1. Lina, widzę ze twoja Gardzia poczula już wakacje ;3
A wy jak? Duszą już na wakacjach?
//@Saphira, dasz radę :DD
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (15-05-2023 o 21h53)
Strony : 1 ... 197 198 199 200 201 ... 214
1. Lina, widzę ze twoja Gardzia poczula już wakacje ;3
A wy jak? Duszą już na wakacjach?
//@Saphira, dasz radę :DD
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (15-05-2023 o 21h53)
2.
Przepraszam za moją długą nieaktywność!! :(((
@idc Spisałaś się na 6+! Bardzo podobają mi się Twoje słoiki, a zwłaszcza to, jak zinterpretowałaś swoje wyzwanie :D ♥
@lychee Myślę, że dopasowałaś kamienie idealnie ♥ Dla mnie samej postać Saphiry kojarzy się ze szmaragdem
Ogromne wyrazy współczucia dla @oychee i @dark-lina :(( Doskonale wiem, jak się teraz czujecie, sama niejednokrotnie doświadczyłam czegoś takiego... Wysyłam Wam mocne uściski i trzymajcie się słoneczka ♥!!
A tutaj zaległe wyzwanie:
"Dopasuj strażniczkom z kolejki piosenkę z tegorocznej Eurowizji"
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (16-05-2023 o 22h04)
3.
@Saphira1 dziękuję za piosenkę, bardzo ładna i dostrzegam podobieństwa Musze przejrzeć te eurowizję, może znajdę jakieś perełki
4. Witam by nie być piątką melduje się nieco wcześniej...
bardzo dziękuje za miłe słowa, ale już czuje się lepiej. Idę dalej chodź przez jakiś czas na razie nie będe mieć zwierzaka.
5.
jako że dawno do nas nie wpadałaś (super, że jesteś z powrotem ♥), to powitalne wyzwanie leci do @Aevriia, 5 następnych postów napisz kolorem, który najbardziej ci się kojarzy z wakacjami :p
@Ilmaris, świetnie wykonane wyzwanie, super że dodałaś od siebie ciekawostki o tych kwiatach :D i w ogóle awww, kochana jesteś ♥
@Saphira, dobrze cię znowu widzieć! i bardzo dobrze dopasowałaś piosenki, a "unicorn" mi się podobał i jak dla mnie świetnie mi pasuje B)
@lina, to dobrze, że mimo straty już ci nieco lepiej :c
Ostatnio zmieniony przez idontcare (16-05-2023 o 13h32)
1. No dobrze, a macie plany na odpoczynek już? <33
@ilmaris DASZ RADE <33333
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (16-05-2023 o 22h39)
2.
@Aevriia, ja nie mam czasu na odpoczynek xD Połowa maja za mną, a ja nadal nie skończyłam 2 rozdziału magisterki xd Musze się pospieszyć, bo jeszcze 3 rozdział na mnie czeka z utęsknieniem xD
@idc po części ci współczuję, bo wiem jak się czujesz, a z drugiej strony cieszę się, że jest jeszcze ktoś kto ma ten sam problem xDD ^^"
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (16-05-2023 o 16h14)
3.
ja tak samo jak @Ilmaris chyba nie będę miała czasu na odpoczynek, bo też nawet nie skończyłam 2 rozdziału, tylko w moim przypadku licencjatu :'))) chociaż jeszcze nie wiem, co z tym będzie, bo od jakiegoś czasu przechodzę coraz większy kryzys i się zastanawiam, czy nie wziąć dziekanki i nie zaliczyć tego w przyszłym roku. ewentualnie w ogóle to rzucić, bo mam wrażenie, że i tak nic mi to nie da i tylko tracę czas, jeszcze studiuję beznadziejny kierunek, to już w ogóle. także no xd
4.
@Ilmaris, @idc Trzymam mocno za Was kciuki!! Dacie radę ♥
5. Idontcare rozumiem cię ale... skoro zaszłaś tak daleko to spróbuj to chociaż skończyć, możesz potem żałować że tego nie dokończyłaś. Nie daj się zmarnować tym 3 latom.
//Ja już mam plany 19 czerwca oficjalnie zaczynam 3 tygodniowy urlop :3 góry góry i jeszcze raz góry !
Aevriia skoro o górach mowa zarzuć nam ładne letnie górskie widoczki tak po jednym dla każdej strażniczki
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (16-05-2023 o 20h33)
kwitnący bez <3
Ostatnio zmieniony przez lychee (16-05-2023 o 22h35)
2.
@lychcee Ja również bardzo dziękuję za miłe słowa ♥ Od razu jakoś umiliło mi to wieczór c: Przy okazji śliczny bez! Uwielbiam jego zapach ^^
Życzę wszystkim kładącym się spać miłej nocy i abyście wszyscy wstali jutro pełni energii ♥
3. No dobrze panienki, to w spoilerze macie góry dla wasx
ale nie znam sie na tym wiec nie wiem nawet czy sa realne xDDSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
@idc a co do licencjatu... nie poddawaj się
dasz rade to dokonczyc, uwierz ze jak teraz sie poddasz to nie wrocisz do tego
trzymajcie sie wszyscy dziubaski
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (16-05-2023 o 22h43)
4.
@Ilmaris, hah, mi też nieco ulżyło jak przeczytałam twojego posta i zobaczylam, że nie tylko mi tak wolno idzie xd
i w ogóle dzięki wam kochane za słowa wsparcia! (っ˘ω˘ς )<3 chyba rzeczywiście jeszcze lepiej to przemyślę, bo pewnie będzie dokładnie tak jak mówi @Av i potem do tego nie wrócę ;_;
w każdym razie na czerwcową obronę raczej się nie wyrobię, więc będę musiała to robic we wrześniu i z wakacji i tak będą nici </3
@Saphira, tobie również miłej nocy <3
trochę późno, ale ciii...
@lychee, bardzo ładne imię ostatecznie jej wybrałaś i jest dosyć podobne w brzmieniu do starego, więc nie będzie jej się tak mieszać :>
a co do naszyjnika, to jest biało-fioletowy, ale wtedy u mnie padało i było nieco ciemno, plus szare tło pewnie sprawiło, że kolory wyglądają nieco inaczej ^^'
Ostatnio zmieniony przez idontcare (17-05-2023 o 01h45)
5. pss Lychee masz wyzwanie z lodami z poprzedniej strony >.>
Nono co ja tak trafiam te piątki, no cóż niech się dzieje wola nieba w takim razie.
Cóż ja się też nie broniłam w pierwszym terminie a w wrześniu i mimo wszystko odpoczęłam też trochę więc polecam.
A więc kto padnie moją następną ofiarą Idontcare jakoś tak dzisiaj deszczowo i przez to melancholijne... dopasuj do pań muzykę klasyczną.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (17-05-2023 o 10h11)
1.
@Aevriia Nie wiem dlaczego, ale nie mogę załadować zdjęć :(( Ale na pewno są śliczne
@Idc Muszę Ci powiedzieć, że strasznie mi się podoba Twoja nowa stylizacja ^^ ♥
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (17-05-2023 o 21h02)
2.
@lina, to mnie trochę pocieszyłaś, może ja też trochę odpocznę i się lepiej przygotuję na wrzesień ;_;
@Saphira, a dziękuję, to @lychee mi taką zmajstrowała ( ̄ω ̄)
w ogóle, jak ci się widzi skracanie twojej nazwy jako @Saph?? za dużo pisania z Saphirą :'D Saphirą1 w zasadzie
jako że mam plejkę na spotify na każdą możliwą okazję, taką z muzyką klasyczną również, to takie wyzwanko będzie dla mnie czystą przyjemnością >:3
wyzwanie
Ostatnio zmieniony przez idontcare (18-05-2023 o 00h10)
3. No i widzisz wywiązałaś się ze swojego zadania śpiewająco hehe ( nie ma to jak suchar )
A co do wszystkiego myślę że warto zaplanować sobie ten okres który będziesz miała przed sobą ( 3 miesiące)
Tak by starczało czasu na wszystko.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (18-05-2023 o 11h35)
4.
O nie, nie załapałam się na dobór piosenek Cholibka! Szkoda ^^"
btw @idc, pięknie wyglądasz ❤️❤️❤️
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (18-05-2023 o 12h16)
5. No i się załapałam na piąteczkę
No to jako że mam urodziny, to wyzwanko pójdzie do Ilmaris - dopasuj do każdej z strażniczek w kolejce kociego mema
//@idc dziekuje kochanie <#33
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (18-05-2023 o 17h31)
1.
@Av, jeju, to wszystkiego najlepszego bombelku, spełnienia marzeń!! (´。• ω •。`) ♥
♥
Ostatnio zmieniony przez idontcare (18-05-2023 o 15h59)
2.
@idc, dziękuję bardzo za piosenkę! Piękna i niepokojąca jednocześnie! Dziękuję!
Wyzwanko
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (18-05-2023 o 17h38)
3. @ilmaris, są swietne XDDD kocham
W ogole masz swietna stylke, uwielboam twoj misz-masz
//VV dziękuje !!!!
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (18-05-2023 o 20h15)
4. Ja już czuję wakacje w powietrzu, został tylko miesiąc do mojego wyjazdu *_* ciesze się !!!
Najlepzego Aevriaa! Sto lat sto lat niech żyje żyje nam :3 ? Chyba że jesteś wampirem to będzie na odwrót
5.
@Idc Bardzo mi się podoba muzyka klasyczna, którą mi dopasowałaś, moim zdaniem mega pasuje ♥! A co do nazywania mnie, to jak najbardziej, może być Saph, byle nie Saphira1 TvT
@Aevriia Wiem, że trochę spóźnione, ale chciałam Ci życzyć wszystkiego najlepszego! ♥ Przede wszystkim mnóstwo uśmiechów, szczęścia i spełnienia wszystkich małych jak i dużych marzeń ♥
@Ilamris Jestem pod wrażeniem Twojej nowej stylizacji! Podoba mi się ten ciemny niebieski z połączeniem fioletu.
Btw super memy XDD
No i przyszedł czas, kiedy trafiła mi się 5... ^^"
@Aevriia z okazji Twoich niedawno minionych urodzin dobierz do każdej strażniczki z kolejki tort urodzinowy i uzasadnij swój wybór :DD
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (19-05-2023 o 18h30)