1. Bardzo podoba mi się opowiadanko Qoony, szczególnie Charlees na samym końcu pozamiatała wszystko XDD. Biedna, chciała się wzbogacić kulturowo, zainspirować~
Van, dziękuję XD. Mam jednak nadzieję, że na tą chwilę limit zagrożeń mam wyczerpany xd. Błagam, aby góra nie myślała tak, jak ty xdd. Chociaż pozbierać się dajcie :').
Alu, dziękuję za informacje :3. Co prawda dowiedziałam się od Van, bo poszłam trochę odpocząć, ale Van na pewno dowiedziała się od ciebie :3. Od SF mam akurat odpoczynek, ale zalogowałam się, żeby to odebrać. PA się nie gardzi, bo potem ich brakuje w najbardziej kluczowym momencie xd.
Lina twoja stylizacja jest cudna! Te odnośniki kolorkowe w różnych, odległych miejscach, to miód na moje oczy <3. No i powiem szczerze, że te włoski bardzo pasują do twojej postaci. Rób z nimi więcej stylek♥.
Charlees oddaję wyzwanie .
Z kosmosem kojarzy mi się bardzo Adarlic, więc była to moja pierwsza myśl, kiedy poprosiłaś o stylkę. Mam nadzieję, że uznajesz moje wyzwanie, jeśli nie spróbuję stworzyć coś od początku :3 .
cosplay Adarlica
Ogólnie jest to taka uboga wersja, bo nie dokupiłam paru elementów, na które nie mogłam się zdecydować, a nie chciałam mieć zbędnych rzeczy w garderobie, przepraszam
.
Charlees a tak przy okazji ja też uwielbiam te papużki z sygnaturki
. Za każdym razem, kiedy je widzę poprawiają mi humor i muszę obejrzeć ich animację do końca <3 . Sygnatura jest po prostu świetna!