3 obsydian
Zdecydowanie lepsza niż wakacyjna. Uwielbiam minę Lanca. Ale fakt, sama w sobie... średnia.
1009
Ostatnio zmieniony przez Shairan (28-10-2021 o 12h36)
Strony : 1 ... 1241 1242 1243 1244 1245 ... 1323
3 obsydian
Zdecydowanie lepsza niż wakacyjna. Uwielbiam minę Lanca. Ale fakt, sama w sobie... średnia.
1009
Ostatnio zmieniony przez Shairan (28-10-2021 o 12h36)
1. Obsydian
Ogólnie na razie się wstrzymuje z eventem, wiadomo, trzeba poczekać aż naprawią najpierw bardziej rażące bugi
A jak na razie lecę obczajać recolory strojów
Ilustracji nie zbieram, ale zobaczę czy w ogóle warto ją mieć
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-10-2021 o 12h35)
2 Obsydian
Jego minę da się konkretnie i brutalnie opisać, ale musiałabym do tego złamać regulamin... XD
Ciekawe, kiedy naprawią drop? Ja już bym puściła chowka na poszukiwania...
I właśnie się zorientowałam, że do tej pory nie nazwałam tego Fenrisulfra. O.o Chyba zostanie Płotką.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (28-10-2021 o 12h36)
3. Obsydian
@Anatea
plaża twarz? Mi się za bardzo kojarzy z natanielowatym facepalmem :v
@Myrida jak znajdziesz gdzieś recolory to możesz zarzucić linkiem na pw, nie obrażę się.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (28-10-2021 o 12h40)
1 Obsydian
Dobry tok rozumowania, ale bez trafienia
Myślę jednak, że tu każdy będzie miał swoją opinię... No szczerze, tu mój WS nie wygląda najlepiej XD
Atak klonów~!
Edit: Myślę, że wyjątkowo szczerą XD zapomniał chyba, że już się nie chowa za maską... XD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (28-10-2021 o 13h16)
2 obsydian
To by byo takie "Co to się odjaniepawla..." ^^
Może nie wyszedł najbardziej przystojnie, ale minę ma cudowną
3. Obsydian
Który z was to prawdziwy Ashkore? Jeżeli pod jedną z tych masek kryje się ten młody Lance z pazurem to ja chętnie przygarnę pod swój dach
(sory @Myrida natury nie oszukasz :v)
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (28-10-2021 o 15h35)
1. Obsydian
@Nymfa i ty też? TAT
Ale wyszło wam z tymi klonami, przez chwilę miałam takie:" WT?! Czemu są dwa posty pod rząd jednej osoby???". XD
2 obsydian
Teraz i tak mamy trochę litości, zwykle na atak klonów zmieniany też sygnatury xD
Nymfa, doskonale rozumiem... Choćby dlatego nie mogłam odpuścić tego stroju
1 obsydian
Najlepsze i najbardziej zapamietane z eventu: bugi.
@Ana fakt, mamy litość, zdradzają nas też rangi xd
Obczajcie cene nowego chowka w butiku i cene przynety dla niego
2. Obsydian
Cena chowka strasznie duża, ale widzę że "kruk" z poprzednich eventów jest ciut droższy.
Ale cena jego przynęty to kiepski żart XD dwa razy tyle co za jajko XD Nie wiem kto ją kupi XD
3 obsydian
Nie świadczy to o mnie najlepiej, ale uśmiałam się n myśl, że ktoś mógłby przypadkiem to kupić za maane... To już naprawdę musiałoby być zrządzenie losu (i ktoś bogaty w manę)
1012
Ostatnio zmieniony przez Anatea (28-10-2021 o 15h45)
1 obsydian
No w sumie ja też sie uśmiałam, ale kociołek zarezerwowany, zapraszam chętnych do współlokatorstwa
2. Obsydian
@Anatea . Naprawdę ktoś mógł przypadkowo kliknąć. Tyle tylko że jeśli jest tak biedny jak ja, to pewnie pojawił mu się komunikat że nie ma wystarczająco many XD
3. Obsydian
Tyle za przynętę?
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (28-10-2021 o 15h34)
1 obsydian
Shairan, mnie nie trzeba zapraszać, na dnie tego kociołka już pewnie odcisnęły się moje cztery litery
Myrida, właśnie, nas blokuje bieda w maane, ale ktoś mógł na to pójść xD
Sądzę że to kolejny robaczek eventowy i to zmienia wkrótce.
2 obsydian
No mi już pośladki przyrosły, odbicie to pierwszy krok ^^
To musi być bug, nie wierzę, że ktoś tak na poważnie, nawet beemov
Btw mnie by było stać, jak cudownie, że nie interesują mnie chowki xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (28-10-2021 o 15h35)
1 obsydian
Nie ma za co, bez oporu nie byłoby konkurencji, a więc i zabawy xD
Po prostu musimy się bardziej postarać.
Ale co do tej przynęty, ktoś to zgłosił?
2. Obsydian
@Mariah bardzo dobrze, że zaburzasz. Zobaczyłam dzięki tobie, że doliczyłam 100 wygranych dla obsydianu xc
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (28-10-2021 o 15h37)
3 obsydian
Chyba jest już zgłoszona. No bo faktycznie, jeśli komuś zależy na chowku, a nie ma ZM...
@Mariah witojcie, polecamy podziwiać Ląsa z czasów, kiedy był fajny xd
@up nie, żeby obsydianowi to przeszkadzało xd ale dobrze, ze zauważyłaś
1014
Ostatnio zmieniony przez Shairan (28-10-2021 o 15h38)
1. Obsydian
O tak Lance z kiedyś był ciekawym antagonistą, a teraz lubi małe smoczki :v wolałam go gdy był zły do szpiku kości.
2 obsydian
Bo wtedy to był Ashkore, a teraz jest Lance. Pewnie ten taki sprzed ukartowania swojego końca egzystencji. Z kilkoma różnicami zapewne.
1.Absynt
Nie jestem na bieżąco z odcinkami, więc może coś pominęłam, ale myślicie, że w tym odcinku będzie jakiś antagonista?