1.
@ idc Aaaaaaa! Jakie to śliczne! ❤️❤️❤️
Spokojnie, nie zrobiłaś błędu, pierwsze jest duże i, a drugie to małe l. Wiem, że to trochę mylące. Anyway, przecudne są te słoiczki, zaskoczyłaś mnie swoją interpretacją! Dziękuję za zrobienie ze mnie oceanu ^^ Słoik reprezentujący Ciebie przemawia do mnie tak głęboko, że aż boli hahaha xD Piękny jest! Pozostałe też są cudowne i super pasują do wszystkich! Świetna robota!
A odnośnie Wattpada, no to się staram ^^, ale od roku, dwóch mam zastój, bo brak pomysłów i czasu ale pewnie kiedyś wrócę, albo przeniosę się na inną platformę, bo ten Wattpad to lata świetności ma już za sobą i kojarzony jest głównie z cringowymi opowiadaniami, a ja tak nie chcę Da się znaleźć tam perełki, ale trzeba poszukać. Może jakiś blog otworzę, albo przeniosę się na angielską stronę "Archive of our own", chociaż tu raczej z tłumaczem bym musiała, bo tak biegła w piśmie to ja nie jestem. Przy okazji macie jakieś sugestie? Znacie jakieś dobre strony na publikowanie opowiadań? Mam też Tumblera, ale nie wiem czy to dobre miejsce na to, ale kto wie.
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (13-05-2023 o 14h40)
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.