3 mnie się wydaje, że obejmuje to całe forum, bo nie widziałam żadnego punktu zastrzegającego, że tylko wyzwania. Ale mogę się mylić
z regulaminu wątku
Ostatnio zmieniony przez Shairan (04-05-2021 o 22h03)
Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 214
3 mnie się wydaje, że obejmuje to całe forum, bo nie widziałam żadnego punktu zastrzegającego, że tylko wyzwania. Ale mogę się mylić
z regulaminu wątku
Ostatnio zmieniony przez Shairan (04-05-2021 o 22h03)
4.
@Lythan,dziękuję, chociaż już mi brakuje bieli
Ja pisałam na zielono tylko tu, bo przynajmniej reszta mogła to zweryfikować, były widocznie w jednym wątku, a 5 postów to mało.
5
Siemka, coś się działo? Odcięli mnie od internetu wczoraj na cały dzień, więc moje plany w sprawie nadrabiania sie posypały :')
Babka za filmik też zamiast 5 ,dała mi tylko 4.5, bo pewien chłopak podburzył resztę grupy na niższą ocenę . Byłam zła do końca dnia....
Bianka we wymyśl przedmioty w świecie Eldki gdzie każda dostałaby 5
1 Ala, działa się tutaj owocowa rewolucja xD
Hej, hej, a to niby czemu podburzył, co za cwaniaczek? >>
2. Właśnie, co tam się wydarzyło? Bardzo nieładnie z jego strony.
Wyzwanko:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (05-05-2021 o 14h40)
3.
Przyszłam tylko powiedzieć że wyzwania można było przenosić na inne wątki zwłaszcza z pisaniem kolorem czy inna zmiana postu, w końcu post to post xd
@As7 prawdę mówiąc możnaby cię zweryfikować po prostu wyszukując cię w wyszukiwarce i sprawdzając czy przez te 20 postów w różnych wątkach za każdym razem dawałaś np kolor zielony bo takie wyzwanie. Wiem bo pamiętam czasy jak ktoś nagle miał taki wierszowany układ a na samym dole 4/10 np XD
4. No opera nareszcie mogłam wrócić do poprzedniej sygnaturki. Jeszcze shake godzina i mogę zmieniać stylówkę na poprzednią.
1/5
5
Oj, dłuższą chwilę mnie nie było. Nie to planowałam xD
I Shairan w czerwieni? Ale się dzieje...! Korzystając, Shairan, dobierz do każdej osoby z kolejki kreację na odpowiednią okazję, na imprezę w KG. Jaką? Wybór należy do Ciebie.
(Ja na pogrzeb jednej osoby z ekipy to mogę z butelką napoju wyskokowego) xD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (05-05-2021 o 17h47)
1 @Anatea a weź, ja tu za truskawkę robię, zostałam podstępnie wciągnięta do owocowego gangu .-.
Wyzwanko wleci później, na razie ogarniam raport i już miałczę o pełną godzinę, żeby szybko do domu wrócić. I powiem Wam, że dawno nie widziałam tylu błędów w formułach w excelu xD
@Van Ależ Ci fajnie! Ale przyznaje, że ta sygnaturka mnie rozwala za każdym razem xD
@Lieb a nie ma problemu, żebym Cię uwzględniła ^^
Ostatnio zmieniony przez Shairan (05-05-2021 o 17h45)
2. Skoro nie załapałam się na kolejkę, to oznacza to, że pójdę nago, jak na przedpożarową Liebevollę przystało :') .
4 Nie przejmuj się, zrób jak Anatea w Bathory- owinąć się czupryną i do przodu xD
Edit: życie wciąga jak chodzenie po bagnach rozpędzony weekend przerodził się w śródlądowanie w środę xd
Ostatnio zmieniony przez Anatea (05-05-2021 o 17h50)
5
Co do tego "podburzacza", to kiedyś dałam mu uwage odnośnie jego prezentacji, że bardzo źle się patrzy jak widać z,ę wszystko skopiowane z wiki, wiecie podkreślenie, numerki. I on na nastepnych zajęciach kiedy ja robiłam swoją prezentację, to się czepił ,ze na niektórych zdjęciach słabo tekst widać z kolei przy swojej nie miał już żadnego tekstu i też mu to wytknęłam.
Wyszła mini drama, ale ja już nie reagowałam na jego uwagi do mnie, to teraz mówi nauczycielom co jemu nie pasuje w moich prezentacjach i oni myślą, że to głos ludu i trochę słabiej mi oceniają. Pamiętliwy chłopak...
Siemka Ana. Własnie się tak zastanawiałam gdzie Cię wywiało
Wracam do kolejej prezentacji x') Musze sobie przygotować dodatkowo odpowiedzi na jego podchwytliwe pytania które każdemu lubi dawać ten sam chłopak...
Aha, tak się rozpisałam z,e mam 5 xD
To wyzwanko dla Any- jakieś pomysły na zemste na podobnych uciążliwych typach xd Ofc jakieś taki dyskretne igiełki
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (05-05-2021 o 17h51)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (05-05-2021 o 17h56)
2 hm... Na przykład na następną prezentację przyjść z laserklem punktowym, pokazać, gdzie nie ogarnął.
Szczerze poszłabym w stronę zrobienia kopii jego materiałów, podkreślenia co poszło nie tak, a potem zostawienie mu tego w kopercie. Wraz z jakimś uroczym dopiskiem. "Naucz się na przyszłość", "ucz się, nikt nie będzie prowadził cię za rączkę".
Ewentualnie parafraza Megatrona z Dogmy. "Co, nie było w internecie więc nie wiem?".
To nie jest miła strategia ale wolałabym długofalową taktykę trucia.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (05-05-2021 o 17h57)
3. Łoo, sandały, ależ ta kolejka wyrwała do przodu.
@Shairan, personel, też się od razu lepiej czuję w swojej normalnej stylce. Kieszeń, ja nie mogę z Ciebie, że ty się tak zachwycasz stworzoną przez siebie sygnaturą. Skromność, apteka, to Twoje drugie imię.
2/5
4. W ogóle Tryph kocham twoje stylizacje całym serduszkiem♥. Właśnie się na obecną naprzyglądałam i to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że są naprawdę perf. Ogólnie uwielbiam stylizacje z dużą ilością elementów UvU .
Ala ja też miałam takiego kolegę - komentatora wszystkich, ale w gimnazjum. Swoją drogą zawsze dużo mi dogadywał, szczególnie jak robiłam projekt z polskiego i szczególnie, jak miałam akurat na sobie koszulkę z Rammsteina. Łaził za mną i krzyczał randomowe słowa po niemiecku XD. Ale ogólnie powiem ci, że nie ma sensu się przejmować takimi osobami. W sumie nasza frustracja jest dla nich tylko pożywką. Oczywiście możesz pozwalać sobie na drobne uszczypliwości, bo co ty? Patyk? Ale nie ma sensu angażować się w większe dramy.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (05-05-2021 o 18h24)
5. Van, bardziej cisnę z tego dzieła, niż sie zachwycam, ale osobiscie i nieskromnie uważam, że to akurat mi wyszło xD
Ala, co za dzban. Faktycznie, wygląda na budowanie swojego ego, ale w taki najbardziej żałosny sposób.
Ana, uwielbiam pomysł z kopertą xD
Tryph, ja też tego nie znoszę, to jest tak nieestyetyczne i ewidentnie widać, że chamsko przeklikane, żeby było... co prawda szkołę dawno temu skończyłam, ale u mnie za to poszłaby kapa do dziennika, strasznie się nauczyciele czepiali...
Lieb śmiechłam z typa xD
@Tryphena, wyzwanie dla Ciebie :3 Spokojnie, nic trudnego, tak myślę, jedynie może więcej czasu zająć.
Wymyśl sobie dowolne 3 przedmioty i ułóż z nimi krótką historyjkę, w której uczestniczą dziewczyny z kolejki. Nie pomijaj siebie!
Ostatnio zmieniony przez Shairan (05-05-2021 o 18h58)
1 Niestety, w grupie zwykle trafi się jakiś trudny typ xD sama chyba nie miałam tego typu przygód... Albo miałam i kompletnie zignorowałam. Brzmi jak ja xD
Edit: rany, jakie piękne zbroje!
Ostatnio zmieniony przez Anatea (05-05-2021 o 19h56)
2.
@Ala, szkoda, że trafił Ci sie taki złośliwiec. Ludzie są różni, ciężko czasem to wytrzymać, ale robi się nieciekawie, jeśli cierpią na tym Twoje oceny, skoro z prezentacją jest wszystko ok, a on musi koniecznie podzielić się swoimi subiektywnymi uwagami. Ale właśnie najlepiej olać, bo tacy idioci tylko czekają i cieszą się, jak komuś szpilkę wbiją.
@Lieb, może Ty go po prostu motywowałaś do spontanicznych powtórek z niemieckiego xD
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (05-05-2021 o 19h40)
3 Mnie zawsze tacy bawili, uśmiechałam się do nich szeroko, co ich tylko bardziej nakręcało xD co nie znienia faktu, ze dzbany.
Kolejka na imprezie urodzinowej dla Jamona <3
4. Jestem taka zmęczona T^T i strasznie mnie bolą nogi... aż mi odpadają ( gubi nogi)
5. Tożto wspaniałe dzieuo kopanie jest. Co ty mi zrobiłaś ego, że mi teraz Leifa szkoda jest.
uWu Cudowna, różowa zbroja, apetyt.
Ogólnie miałam piwo wyzwanie dla @Lieb, ale uciekła z kolejki, więc wyzwanko dla dark-liny. Wciel użytkowniczki z kolejki szpic w swoją armię nieumarłych. Sposób wykonania wyzwania ksiądz dowolny.
3/5
Ostatnio zmieniony przez Vandea (05-05-2021 o 20h09)
1. As7hoCsx73 ja zawsze motywuję do powtarzania słówek z niemieckiego <3. Ale z języków do wyboru mieliśmy tylko francuski i rosyjski, więc może typo traktował moje zainteresowania jako naukę utęsknionego przedmiotu :')
Ana zbroja, którą mi wybrałaś jest przecudowna! Chętnie ubrałabym taki komplecik <3. Bardzo się cieszę za bonus i trafienie w moje gusta <3 .
A tak ogólnie, to już ochłonęłam, ale ponad dwie godziny temu poszłam tylko na spacer, a trafiłam na fascynujące zjawisko powstawania trąby powietrznej. Na szczęście tylko małej, na szczęście tylko powstawanie i na szczęście byłam obok. Krótko mówiąc, gdy próbowałam uciekać zasypała mnie chmura piasku, a potem podniosło mnie i rzuciło o skarpę. Gdy już zszedł ze mnie ten piasek, który miałam wszędzie, także i w ustach popatrzyłam do góry i widziałam oddalający się jeszcze luźny wir. Gdy się ocknęłam pobiegłam do najbliższego domu, gdzie leżała już wywrócona stodoła. Na szczęście otrzymałam pomoc, a gdy adrenalina spadła poczułam tak silny ból, że pojechałam na badania. Gojenie się mięśnia mam od nowa... dodatkowo wykręciło mi jeszcze rękę i mam problemy z mięśniem jeszcze tam, nie tylko na mostku... Ale najważniejsze jest to, że żyję, że szłam wąwozem, i że zaczepiłam o skarpę, gdy mnie podniosło.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (05-05-2021 o 20h36)
2. Wreszcie udało mi się nabić wystarczający poziom, żeby móc się udzielać na forum, a już wątek zapytaj osobę nad tobą został usunięty ;;
Może w tym wątku się jakoś odnajdę.