1
Damn, człowieka nie ma kilka godzin na forum, a Wyzwania ożyły. Przeczytałam sobie tam wszystko - nadrobione haha. Cieszę się, że tu taki ruch. Pozwolicie, że dołączę!
@Elek o rany, jestem w wielkim podziwie twoich randomowych faktów. Jakie masz... ciekawe żyćko haha *.* Ale ja zwykły szarak, obecnie w dziurze życiowej, także dla mnie wszystko jest atrakcyjne.
@Av dobrze, że już rozumiesz, co robisz nie tak z regulaminem xD
A w Top Model nie trzeba mieć wielu ubrań. Po prostu gdy 10 osób zgłosi się, biorąc na siebie role modelelek (czy modeli) to potem przychodzą inni gracze i teraz oni są jury, które elminuje po jednej osobie, aż zostanie jedna. Bardzo lubię ten wątek na Eldce, bo kocham bawić się tam w tego judge'a XD Bo to z tym słowem ma tyle wspólnego ile mój kot z aktywnością fizyczną - zawsze wybiera się kogoś, kogo można "wyrzucić" za coś śmiesznego. I to ma taki ogólnie... fajny vibe XD Totalnie mój! Polecam przeczytać na przykład kolejkę wstecz, jak wygląda to "wyrzucanie" haha.
Ostatnio zmieniony przez Mijane (19-02-2023 o 18h08)
Kiedyś nazywałam się Mysterios, ale tajemnica umarła i pogrążyła wszechświat w zniszczeniu, wysyłając w świat swojego pośrednika...