3 obsydian
Ogólnie ciuchy z SF w tym roku jakoś słabiej wypadły, chyba nie ma żadnego łaszka, który bym chętnie ubrała swojej Su.
896
Absynt: 831
Obsydian: 896
Cień: 702
Ostatnio zmieniony przez Shairan (07-08-2021 o 10h11)

Strony : 1 ... 1159 1160 1161 1162 1163 ... 1325
3 obsydian
Ogólnie ciuchy z SF w tym roku jakoś słabiej wypadły, chyba nie ma żadnego łaszka, który bym chętnie ubrała swojej Su.
896
Absynt: 831
Obsydian: 896
Cień: 702
Ostatnio zmieniony przez Shairan (07-08-2021 o 10h11)
1. Obsydian
@Shairam, ja się męczę tą planszą, chociaż ciężko mi powiedzieć, bo mini-gierki robi za mnie ktoś inny... I cały czas wypadają mi takie średnie ubranka. Wbiłam swoją Su w strój za doładowanie i na razie tyle.
2 obsydian
Same sie robio, a nie xD Ja swojej Su nie przebrałam dawno, ciagle lata tak samo. Szkoda, że nie ma opcji zapisania stroju na SF, wtedy bym sobie zmieniała i wracała do tego, co mam obecnie. Bardzo mi się podoba :3
3. Obsydian
Ja mogę tylko powiedzieć, że patrząc na ten strój z wodnymi włosami z syfa i myśląc o stroju płetwonurka na eldce mam podejrzenia, że parę osób zostało przerzuconycj z zespołu eldki do syfa i z syfa do eldki. -_-
897
Ostatnio zmieniony przez Myrida (07-08-2021 o 10h59)
1.Absynt
Myrida bo wiesz, hehe w drugim sezonie Eldaryi światy się przenikają...
dokładnie tak Bhahaaha
Ostatnio zmieniony przez Floy (07-08-2021 o 11h07)
1. Obsydian
@Floy. I już wiemy z kąd wzięli pomysł na tytuł sezonu i wątek przewodni XD XD
Przerzucili pare osób, ktoś rzucił że dwa światy się przez to przenikają/łączą i BUM! Powstał pomysł na kolejny sezon w eldce XD XD
2. Obsydian
A ja tła z pustynią się nie doczekam. :< Znowu tylko morze i morze.
Chociaż tyle dobrego, że może monetek nie wydam, bo podczas eventu muzycznego wydałam ich stanowczo za dużo.
@Shairam, no to dzisiaj jeszcze się same nie zrobiły, czekam...
Ja to sobie zapisuje te listy przedmiotów w folderze.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (07-08-2021 o 11h16)
1. Absynt
Dzień dobry~ O widzę że liczenie było.
Sama bym przytuliła jakąś pustynię jako tło, czemu nie?
To przenikanie światów kojarzy mi się z inną otomką z serii shall we date Oz+, które też niezbyt im wyszło, pomimo że fabuła miała więcej sensu. ¯\_(ツ)_/¯
Van piękny drobek na sygnaturce <3
1. Obsydian
@Faren, dałam takie Wyzwanie @Myridzie, a potem sama zaczęłam szukać memów z sokołami... Ten skradł moje serducho. No czy w tych oczach można się nie zakochać?
1. Absynt
Dzień dobry!
Jaką macie u siebie pogodę? Jak nastroje?
Ja cieszę się że dzisiaj jest słońce i nie pada, bo wczoraj to poczułam się jak na jesieni.
A co do eventu chciałabym coś co nie byłoby syreną, bo myślę że tego to było już za dużo xD
1. Obsydian
@Ruby, u mnie też słońce i nie pada, ale nie wychodzę z domu, bo jestem nadal przeziębiona.
Ja bym chciała tylko tło z pustynią, ale się nie doczekam.
1. Absynt
Nawet nie wiem jaką mam pogodę za oknem, ale czuje że jeszcze jest podobna do wczoraj z wyjątkiem, że nie pada. xD
W ogóle od dzisiaj zaczynam cztery noce z rzędu w pracy. Po tych zmianach stwierdzę chyba czy na 100% chcę zostać nocnym recepcjonistą czy jednak wolę pracę zmianową, bo dostałam taką propozycję. xD Nadal się waham. >.>"
2. Absynt
@Vandea zdrowia ci życzę ❤️
@Faren to powodzenia w podjęciu decyzji. Nocki są chyba ciekawsze, ale na dłuższą metę mogą męczyć, chociaż zależy też co się robi i jak komu pasuje ¯\_(ツ)_/¯
1. Obsydian
@Ruby, dziękuję :3 Już w sumie czuję się dobrze, ale wolę zostać w domu, żeby ludków nie zarażać.
1. Absynt
@Van no tak lepiej dla społeczeństwa. Zresztą teraz jeśli byś gdzieś kaszlnęła lub kichnęła to by te wszystkie babcie mówiły, że covid xD
1. Obsydian
@Ruby, jeszcze by mnie zwinęli do szpitala...
1. Absynt
Ja mam taką starszą panią w bloku, którą ostatnio bardzo miło poznałam. Ona wszystkim których spotyka, a nie mają maseczki życzy wylądowania w szpitalu. Nie wiem skąd ta nienawiść bierze się w ludziach
1. Obsydian
@Ruby, szczerze mówiąc mnie też denerwują ludzie, którzy nie stosują się do zaleceń, ale żeby życzyć komuś złego to wyższy poziom.
1.Absydian
@Ruby o ja cię to jakby przyjechała babka do Norwegii to by musiała absolutnie wszystkim życzyć bo tutaj nigdzie maseczki mieć nie musisz z wyjątkiem lotniska XDDD Szczerze mówiąc przez pandemię zdążyłam zapomnieć jak to jest móc nie nosić maseczki niezależnie od pogody i pory dnia więc po wyjeździe czuję niejako zew czegoś nowego i wolności. Mój trądzik to już w ogóle czuje się wolny i goi się ładnie haha
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (07-08-2021 o 16h37)
2. Absynt
@Van @Tryph to była taka sytuacja w windzie, gdzie 6 osób było i pewnie dlatego jej jeszcze ciśnienie skoczyło, ale tak leciała ostro z rakami i innymi chorobami xD
@Tryph z jednej strony to fajnie, bo szczerze mówiąc wątpię by maseczki coś dawały. Były zdalne i nie wychodziłam z domu, raz w maseczce poszłam tylko kurtkę dać do wymiany zamka i jeden raz w maseczce mnie jakoś przed covidem nie uchronił ¯\_(ツ)_/¯
Do rystrykcji się stosuje, ale przez nie czasem jestem zdziwiona jak ludzie w filmach w pociągu np. nie mają maseczki. To już poszło w drugą stronę xd
1. Obsydian
@Ruby, pewnie by coś dawały, gdyby 100% ludzi się do nich stosowało i w dodatku były jakoś sensownie wprowadzane, bo niestety Generator Obostrzeń to momentami nie żart tylko smutna rzeczywistość.
1. Absynt
Ruby-nova napisał
Nocki są chyba ciekawsze, ale na dłuższą metę mogą męczyć, chociaż zależy też co się robi i jak komu pasuje ¯\_(ツ)_/¯
1. Obsydian
@Faren, Obsydian czuwa
Właśnie dali cynka, że będą odblokowywać targ dla osób, które skończyły 6 odcinek NE.
Jestem pod wrażeniem.
1. Absynt
Czy ja mam kija na Obsydian wyciągać? XD
Jestem aż ciekawa czy zapomnieli o tym czy czekali specjalnie aż wydadzą 6 odcinek i posypią się wiadomości, że jak to 6NE nie odblokowuje. XD Nie wierzę, że tylko ty Van siedziałaś i czekałaś na ten odcinek, żeby sobie targ odblokować. XD
1. Obsydian
@Faren, dej taki różowy.
Ja mam wrażenie, że oni po prostu o tym zapomnieli i właśnie osoby, które robiły tylko NE zaczęły masowo pisać, że halko nie ma targu.
Mi też odpisali, że będą coś modyfikować, ale spodziewałam się, że ich modyfikacją będzie to że napiszą, że trzeba skończyć 6 odcinek TO.