3. Pomarańczy, ale nie mam na to ciuchów ale czarnym winogronkiem mogę być ^^,a nie ktoś mnie wyprzedził
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (04-05-2021 o 20h23)
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
Strony : 1 ... 12 13 14 15 16 ... 214
3. Pomarańczy, ale nie mam na to ciuchów ale czarnym winogronkiem mogę być ^^,a nie ktoś mnie wyprzedził
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (04-05-2021 o 20h23)
4. @As7hoCsx73, dobry Bożu, za jakie grzechy. Żebym chociaż ja umiała w taki stylki.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (04-05-2021 o 20h11)
5. A czy porzeczki dodaje się do sałatki owocowej? Ja robiłam z nich jedynie galaretki albo takie zalewane w słodkim syropie xd. Chociaż super też się je takie na świeżo zerwane prosto z krzaka.
Ale Van to jest naprawdę perf cosplay borówki. Wiesz ona ma tam różne te listki, czasem jest trochę czerwona na łodyżce, czasem nie. To krzaczek .
EDIT: To wszystkie mamy numerki źle!
W takim razie As7hoCsx73 mam dla ciebie sygnaturkę na 12 godzin:Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (04-05-2021 o 20h09)
1.
@Lieb, masz piąteczkę. A co do sałatki to nie mam pojęcia, nie robię sałatek owocowych.
@Vandea, doch dobrze Ci poszło, cudowna z Ciebie borówka Basia
@up no wiesz co? wiesz jak długo szukałam idealną sygnaturkę, to bardzo bardzo niemiłe, podłe wręcz! xD żebyś się tylko sama jej nie wystraszyła znowu xD
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (04-05-2021 o 20h15)
2 Cześć D: jejku, ale mi się wszystko pokomplikowało z dostępem do kompa, ale już wrzucam wyzwanko. Nie jestem dobra w takie rzeczy, więc @Anatea przepraszam xD
Epitafium dla Zorna
3. Byłabym lepszą pomarańczą niż jestem borówką, ale już nie dawajcie mi owocowych wyzwań, bo się załamię.
A @Lieb znowu atakuje sygnaturami.
@Lieb, nic Cię nie usprawiedliwia. Wylądowałam z Twoją sygną przebrana za owoc. Sob.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (04-05-2021 o 20h26)
4. Paula trudno się wystraszyć, ale postaram się zapomnieć, że ci go dałam na wyzwanie, to się w tedy powinno udać !!
Ja już jestem owocem, a mianowicie białą porzeczką, która z resztą została zaatakowana przez pająki.
Van, ale ja nie chciałam piąteczki tym razem XD! Zupełnie przypadkowo w nią wdepnęłam i poszłam, aż mi As7 napisała, że "Hej, piąteczką śmierdzisz", to się opamiętałam XD.
5.Liebevolla... wiesz co oznacza to że ja mam piątke... tak masz napisać piosenkę o gangu świeżaków z wyzwań, albo wiersz jak wolisz.
2. @Lythan, błagam zlituj się.
3. Czyżbyś zgłaszała się na pomidorka moja droga ? Hymm w sumie mogłabym być sosem pomidorowym... albo uu spagetthi zróbmy xd
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (04-05-2021 o 20h28)
4 Przepraszam, ale o co chodzi z tymi owocami i jedzeniem xD chyba boję się czytać poprzednie strony.
5. Sharian robimy owocową ekipę, mamy już trochę owocków :3
W ramach wyzwania dołącz do nas i przebierz się za truskawkę♥. Dla ułatwienia zadania dodam, że białe truskawki też istnieją :3!
wierszyk na wyzwanie, ale możecie też go śpiewać
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (04-05-2021 o 20h38)
1.
Podobają mi się coraz bardziej te owocowe wyzwania xD
@Lieb, Twój wierszyk nadałby się na reklamę promującą jedzenie owoców
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (04-05-2021 o 20h39)
3 Kurczę xD nie mam innych włosów, sorry not sorry
Podoba mi sie wierszyk, zwłaszcza linijka "Swoje stroje poświęcają" xD
4. No proszę Shairan truskaweczka ze mnie chyba byłby mocno nie świeży owocek. Słyszycie Lythan chce być owocem.
//Ale to Lythan chce nie ja
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (04-05-2021 o 20h49)
5. Jestem magiczną porzeczką spełniającą marzenia.
Lina jesteś 4 :3, ale możesz przebrać się za smoczy owoc♥.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (04-05-2021 o 20h49)
1 czuję się tak źle w czerwieni, mam tylko te 3 rzeczy w tej kolorystyce XD
@dark a weź xD
2. Wszystkie ciuchy mam czarno czerwone tylko to mam różowe <3 no ale macie patrzcie. Jestem smoczym owocem
3. Hej dziewczyny jak tam wam wieczór mija? ale nam się tutaj owocowo i kolorowo zrobiło.
@Lieb super wierszyk!
4. @Lieb, jestem pod wrażeniem, mogłabyś pisać takie wierszyki dla dzieci. :3
Ostatnio zmieniony przez Markiz (04-05-2021 o 21h29)
1. Coo XD? Dałaś mi wyzwanie? Teraz w sumie będziesz mogła, jak weźmiesz piąteczkę .
A tak w ogóle mam takie pytanie z ciekawości. Jak dostajemy wyzwanie dotyczące postów, że tam na przykład przez 5 postów piszemy na zielono, to piszemy realizując to wyzwanie wszędzie w taki sposób, czy tylko w wątku z wyzwaniami?
Ostatnio zmieniony przez Markiz (04-05-2021 o 21h53)