2 obsydian
Dobra, nie pchajcie się tak do liczenia xD
@Van ach, wiesz, ze nie musiałaś. Jak mnie coś zainspiruje, to biere i rysuje, tyle ^^
Absynt 860
Cień 721
Obsydian 1003
Lśniąca 3
Ostatnio zmieniony przez Shairan (19-10-2021 o 14h28)
Strony : 1 ... 1239 1240 1241 1242 1243 ... 1323
2 obsydian
Dobra, nie pchajcie się tak do liczenia xD
@Van ach, wiesz, ze nie musiałaś. Jak mnie coś zainspiruje, to biere i rysuje, tyle ^^
Absynt 860
Cień 721
Obsydian 1003
Lśniąca 3
Ostatnio zmieniony przez Shairan (19-10-2021 o 14h28)
3 obsydian
Skoro się poświęciłaś i zrobiłaś licznik, to wbiję jeszcze jeden punkt
1004
Ja mam ochotę rysować, podmiot też by się znalazł, ale czas i spokój... No nie bardzo xD
1. Obsydian
Wiecie, ja bym policzyła, ale akurat byłam pierwsza...
@Shairam, wiesz, też po prostu chciałam pokazać Rena w całości, bo na sygnaturce nie ma takiej możliwości.
Ale ogólnie bardzo mi miło, że Ren był na tyle inspirujący, żeby go narysować
2 obsydian
Shairan ma duże podkłady kreatywności
Na chwilę zmienię temat- jak ja lubię "pomocnych" ludzi w internetach.
Pytałam na grupie tatuażowej o mobilną stację roboczą z drugiej ręki. Pierwsze odpowiedzi?
Kup na (popularna platforma sprzedażowa na "a"), kup na (ewidentnie strony producentów).
Pomoc tak bardzo xD
Często takie widuję, szczególnie gdy ktoś pyta o pomoc w wyboru tabletu. Ludzie piszą "kup szkicownik i ołówek".
3 obsydian
Ach, guys, staph!
@Ana bo ludziom się wydaje, że są mega śmieszni, jak napiszą złośliwy komentarz i budują swoje ego na czymś takim.
1005
Ostatnio zmieniony przez Shairan (19-10-2021 o 17h47)
1. Obsydian
@Shairan, aż szkoda, że Ren utknął na poprzedniej stronie...
@Anatea, typowo... Ja ostatnio zapytałam na grupie jakie zadania były do wykonania na symulacji to dostałam odpowiedź "Parzenie kawusi i krzyczenie na pacjentów".
Super śmieszne, że chciałam się przygotować do zajęć.
Też koleżanka pytała o etui na ksiażki i dostała w odpowiedzi "kup czytnik".
2 Obsydian
Chyba trzeba się z tym pogodzić
Ja dla odmiany chyba będę dziś mieć nadgodziny... nie, żeby były bardzo potrzebne. Czuję jednak, że kierowniczka nie będzie miała ochoty wykonać paru rzeczy, które na ogół robi współpracownik. Lepiej, żebym ja była te półtorej godziny w pracy dłużej XD
Ale, damy radę.
3. Obsydian
Dzień dobry wszystkim! (Nie pytajcie mnie dlaczego jestem tu o tej godzinie w sobotę)
Może nie w temacie, ale chciałam się przypomnieć, że jako osoba nie bardzo zainteresowana nadchodzącym eventem mogę zbierać zamówienia na rzeczy A nóż widelec uda mi się znaleźć komuś wymierzony itemek
Mam również pytanie, czy są jakieś przecieki? Widziałam tylko fragment 1 stroju i zastanawiam się czy inne też może się pojawiły.
1006
Ostatnio zmieniony przez Myrida (23-10-2021 o 06h50)
1. Absynt
Hej, hej C: Dawno mnie nie było na bitwach, co tam u was?
Bo widzę że Obsydiany mają dobrą passę, ponad 1000 wygranych, gratulacje dla was ^U^
Obiecałam sobie że będę wchodzić częściej ale studia mnie pokonały. Nie polecam studiować wieczorowo po pracy, już chyba wolałam te zaoczne xD Ale to nic, trzeba przetrwać te dwa lata magisterki :_:
No i liczę na jakieś ciekawe stroje z eventu, chociaż halołin to nie moje klimaty :D
1 obsydian
@Myrida osobiscie nie widziałam jeszcze przecieków strojów(prócz tej sklejki z zapowiedzi), jest tylko przeciek ze skryptu strony z nazwami strojów i jakiś krótkim opisem, co już chyba też było dodane w zapowiedź.
Ja tylko liczę, że będzie więcej ilustracji, z każdym chłopem osobno i nie będą do zdobycia z minigierki, która przez dropy na necie ciągle mi nie działała poprawnie :T Może będzie coś takiego, jak parę lat wstecz, z ratowaniem Miiko i tą wiedźmą. To była fajna forma
2. Obsydian
Dżem bobry :>
Mi się marzy planszówka jak na syfie. Chyba na eldce takiej formy eventu jeszcze nie widziałam.
@Myrida czy ja już mówiłam, że masz specjalne miejsce w niebie? Nie? Nie wiem.
@Meliah powodzenia na tych studiach. Nie mogłabym chodzić na wieczorowe .-.
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (24-10-2021 o 11h53)
1. Obsydian
Nie było mnie przez weekend, bo brat przyjechał. Ogólnie wpadłam w taką bezczynność, że nawet stylizacji mi się nie chce zmieniać.
SyF ogarnia mi znajoma, ja się nie lubię z mini-gierkami Bimufa, więc mam nadzieję, że na Halloween na Eldaryi nie będzie żadnej, bo wtedy niestety pomoc nie wchodzi w rachubę.
Łapcie Rafała autorstwa @Shairam i mam tego towaru, więcej ale może Wam będę dawkować, bo padniecie z wrażenia.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
1. Cień
Dzieńdoberek!
Widzę, że coś forum ma nastrój zółwiowy i mało się dzieje, ale rozumiem studia, a inni nauka do matury.
Jak tam żyćko u was?
Co do Syfa to wykupiłam sobie duszki i mam spokój, przynajmniej ładne ilu są.
1 Obsydian
mnie ilu na syfie się nie podobają- ale fajnie, że innym trafiło w gust
U mnie w sumie fajnie: byłam w sobotę na konwencie tatuażu. Popatrzyłam na cudowne prace, na to jak dziarają na miejscu...
Zatrzymałabym się na dłużej, ale nie chciałam być takim sępem, który wisi komuś nad stanowiskiem nie wiadomo ile czasu, po to, żeby patrzeć jak pracuje...
Niby by się przydalo, ale po co ludki denerwować przy pracy.
1.Absynt
Dzięki wyłączeniu ograniczenia na liczniku z duszkami na SF wydałam jakiś o 800 PA za dużo. Dzięki Beemoov....
1 obsydian
Mnie tez nie zachwycają ilustracje z SF, ale tutaj chyba będzie jednak gorzej, nie nastawiam się xD
Piękny wyciek juz mamy banerka, jestem nastawiona pozytywnie.
@Van ach, menskie cycki Rafałka. ♥ przyjemnie się rysowało
2. Obsydian
Mnie się akurat podobają, ale ja jestem nieobiektywna, bo Hyun wygląda jak OCka @Tivii i to mi w sumie wystarczy.
@Shairam, no przyznaję cycki robią szał zawsze i wszędzie!
Wspaniała sygnaturka Kogo tam Rafałek wypatruje tym razem?
A co to za perełka?
3 Obsydian
No proszę, co tu się artystycznie wyprawia?
Widzę, że Shairan eksperymentuje z pędzlami, jak najbardziej na plus ^^
A w ogóle, tak, też mam cień optymizmu co do eventu!...
1007
Ostatnio zmieniony przez Anatea (26-10-2021 o 06h33)
1. Obsydian
@Shairam wpadła w taki szał twórczy, że nie nadążam chwalić jej dzieł, a co dopiero w sygnatury wstawiać
Nie trzeba już słodzić herbatki
1. Obsydian
@Seła, sama jestem aboslutnie oczarowana i tutaj mogę się pochwalić, że to akurat moja OCka
Urocze bliźniaki, które uroczyście przysięgają, że knują coś niedobrego
2 Obsydian
Sea, niedobra dziewczynko, Twoja prośba brzmi niepokojąco
Ale, tak serio- miło jest widzieć nowe prace ^^ Sama biorę w piątek wolne, mam nadzieję, że coś powstanie, rysunkowo Bo wątek zarasta mi chwastami, zaraz dorobię się archiwum jak tak dalej pójdzie XD
1 obsydian
Najwyraźniej tak, co poradzić
Jak tam nastroje przed eventem? Nastawiona na wydanie kasy czy mocno trzymasz za portfel?