1.
Będzie intensywnie xD, ale ja lubię wyzwania hehe *Mrug, mrug.* WYZWANIA! Wiem, kiepski suchar xDDD
Ja nie mająca motywacji do niczego, mimo to się stara xD Ja bym pośpiewała "Never Surrender" Skillet. Uwielbiam tę piosenkę, bardzo motywująca dla mnie! Polecam do posłuchania!
Cheerliderka
"Never Surrender, Skillet
idc jest zmotywowana i chętna do pomocy, więc uznałam, że ten energiczny kawałek jak "Keep my away" Noko, będzie dla Ciebie idealny! ^^
Cheerliderka
Keep my away, Noko
lina w pełni zaangażowana, jak widać było po jej bandzie szkieletów, które nas cudownie pocieszały! Wyobrażam sobie jak z Twoich ust wydobywa się "We are the Champions"
Cheerliderka
We are the Champions, Queen
Saph dzielnie staje na wysokości zadania, aby jak najlepiej wszystkich zmotywować i z pełną powagą śpiewa "Hope" by Nefex. (Btw polecam :3)
Cheerliderka
Hope, Nefex
Ogólnie bardzo wam polecam wszystkie piosenki. Queen to klasyka, Skillet to zespół mojego dzieciństwa, Noko i Nefex uwielbiam słuchać w trudnych momentach
Przy okazji odnośnie cheerliderek, nigdy nie podobały mi się te ich stroje xd Chyba jestem staroświecka, ale dla mnie te spódniczki są za krótkie ;-;
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (23-05-2023 o 21h58)
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.