1. Cień
@Ana u mnie wszystko zależy od tego, czy stroje przypadną mi do gustu czy nie.
Strony : 1 ... 1240 1241 1242 1243 1244 ... 1323
1. Obsydian
No @Shairam ewidentnie złapała wiatr w żagle
Ja w sumie pewnie wydam na strój za doładowanie jaki by on nie był, bo to zawsze pretekst żeby doładować sobie złote monetki.
Zdegustowany Lucyfer jest zdegustowany
Ostatnio zmieniony przez Vandea (27-10-2021 o 18h27)
2.Obsydian
Dżem bobry
Skoro już o evencie mowa to pozwolę sobie przypomnieć o nakarmieniu chowańców. Muszą mieć energię żeby popylać jutro po ładne itemki :>
1 Obsydian
Ja tam odświeżam co godzinę niecałą, od godziny 06.30 XD (po prostu od tej pory jestem przy kompie...)
Tymczasem kombinuję zabawy na posiadówkę. Narazie na pewno będzie robienie mumii z papieru toaletowego i ozdabienie jej zawartością kieszeni, kalambury, opowiadanie historii, teatr cieni z dłoni.
Nie wiem czy coś jeszcze dorzucić
2. Obsydian
Ja też czekam od rana przy komputerze, bo zdalne :^
Jedyne czego oczekuję od eventu jako kolekcjoner to ciekawa ilustracja. Kontent z Wsami miło widziany.
1. Cień
Dobry wszystkim
Gotowa na event, a jakże! Specjalnie nie postarzałam jeszcze chowańca na tę okazję xd
Ale pewnie będę mogła sprawdzić co się w tym evencie dzieje dopiero wieczorem, bo niestety cały dzień praktycznie zajęcia :c
Jutro chyba robimy jakąś posiadówkę na piętrze przed wyjazdem do domów, uroki akademika, więc Halloween będzie zaliczone xd
1 Obsydian
Brzmi całkiem sympatycznie ^^
Sama żałuję, że imprezę, owszem, szykuję... Ale ze stroju to albo wianek i woalka, albo spinki- rogi, ew. opaska z kocimi uszami z koronki XD
1 Obsydian
Dziękuję ^^ chciałabym zaskoczyć ekipę.
Chciałam jeszcze zrobić przejście przez "pajęczynę", trochę jak labirynt laserowy, ale jedna osoba jest chwilowo niesprawna z deczka.
Kurde, no strój z banku NIE MOGLI wymyślić lepszego, żeby wyciągnąć ze mnie kasę. No nie mogli X'D
1 Obsydian
Ja za to nie mogłam się powstrzymać. WS Any, strój z początków... No nie, to było dla mnie zbyt wiele XD
A jak wam idzie mapa? Ja natknęłam się już na inny drop niż sądziłam. Ale nie powiem gdzie i co, bo nie wolno.
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (28-10-2021 o 11h58)
1 Obsydian
Dobrze, że mówisz, Sea... Już puściłam news dalej.
Jestem po trzech wyprawach, ale lepiej trzech niż trzynastu... Event bez bugów to nie event. XD
1. Cień
Heloł, przyszedł event to i przyszłam w swoim braku czasu xd
Jestem zawiedziona, stroje są bardzo meh, a ten za doładowanie... XD Mogę im dopłacić żeby go zabrali :x
No a mapki jeszcze nie zaczęłam, to i poczekam aż ogarną buga :D
1. Obsydian
Mi się całkiem podoba ten z kawą. Loki też nie najgorszy. Ten za doładowanie to wywołał u mnie uśmiech typu "serio XD".
A mam pytanie, czy to jaką opcje wybiorę w dialogach wpłynie na to czy dostanę elementy stroju? (nie do końca chyba rozumiem zasady)
I czy dostaliśmy informację (tą pojawiająca się z dzwoneczkiem) o wydarzeniu, jego zasadach i strojach, czy to pominęli tym razem. (Nie wiem czy dobrze tłumacze o co mi chodzi)
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-10-2021 o 12h09)
3 Obsydian
Po prostu wybierając złą odpowiedź, będziesz musiała zrobić kolejne podejście do tego samego dialogu Po dobrej odpowiedzi dostaniesz element.
Edit: Wybacz, fantazja mnie poniosła XD
(chodź do Obsydianu, mamy coś do picia i ciasteczka) XD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (28-10-2021 o 12h17)
1. Cień
Halo? Co to za wygrana? Ja z Cienia! XD
Myrida, ja klikam randomowo i za każdym (aż 2!!) razem dostałam elementy stroju ¯\_(ツ)_/¯
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (28-10-2021 o 12h14)
1. Obsydian
@Anatea dziękuję! I tak ps: nie mamy wygranej
Znalazłam już ten post z wydarzeniem.
Dodam też że mam duże nadzieje co do włosów z "lava Child" jestem ciekawa jak się będą w turkusową prezentować i czy będą mi do oczu pasować
@Kalipso zazdroszczę. To się nazywa szczęście! (Zdradzisz jakie to odpowiedzi w wiadomości prywatnej ? )
Ostatnio zmieniony przez Myrida (28-10-2021 o 12h16)
1. Cień
Już Ci Myrida napisałam <3
No i włosy to jedyne światełko w tunelu, liczę na ładne recolory UwU
1 obsydian
Ja już skończyłam event, mam ilustrację i poluję jedynie na strój z mapki. Zwróciili mi nawet maanę, którą pobrali za dialogi :3
@Myrida na pw poślę Ci turkusowe włosy jak jeszcze nie masz
2. Obsydian
@Shairan wyślij! . Ja dopiero zaczynam ogarniać event i szukać dojść z info o nim (recolory itd.) a widzę że tu są już osoby które wszystko już mają obczajone XD
3. Obsydian
@Shairan *wink wink* wyślesz na pw ilustracje?
@Myrida o tym samym pomyślałam. Nie wiem czy zdecyduję się na turkus przy tym lawowym komplecie.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (28-10-2021 o 12h29)
1. Obsydian
Nymfa, prosze, popraw numer na 3
Ja tam ze spokojem, poczekam sobie teraz. Trochę szkoda mi aż tyle ZM. Może coś będę dokupować ze sklepu. Event chwilę potrwa, więc nie ma spięcia
Ostatnio zmieniony przez Anatea (28-10-2021 o 12h28)
2.Obsydian
@Anatea mówisz masz.
Dziewczyny ilustracja jest taka średnia. Dziwna trochę, ale gorszych rzeczy można by się spodziewać.