3.
Siemaneczko, powróciłam :D
@TheBoxOfPlague, *powieść wizualna* bardzo ładnie brzmi :o Większość osób mówi "visual novel". Ja zawsze wolę wykombinować jakieś polskie tłumaczenie niż mówić pół po polsku pół po angielsku :> Nie, żeby się czepiać, ale bardzo nieprzyjemnie słucha mi się takich półjęzycznych osób, które nie potrafią się w pełni wysłowić w jednym języku >< Mówię tu oczywiście tylko o ludziach, którzy całe życie mieszkali w Polsce i nie mają żadnych korzeni, a jednak język polski sprawia im trudność, oj, znam takich i naprawdę czasem nie mogę uwierzyć, jak utrudniają sobie życie xD Mam na przykład takiego właśnie znajomego, który musiał się kiedyś 10 sekund zastanawiać, jak powiedzieć po polsku "people are having fun" i naprawdę nie przyszło mu do głowy, żeby powiedzieć "ludzie się bawią" tylko powiedział to w końcu po angielsku xD Ma też na koncie takie kwiatki jak "nie chciałem... ... ...dawać wam ciężkich czasów", w sensie "give you a hard time" xD
Naprawdę nie rozumiem tego fenomenu, a jest całkiem powszechny :'D
@Noku, Eeeeej, bardzo fajna piosenka! :D
@dark-lina, właśnie! xD @Liebevolla, jeśli bardzo chcesz, to możesz karmić i opiekować się mną, chętnie na to przystanę uwu
Ostatnio zmieniony przez Qoona (07-05-2021 o 00h09)