1. Obsydian
Chciałam dołączyć do waszej armii Ląsów, ale bank odmawia mi posłuszeństwa.
No ogólnie obecnie Bitwa Straży to jedyny taki "chatowy" wątek.

Strony : 1 ... 1243 1244 1245 1246 1247 ... 1325
1. Obsydian
Chciałam dołączyć do waszej armii Ląsów, ale bank odmawia mi posłuszeństwa.
No ogólnie obecnie Bitwa Straży to jedyny taki "chatowy" wątek.
2 obsydian
No spoko, ale wg regulaminu mamy ze sobą rozmawiać. Ile można pisać na zasadzie "oooo ale ze sobą walczymy nie damy wam trójki" itp. To chyba naturalne, że nawet w rywalizacji można się ze sobą integrować... ^^
Ostatnio zmieniony przez Shairan (29-10-2021 o 11h13)
3 obsydian
Nie ma sprawy, Vandea, poczekamy bank się namysli, a my zupełnie opanujemy sale gier xD
Hej, ty, Lance powyżej, gdzie się pchasz
1019
Ostatnio zmieniony przez Anatea (29-10-2021 o 11h14)
1. Obsydian
W najgorszym wypadku zrobię doładowanie z telefonu, ale nie ukrywam, że wolałabym z karty.
Mam wrażenie, że to potem straci swój urok. Generalnie przyłapałam się na tym, że wszyscy od razu ubierają się w ciuszki z nowych eventów tymczasem ja: Hmmm, ta sukienka z 2016 będzie git.
2 obsydian
Osobiście, właśnie z tego powodu rzadko noszę "świeże" zestawy.
No ale dla Nieznajomego musiałam zrobić wyjątek ^^
Oj, sikorka właśnie uderzyła w drzwi balkonowe xD śmieje się, bo na szczęście nic jej się nie stało. Po fakcie zakręciła się, biedna, usiadła w doniczce odpocząć wyglądała jakby zastanawiają się, co tu się stało.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (29-10-2021 o 11h18)
3 obsydian
@Van mam nadzieje, ze bank się ogarnie
Ja raczej staram się wymieszać stare z nowymi, ale no, to aż się prosiło o ubranie. Mamy cudowny atak klonów, Ash zapanował na forum
A co do wcześniejszego.. no co, pcham się, żeby robić tłum
Biedna sikorka, ale u mnie też sie zdarzało. Teraz mam siatkę, bo ptactwo było nie do zniesienia, a ja nie mam zamiaru co 15 minut wycierać podłogi na balkonie, bo se gołąb narobił. Zwłaszcza na tym etapie xd
1020
Ostatnio zmieniony przez Shairan (29-10-2021 o 11h22)
1. Obsydian
Już ja ich tam pojadę ogarnąć. D:
Wtedy to już sobie założę PayPala.
2 obsydian
Ok, sikorka lata dalej, wszystko gra
Chyba muszę wreszcie was opuścić. Pokarm na odkurzaczu a potem może będę rysować ^^
I oby więcej Ląsa (mój słownik już to zapamiętał)
Shairan- u mnie na szczęście tylko sikorki, gołębie jeszcze się nie odważyły
Ostatnio zmieniony przez Anatea (29-10-2021 o 11h23)
3 Obsydian
Ana wpadnij później, porobimy trochę popłochu i może co z kuchni zwiniemy. Może już w trójkę
Ach, Ląs. I pomyśleć, że wystarczył google tłumacz na jego wspaniałe imię xD
Zazdro, że tylko sikorki. One są łądne akurat, chociaż pisklaki strasznie się drą. Aż świnki miały dosyć.
1021
1. Obsydian
Wiecie korci mnie już teraz zrobić to doładowanie z telefonu.
Bo postraszyć bank będę mogła dopiero w czwartek, a boję się, że zabiorę opcję kupna stroju za doładowanie.
2 Obsydian
Dobra, Shairan to dostała już spam na prywatę, ale przygotowałam się do świętowania XD ozdoba na drzwi choć symboliczna- jest. Cukierki i dobroci, gotowe.
A teraz trzymajcie kciuki, siadam do tego nieszczęsnego projektu. Mam całą godzinę, bo potem oczywiście życie wzywa... XP
1 Obsydian
Dzięki, nie narzekam- m.in. dwa płaszcze trickster w dobrym kolorze. Rękawiczki trickster... Nieżle
2. Obsydian
Mi wczoraj przyniosło dwie rękawiczki. Jeden kolor sobie nawet zatrzymałam
Dzisiaj tylko włosy od lokiego, nie turkusowe, ale o dziwo w kolorze zastępczym (wybrałam sobie, gdyby pszczółki postanowiły kiedyś zakończyć turkus XD ) więc też raczej zatrzymam. Jak na złość żadnej pelerynki mi przynieść nie chce
EDIT: Właśnie dostałam buty od trickster. Szkoda tylko że nie ten kolor co bym ubrała
Ostatnio zmieniony przez Myrida (29-10-2021 o 15h31)
1. Cień
Ja aktualnie poluje na pelerynę i jedynie co to czerwoną mi dała moja sowa, a jeszcze czekam na czarną + tło.
Tym razem nie odpuszczę xD
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (29-10-2021 o 17h45)
1. Obsydian
@Myrida *piąteczka* też mi wypadły dzisiaj tylko włosy Lokiego. Jednak nie wszystko turkus co się świeci i niektóre włosy wyglądają lepiej w innych wersjach kolorystycznych :^ (moje serce przyznając to krwawi)
Jest tu ktoś kto interesuje się osobowością mnogą i zna jakieś interesujące książki w tym temacie? Mam za sobą książkę Doktor Jekyll i pan Hyde oraz 24 twarze Billego Milligana.
2. Obsydian
Ja jestem zaskoczona, bo rzeczy z nowego stroju lecą całkiem ładnie, ale wciąż nie w moich kolorach. Ale event dopiero się zaczyna i jestem dobrej myśli.
1. Obsydian
Jestem jedynym słusznym Ląsem tak jak to powinno wyglądać - w klatce.
2 obsydian
Ha, to chyba żart! Nie damy się zniewolić. Inaczej patelnia w ruch i pozycja bojowa. + dobrze by było coś naszkodzić, może jakiś demon zaklęty w księdze z biblioteki?
1. Absynt
Henloł, przyszłam się przywitać, bo mnie tu dawno nie było. Najgorszy moment na event, bo akurat całymi dniami mnie w domu nie ma. Masakra, a tak się nie mogłam go doczekać XD
CO TAM U WAS???
1. Obsydian
@Sati, woah! Wyglądasz jak wyrąbany w kosmos villian
Ja tam zawsze lubiłam mapkę :3 Generalnie chciałam płakać, że nowy strój jest na tej mapie ze wszystkim, ale okazało się, że drop jest nawet ładny, a jak nie uda mi się wydropić moich kolorów to mogę kupić w butiku i sie nie martwić.
1. Absynt
@Van, no, lepiej mi nie wchodzić w drogę XD szczególnie, że kicham teraz na wszystkie strony, to moja główna broń :v
No mapka jest git, choć na nic szczególnego w sumie nie poluję. Nie wiem jak wy
hej Shai :3
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (29-10-2021 o 20h29)