2.
OMG, wszystkie wyglądają cudownie... Ale bym sobie poszła na taką gorącą czekoladę...
Może pójdę po pracy... Ale samej to tak smutno.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (30-01-2023 o 18h30)

Strony : 1 ... 180 181 182 183 184 ... 215
2.
OMG, wszystkie wyglądają cudownie... Ale bym sobie poszła na taką gorącą czekoladę...
Może pójdę po pracy... Ale samej to tak smutno.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (30-01-2023 o 18h30)
3. Ja ...> kiedyś myslałam że to dziwne chodzić samej do kawiarni... ja teraz...> muhahaha nikt mnie nie będzie oceniał i więcej wszystkiego dla mnie xd.
Cóż sprawienie sobie przyjemność zawsze propsuje... bo to nam w życiu ma być dobrze, potem można myśleć o innych :3
4.
@Mijane świetne propozycje <333
z jednej strony się zgadzam z @Van, że samej do kawiarni to tak smutno, ale z drugiej z @liną też się zgadzam, bo jednak też czasem chodzę sama na kawusię xd
dobra, ogarnęłam jakoś to zaległe wyzwanko xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (31-01-2023 o 20h09)
5.
To nie tak, że nie lubię chodzić sama, bo w jakikolwiek sposób interesuje mnie opinia innych, po prostu robi mi się smutno, bo wspominam momenty, kiedy chodziłam z przyjaciółką i jest mi jeszcze bardziej smutno, że jej tu nie ma.
A jak chcę kawusię to zazwyczaj biorę coś na wynos... Chociaż biorąc pod uwagę fakt, że teraz jestem w galerii handlowej praktycznie codziennej to już mi wszystko bokiem wychodzi.
@idontcare, śliczne stylówki Szczególnie moja, uwielbiam te włosy i właśnie skrzydła
Żałuję też, że nie ma więcej ubrań w takim "liliowym kolorze". Mam w swoim zbiorze kilka mroczniejszych stylówek, ale zdecydowanie wolę się w tych jaśniejszych... A że połowa moich ocków to anioły...
@Lina, przebierz swoją Gardienne za aniołka :3 Nie musisz ustawiać tej stylówki jeśli nie chcesz, możesz ją tylko zaprezentować.
1. Hymm aniołek... ale nikt nie powiedział że to ma być biały aniołek więc da się zrobić :3
//
proszę bardzo niegrzeczny aniołek.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (01-02-2023 o 14h24)
2.
@Lina, no nikt nie powiedział To miała być Twoja interpretacja i wyszło super.
3.
nie mam tym razem nic produktywnego do dodania w dyskusji, więc zarzucę mema i życzę wszystkim miłego dzionka i smacznej kawusi
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Chłoinko chłoinko nr. 5
5.
@Lyz, jeszcze w choinkach siedzi.
Cóż, ja nie mam ferii, praca i studia. :<
Życzcie mi powodzonka, bo dwa zaliczenia co pisałam dzisiaj to tak na dwoje babka wróżyła czy zdane.
Wyzwanko: @idontcare, to może teraz 5 zdjątątek aksolotlów (nie jestem pewna czy dobrze napisałam
)
Ostatnio zmieniony przez Vandea (05-02-2023 o 21h29)
1. Van jaka odważna sylwestrowa kreacja :3 odważna jesteś dziewczyno.
Jak minął wam ten tydzień ? mnie w sumie spoko... no ale muszę jeszcze tydzień przeżyć do ferii.
Ostatnio zmieniony przez Lyz (06-02-2023 o 21h15)
3.
@Van powodzenia!! (・ω<)☆
@lina mi ostatnio tygodnie mijają na nauce i zaliczeniach ;_;
@Lyz ferii jako takich ni mam, ale jako że chyba jednak mnie nie wywalą ze studiów i wygląda na to, że jakimś cudem zaliczę ten semestr, to przerwę między semestrami będę mieć, ale muszę w końcu usunąć drugą ósemkę (niestety chirurgicznie), a patrząc na to, jak przeżywałam ostatnie usuwanie jakieś dwa lata temu, to będą to "ferie" pełne bólu, cierpień i łez </333 niestety zwlekałam z tym baaardzo długo, bo unikałam tego bólu jak ognia, ale to i tak boli, ludzie, nie zwlekajcie z tym, nie polecam xdd
takie wyzwanka to sama przyjemność ♥ 1/5
Ostatnio zmieniony przez idontcare (07-02-2023 o 12h45)
4.
@Lyz, @Lina, dziękuję :3 To jeszcze sprzed pożaru, powstała jak był ten bug z gołą klatą, więc była jeszcze odważniejsza...
Dzisiaj były wyniki - zdałam oba egzaminy, uff. Jeszcze sporo przede mną, ale wydaje mi się, że już tak ciężko nie będzie.
@idontcare, awww a znajdzie się taki w okularkach?
5. Patrzę na tą sygnę dark liny i te nietoperze muszą być zmęczone skoro tak ciągle latają. Dlatego trzeba im zrobić wolne na 24h, żeby odpoczęły.
Wyzwanie dla @dark-lina - ustaw na 24h na sygnaturkę te zielone słonie:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
2.
@Lyz, ten bug był świetny już nawet nie tyle ze względu na "odważne stylizacje", ale na braki bardziej wykrojonej bielizny w mojej szafie w tamtym momencie mojej gry.
3.
@Lyz niestety chirurgiczne usuwanie jest koszmarem </33 nikomu nie życzę tego bólu ;_; będę trzymać kciuki, żebyś ty nie musiała usuwać!!
@Van może nawet jeszcze lepsze niż w okularkach znajdę do następnych postów B)
btw chciałam mieć kiedyś axolotla, ale to za drogie i zbyt wymagające zwierzątko jak dla mnie </3 2/5
Ostatnio zmieniony przez idontcare (08-02-2023 o 13h06)
4. Awww jaka śliczna sygna... przypominają mi się czasy dzieciństwa gdy tą piosenkę się śpiewało.
// a ja nie miałam usuwanych 8 grzecznie same wyrosły :3
5.
@idontcare, w takim razie czekam z niecierpliwością
Ja mam jeszcze jakieś mleczaki nieusunięte także ten... Ale raz mi usuwali zęba z podniebienia także też nieciekawie, to trzymajcie się z tym. :<
@Lyz, jak strażniczki z kolejki spędziły Walentynki ze swoimi WSami.
Wystarczy po jednym zdaniu.
Walentynki w El
Ostatnio zmieniony przez Lyz (08-02-2023 o 14h10)
2.
Urocze pomysły! ♥ Ale przy czytaniu tego co przygotowałaś dla Liny to się nawet uśmiechnęłam, bo wyobraziłam sobie te szkieletory śpiewające... Ale w robieniu posągu z lodu ukochanej też jest coś chwytającego za serducho.
3. Lyz ja już dawno do Lanca nic nie czuje , ale to samo zorbiłabym z moim kochanym Eredinem i Iorwethem... nasze drogi rozeszły się z panem smokiem.
4.
@Lyz fajen pomysły, ten dla mnie mi się podoba najbardziej, sounds like fun :D
kocham jak wytresować smoka 3/5
5. No znowu mi wyszła piątka no...
@Lina, a któż jest teraz Twoim WSem na Eldzi?
@idontcare, widziałam ten memik Bawi mnie za każdym razem tak samo jak "ananas"
Kończą mi się pomysły na te wyzwania... Może @Lina zaproponuje nam stylizację - walentynkowa nieumarła
Nie musisz ustawiać, możesz tylko pokazać.
1.
@Van o taak, ten z ananasem też zawsze śmieszy :D
4/5