD
Ja ram miałam taką akcję, że przez nie ogarniętą matkę mój mandat z czasów gimnazjum przeobraził się w dług u komornika już po mojej 18-tce... Także... Jedźcie z biletami, dzieci. XD
#5072 08-06-2023 o 17h16
2. Cóż plus mieszkania w wielkiej metropoli jest taki że mam po prostu miesięczny i w sumie najbardziej się opłaca go kupować w Wawie, jak dużo jeździsz bo Autobusy są drogie.
#5073 08-06-2023 o 18h34
3.
@Van, to powodzenia na egzaminach B)
@Mal, ow </3 współczuję z tym mandatem ;;
a twój chłop to jeszcze ma lajcik, moja babcia ma -16 w jednym oku :') u mnie w rodzinie to chyba dziedziczne, bo wszyscy u mnie mają wadę wzroku. co prawda ja z babcią jesteśmy rekordzistkami, ale jednak xD
@lina, właśnie kurde mi się teraz nie opłaca kupować miesięcznego, bo mam tylko dwa dni na uczelni i teraz musze pilnować kasowania ;_; chociaż nauczona minionymi zdarzeniami już raczej nie zapomnę, ulica nie zapomina...
wyzwanko
Ostatnio zmieniony przez idontcare (08-06-2023 o 18h42)
#5074 08-06-2023 o 18h39
4. @idc, Wspaniały ten kotek Muszę sobie zapisać
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#5075 08-06-2023 o 19h05
5.
to wyzwanie do @Vandeły, dopasuj smieszne koty do kolejki!