Damn, dobrze ci w różu xD I tobie idontcare i dark
Jeśli chodzi o randevu to miałam dla niego niespodziankę dzisiaj kupioną i bardzo mu się spodobała
Strony : 1 ... 182 183 184 185 186 ... 214
4. Ciesze się że mieliście udane walentynki ^^ a ja zjadłam bardzo smaczne sushi, więc wszyscy są win...
Tłusty czwartek udany zjadłam 6 pączków :3
5.
@Lyz super, że randka się udała :D a wyzwanko leci do ciebie - przebierz swoją gardzię w itemki, których nie lubisz/nigdy nie nosisz i chodź tak przez 24 godziny :p
@lina szanuję za wszamany sześciopak pączków, najs :o
1. Id jesteś złą i okrutną kobietą wyglądam jak mały koszmarek, no ale dziękować za docenienie ile zjadłam pączków.
Nareszcie weekend odpocznę sobie !
2. Nawet nie zauwazylam, ze twoj ubior to wyzwanie, takze się nie martw, @dark-lina hehe
3.
@lina wybacz mi </33 aa tam, na pewno dobrze wyglądasz B)
ale serio podziwiam, ja bym nie wytrzymała takiej ilości cukru i się po dwóch zasłodziła D:
Ostatnio zmieniony przez idontcare (18-02-2023 o 12h09)
4. Oj tam, na słodkości jest osobne miejsce w organzmie, więc nie umarlabys <33 ^^^
5.
@Aevriia w takim razie w przyszłym roku muszę spróbować B) a w ogóle to witaj na wyzwankach :D a jak mowa o wyzwaniach, to leci do ciebie - przez 3 następne posty wrzuć nam zdjęcia czegoś słodziutkiego, interpretacja dowolna :>
1. A dziekuje dziekuje <33 a jakie plany na dzis macie?
uwaga slodkie!!
Ostatnio zmieniony przez Mijane (18-02-2023 o 13h15)
3. Ja ambitnie poszłam na spacer całkiem sporo już przebiśniegów widać,młoda trawka już rośnie i są na niektórych krzewach tycie listki
Oprócz tego realizuje się artystycznie i zrobiłam sobie porównanie jedne postaci, z tym co kiedyś rysowałam a tym co teraz... powiem że robi wrażenie :3
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (18-02-2023 o 13h19)
4. @Mijane, też będę czytać chyba, chociaz mialam sprzątać a kończy się na tym, że siedzę i gram XDD
@dark-lina, dobrze! korzystaj z pogody <3 A progres widac mocno
@idontcare, buziaczek dla ciebie
mwah
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (18-02-2023 o 13h22)
5.
ja bym poszła na spacer, ale taka paskudna pogoda u mnie jest, że się od razu odechciewa z domu wyjść :< pewnie znowu będę cały dzień grała :') może w końcu kiedyś skończę to nieszczęsne final fantasy ;_;
@Aevriia awww, thank u (っ˘ω˘ς )♥ a ta kotko-bułeczka jest taka urocza omg <33
@lina widać postępy!!
a wyzwanko tym razem dla @Mijane - zaproponuj osobom z kolejki jakieś książki do poczytania, mogą być inspirowane stylizacjami, ogólnym wrażeniem, czym chcesz :>
1. @idontcare, a w ktore ff? .:3
no juz ostatnie
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (18-02-2023 o 13h28)
Wyzwanie: polecić jakieś książki kolejce
Ostatnio zmieniony przez Mijane (18-02-2023 o 13h55)
3.
@Aevriia w piętnastkę :p
@Mijane eee, racja, rzeczywiście trochę jak fuzja nevry z valkyonem xd
edyta: super ci wyszły te propozycje!! też chciałam przeczytać tą serię, którą dla mnie zaproponowałaś :>
Ostatnio zmieniony przez idontcare (18-02-2023 o 15h46)
4. Morr jest znacznie starszy niż cała Eldarya ;D powstał w... czekaj muszę sprawdzić kiedy pierwszy raz go narysowałam.
2007 roku...miałam 17 lat jak narysowałam go po raz pierwszy.
5.
to wyzwanko dla ciebie @lina - jego imię juz znamy, to teraz zdradź nam jego historię!
1. Cos znowu cicho :00 to ja wam się pożalę, na targu pojwil sie chowaniec akurat wtedy kiedy nie mam many [*]
@idontcare, fajną masz rangę :00
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (18-02-2023 o 21h54)
3.
@Aevriia oww, współczuję </3 ja już zapomniałam o tym bólu, jak się nie ma na coś maany na targu, bo ciągle go nie mam odblokowanego, a założyłam to konto od razu po wznowieniu serwerów, rip
nawet bym się nie zorientowała, że mam inną, gdyby nie ty xd uwielbiam te specjalne rangi na eldzi, na słodkim syfie nie ma czegoś takiego :c
@Lyz ale dzięki niemu teraz ci stylówka kinda maczuje kolorystycznie z chowańcem :p tzn. minus ten pióropusz na głowie i rękawiczki
4.
Hej, nie było mnie tu całe wieki, ale uznałam, że wpadnę na chwilę ponarzekać XD
Wreszcie ruszyłam dziennik i o panie jak bardzo ten nowy mi się nie podoba X'D wiem, że na takim starym pergaminie dało by radę zroić coś ciekawego, ale akurat do aktualnego wcielenia mojej gardzi lepiej pasował by ten poprzedni XD nie wiem nie podoba mi się to co mi aktualnie wyszło. Chociaż nie można powiedzieć żebym dużo zrobiła bo jakoś nie chcę mi się jeszcze pisać o mojej Gardzi XD
Jeśli są jakieś błędy ortograficzne to przepraszam (lapek nie podkreśla mi błędów, mam nadzieję, że jakoś to przeżyjecie)
@Aevriia - Znam ten ból, sprzed nosa sprzątnięto mi przez to suknie Absyntu z 2 kompletu straży i taki śliczny płaszczyk niebieski - ten to nawet 2 razy. Btw jestem zakochana w twojej sygnie. Trochę głupio mi o to pytać, ale zgodziła byś się może żebym też sobie ją ustawiła? Oczywiście cię podpiszę
Ostatnio zmieniony przez Sintriss (19-02-2023 o 02h15)
5. Witamy ponownie @Sinitriss, dziękuję, ale sygnatura jest mojego autorstwa, jednak jesli chcesz mogę zroić ci podobną :3 Ewentualnie jeśli jesteś skłonna poczekać parę dni az zrobię w koncu nową, to chętnie ci odstąpie tą
A z wyzwan, to może @idontcare, wstaw sobie do sygnaturki żyrafę na 24h <33
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (19-02-2023 o 16h39)
1.
Ja też, żyję ponownie. Przez jakiś czas miałam taki zapiernicz, że nawet nie zaglądałam na forum. Nawet stylówki na Walentynki i Tłusty Czwartek nie zmieniłam. </3 Ani sygnaturki.