1. Obsydian
@Shairan, z ziemniakami nawet mi do głowy nie przyszło
Ja to generalnie często moczę chleb w zupie.
A wiesz, że chętnie bym spróbowała wodzionki? Tożto zupa legenda!
@Idriana, to chyba znak...
Ja próbuję obejrzeć "Efekt motyla".

Strony : 1 ... 1157 1158 1159 1160 1161 ... 1325
1. Obsydian
@Shairan, z ziemniakami nawet mi do głowy nie przyszło
Ja to generalnie często moczę chleb w zupie.
A wiesz, że chętnie bym spróbowała wodzionki? Tożto zupa legenda!
@Idriana, to chyba znak...
Ja próbuję obejrzeć "Efekt motyla".
2. Obsydian
Hej ziemniaczki!
Widzę, ze temat jedzonka na propsie jak zawsze. Pomidorowa to tylko z makaronem lub ryżem. Najlepsza z rosołu z wczoraj xD
Wodzionak... ta dziwna zupa, którą jedli rodzice jak "nie było nic w lodówce" chociaż była pełna...
1. Absynt
Heja :D Dawno nie bywałam na tym wątku (i ogólnie na forum), co tam u was?
U mnie chłodno więc nie jest najgorzej :D
I coraz bliżej do powrotu do pracy, mam dość l4 bo mam mniejsze wypłaty xD
Z ciekawości: dalej bimbry na drugim?
Ostatnio zmieniony przez Meliah (05-08-2021 o 14h30)
1.Obsydian
@Meliah wydaje mi się, że bimbrownicy dalej na 2, bo ostatnio ponoć obsydian 40wbił.
a ja skończyłam wczoraj 6odcinek NE i tak mnie irytuje Leiftan gorzej z odcinka na odcinek, że przestane go traktować jako Wsa2. Przechodzi ktoś z nim ścieżkę i może mi napisać
spoiler odcinek 6NE
1. Absynt
No szalejecie Obsydianki, szalejecie >_>
Nymfa ja podziwiam że ci się chce robić te odcinki, ja skończyłam na trzecim i nie mam ochoty iść dalej... chociaż może kiedyś je zrobię Tak z czystej ciekawości xD
Ale TO nie ruszam bo jest po angielsku, zrobiłam tylko do odblokowania targu i dalej pasuję :p
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
1. Absynt
Idriana przypadek? Wcinam właśnie pizzę na obiad xD
Swoją drogą dzień dobry wszystkim. xD Znowu nie usłyszałam budzika na 14 i sobie tak spałam do 15 aż mnie babcia zerwała na równe nogi. >.>"
Sylphe to dobrze ( ^_^)o自自o(^_^ )
1. Obsydian
@Nymfa, ja robiłam ten odcinek i z Leiftanem, ale szczerze mówiąc niewiele pamiętam.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
2.Obsydian
@Vand jedno wielkie iksde. Co oni z nim zrobili.
@Sylphe mam Nevre jako Wsa, ale jakoś nie przeszkadza mi jego zachowanie. Przynajmniej o ile będzie się tak zachowywał jedynie na misjach.
1. Absynt
Tyle piszecie o tym NE aż mam sama ochotę przejść odcinki xD Może kiedyś przejdę, teraz czekam na event letni, na SF już jest może dodadzą tutaj niedługo .-.
I też mam Nevrę na WS :3
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (05-08-2021 o 16h39)
1. Obsydian
@Nymfa, no ja to w sumie jestem z nim dla beki...
@Meliah, chyba we wrześniu...
1. Absynt
Czy ktoś mi powie, czy na targu dzieje się coś ciekawego? Chcę w końcu przejść ten odcinek, by odblokować sobie dostęp do niego. Kiedyś nałogowo przeglądałam targ, bardziej nałogowo niż forum xD No i teraz nie wiem :v
2. Absynt
Jest dużo rzeczy które można było kupić w antycznym, kilka nowych. Plus jedzenie dla chowańców, które zniknęło z butiku jest strasznie drogie, widziałam wahania 50-150 maany za jedno. Więc podsumowując, dla mnie nie ma tam nic ciekawego na razie.
Ostatnio zmieniony przez Mystique (05-08-2021 o 18h52)
1. Obsydian
@Satiiira, jeśli nie przechodziłaś TO to mam złą wiadomość, ale przejście 6 odcinka NE nie odblokowuje targu.
1. Absynt
@Vandea
A, to muszę mieć zaliczone całe TO, a potem dopiero 6 odcinek NE, żeby dostać dostęp do targu??? tragedia XD To nigdy tego nie zrobię
1. Obsydian
Chodzi o to że trzeba przejść 6 odcinków TO i 7 poziom.
Przejście 6 odcinków NE nie doblokowuje targu.
1. Absynt
Aaaa, okey, już rozumiem, dzięki wielkie. Nie przechodziłam w ogóle TO ani NE. Znaczy w TO jestem na chyba 5 odcinku, więc sobie szybciutko nadrobię.
1. Obsydian
@Satiiira, ja przeszłam przed pożarem całość i nie chciało mi się drugi raz, więc stwierdziłam, że jak wyjdzie 6 odcinek NE to odblokuję sobie targ... A tu klops.
1. Obsydian
Ja każdą ilość jaką bym nie dostała to bym wydała na ciuchy.
1. Absynt
Wpadam z tematem jedzenia! Zrobiłam ten sernik.~ Ale i tak wyszedł ze mnie debil, bo rzuciłam borówki na górę na masę która jeszcze była wpół płynna i zakładam, że większość jak nie wszystkie mi się utopią. ¯\_(ツ)_/¯ Mistrzem cukierniczym na pewno nie zostanę. xD
Ale tak mi się pięknie bita śmietana ubiła, że o bogowie... Ale bym żarła taką samą jakby mi nie była potrzebna (▰˘◡˘▰)
Ostatnio zmieniony przez Faren (05-08-2021 o 19h51)
1. Obsydian
@Faren, e tam, olać estetykę, ważne, że smaczne.
1. Absynt
Ano masa mi wyszła bardzo smaczna, a borówki trafiły mi się super słodkie <3 Zostało mi 3/4 kubełka i sobie teraz wcinam ;3
Jeszcze dwa lata temu upierałam się, że nie lubię borówek, teraz chyba wygrywają już z truskawkami i malinami. xD