@Lina Aj, nie wiedziałam... To czy ktoś w El skradł twoje serduszko?
//YEEEES! Team Adalric! xD
Ostatnio zmieniony przez Lyz (08-02-2023 o 17h34)
Strony : 1 ... 181 182 183 184 185 ... 214
Ostatnio zmieniony przez Lyz (08-02-2023 o 17h34)
3. Cóż nadal wpisany jest Lance po to jedyna w miarę rozsądna opcja, przynajmniej nie jest mydełkowaty , ale moje serduszko skradł pewien sylf.
//Mijane wyzwanie :3
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (08-02-2023 o 21h36)
4.
@Lyz ale masz słodką stylówkę...
Oh God, @idontcare - kocham Jak Wytresować Smoka? Dzisiaj oglądałam sobie drugą część. I niezmiennie śmierć Stoicka wywołuje we mnie gniew, złość i rozpacz. Tak... śmierć Stoicka to największe *niecenzuralne słowo* w historii kinematografii - nawet na Klausie tak nie ryczę, jak na tym...
@dark-lina co to za czteru słonie, zielone słonie w sygnie, i need answers...
5. Nie cierpię walentynek
nie nie dlatego że jestem samotnym trollem , ale dlatego że wszystko jest różowe i takie ble mdłe... potrzbuje mrocznych walentynek... o albo lepiej anty walentynek.
Lyn poprosimy 10 sposobów na to jak spędzić antywalentynki
1.
A ja tam lubię walentynki. To nie tylko święto zabójczo w sobie zakochanych, ale też celebracja miłości z przyjaciółmi. Mimo że wiadomo, iż takie święta to po prostu komercja to i tak uważam, że jest ono sympatyczne. Nie rozumiem ludzi rzucających się, że kochać powinno się cały rok. No tak, powinno, ale to święto ma na celu okazanie swoich uczuć, a nie nagłe pokochanie kogoś przecież xD A czy dawanie ludziom okazji, powodu aby te uczucia okazać to coś złego? No nie. Charaktery są różne, i a nuż komuś nieśmiałemu Walentynki dodadzą odwagi, żeby kupić to pudełko czekoladek w kształcie serca czy piękny bukiet z różową wstążką i podejść do kogoś, aby podziękować za to, że po prostu jest.
Tak, mimo że nigdy nie byłam zakochana to Walentynki są moim ulubionym pierdółkowatym świętem. Bo z przyjaciółmi też fajnie się spędza Walentynki.
edit Ooo @Van, ale mi miło - i świetnie to ujęłaś, bo to prawda miłość niejedno ma oblicze - aż to sobie gdzieś zapiszę, bo piękne podsumowanie!
Plus wow - kocham ciekawostki, a twoja jest bezapelacyjnie świetna! Nie wiedziałam o tym!
Ostatnio zmieniony przez Mijane (09-02-2023 o 17h05)
2.
@Mijane, podoba mi się Twoje podejście do tematu i w sumie nie pomyślałabym o tym, żeby świętować z przyjaciółmi, a przecież miłość niejedno ma oblicze. Co prawda w tym roku i tak nie wypali, ale może kiedyś
Plus taka ciekawostka, święty Walenty jest patronem osób chorych psychicznie.
3.
@Mijane o taak, śmierć stoicka zawsze łamie serduszko :< aż mnie naszła ochota, żeby zrobić rewatch serii (minus 3 część, bo tą widziałam tylko raz w życiu w kinie i średnio za nią przepadam, zawiodłam się </3)
klausa też uwielbiam btw!! przeurocza animacja <3
btw, mam takie samo zdanie o walentynkach :D
a dziś wrzucę kilka zdjątek 5/5
Ostatnio zmieniony przez idontcare (09-02-2023 o 15h30)
4. Czyli wszystkich w sumie bo każdy ma coś nie tak z głową... hymm... no dobrze dobrze... ale mam nadzieje skorzystać na jakiejś promocji 2 w cenie 1
//To Mijane że walentynki jest świętem wszystkich bo każdy ma coś nie tak z głową, a w czasie walentynek są promocje na zestawy 2 w cenie 1 :3 więc skorzystam.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (09-02-2023 o 20h01)
5. jak można to skorzystam :p
Wybacz @dark, ale nie do końca rozumiem, co masz na myśli albo do czego odnosi się twoja odpowiedź - chyba coś mnie ominęło, albo jestem tak bardzo nieogarnięta - rozwiniesz, proszę?
@idontcare cieszę się, że ktoś myśli podobnie! W obu kwestiach xD
Wyzwanie dla @Van proszę ukazać oblicze miłości dziewcząt z kolejki - w dowolny, najwygodniejszy dla ciebie sposób (jakiś krótki opis, obrazek z internetu, cytaty, napoje, stroje - a może szarpniesz się na rysunki?)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (09-02-2023 o 20h00)
1.
@Mijane, @Linie, chyba chodziło o to że skoro święty Walenty to patron chorych psychicznie, to patron wszystkich, bo każdy ma coś z głową.
Ale żem walnęła mądrością życiową.
Nie odniosę się, bo to grząski temat.
@idontare, no i piękne zamknięcie listy słodziakami, uroczy ten wyglądający z dzbanuszka.
Chyba, aż sobie wykluję tego aksolotla chowańca.
Chciałabym do Wyzwania podejść ambitniej, bo temat ciekawy, ale niestety brak czasu i zmęczenie daje o sobie znaki.
Wyzwanie
Ostatnio zmieniony przez Vandea (09-02-2023 o 20h21)
2. To miało być tak pół żartem pół serio nie chciałam by zabrzmiało to źle... ale Vandea dobrze rozumie, chodź potem wyjaśniłam tok swego rozumowania...
A teraz przyjemniejszy temat... po walentynkach jest coś bardziej interesującego to:
16 lutego to tłusty czwartek !!! Kupie i pączki i faworki muhahaha !!!
// mijane to proste mam apkę glovo :3
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (09-02-2023 o 20h21)
3.
Ah, w ten sposób xD Albo straumatyzowane. Ostatnio na tiktoku stworzył się chyba taki mini trend - dużo ludzi zaczęło nagrywać jak podchodzi do przechodniów na ulicy, wskazuje pewną kwotę i pyta, czy dana osoba ją bierze lub podwaja, a organizator przekazuje komuś innemu (który znowu ma ten sam wybór) - i jakaś laska nagrała taką rozmowę z rodzicami Gen Z: chcecie wyleczyć swoje traumy, czy podwoić i przekazać dzieciom? Na co ci rodzice: zdecydowanie podwajamy XD No coś w tym jest, no...
Jak to mówią - z grzeczności nie zaprzeczę.
Grząski temat, w sensie choroby psychiczne?
Kurde, @lina musisz mnie nauczyć wychwytać te promki walentynkowe xD
Ostatnio zmieniony przez Mijane (09-02-2023 o 20h13)
4.
@Van miłość do zwierzaków to najlepsza miłość B)
edyta: oww, ja chyba nie mam tego chowańca :<
@Mijane widze w tym tiktokowym trendzie z podwajaniem traumy mojego starego, omg ;_;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (09-02-2023 o 21h34)
5.
Współczuję mocno @idontcare.
@Van - fajnie zrobione zadanko! Podoba mi się!
A teraz rzucę wyzwanko @idoncare - powiedz nam, w jakiej skróconej formie można się do ciebie zwracać?
1.
@idontcare, on chyba jest zeszłoroczny to może jeszcze uda Ci się go złapać na mapce.
Ale właśnie zobaczyłam, że w butiku nie ma żadnych eventowych chowańców do kupienia.
@Lina, spokojnie nikt Cię o nic nie oskarża, uznałam po prostu, że lepiej uciąć temat, bo ktoś może to źle odebrać.
O @Mijane się przede mną wbiła
Ostatnio zmieniony przez Vandea (09-02-2023 o 21h38)
2.
@Van oo, to będę na niego polować!! :p
wyzwanko
Ostatnio zmieniony przez idontcare (09-02-2023 o 21h47)
3. Id ? niby imię postaci z gry ale wiadomo o kogo by chodził na forum ^^...
Plany na ten tydzień ? Odpocząć... jeszcze muszę pociągnąć jutro i mogę czekać na walentynki i czwartkowe jedzonko.
Anty-walentynki
Ostatnio zmieniony przez Lyz (11-02-2023 o 18h18)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (12-02-2023 o 12h09)
2. Cóż jak kolejka odpoczywa... a może ja bym to zilustrowała bardziej, jest teraz zimno, i wszystkie kotki i nie kotki szukają tylko ciepłego miejsca by się ogrzać więc...
Kolejka by tak odpoczywała, jeszcze dużo koców i poduszek <3:3
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (12-02-2023 o 19h44)
Walentynka numer 5
4.
@Lyz powodzenia na randce!! :D
@Mijane w sumie śmiesznie by to brzmiało, gdyby to było angielskojęzyczne forum i ludzie by mój nick skracali frazą xd
wesołych walentynek dla was, bez znaczenia czy spędzacie same czy z kimś ♥
Ostatnio zmieniony przez idontcare (14-02-2023 o 12h38)
5. Idoncare teraz jesteś w mojej wanetynkwej mocy muhahaha !!!
Do końca dnia masz być jak najbardziej różową tylko się da...
a zdjęcie stylki opublikuj w następnym poście jakby ktoś przegapił xd
Ja spędzam walentynki ze sobą, moje oc mają bogatsze życie uczuciowe niż ja... ale zamawiam sobe sushi yea !
1.
damn @lina, zmuszasz mnie do wyciągania itemków z najgłębszych zakamarków mojego strychu xdd
no i smacznego sushi!!
edyta: omggg... zapomniałam dać akcesoria, pod spodem wrzucam nową wersję ;-;
estetyka podlega dyskusji, ale na swoje usprawiedliwienie mam to, że prawie ni mam różnowych rzeczy xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (14-02-2023 o 15h14)