1. Obsydian
Serio nie odblokowali targu po 6 odc NE?! To co oni w ogóle robią? Własnej gry nie potrafią ogarnąć...
@Vandea to w końcu odblokują po 6 odc NE czy jednak trzeba w TO skończyć?
Ostatnio zmieniony przez Myrida (07-08-2021 o 18h33)
Strony : 1 ... 1160 1161 1162 1163 1164 ... 1325
1. Obsydian
Serio nie odblokowali targu po 6 odc NE?! To co oni w ogóle robią? Własnej gry nie potrafią ogarnąć...
@Vandea to w końcu odblokują po 6 odc NE czy jednak trzeba w TO skończyć?
Ostatnio zmieniony przez Myrida (07-08-2021 o 18h33)
1. Absynt
Nie tylko jednej gry nieogarniają, ale też zaczynają je mylić. XD Już chyba wiem czemu ML nie mają forum. Jeden większy problem mniej. XD
2.Absynt
Znowu Obsydian za bardzo się rozgościł.
Przybywam wspomóc Faren i powiedzieć, że czekolada o smaku mrożonej kawy jest nawet dobra, ale nie kupiłabym znowu.
Ile w końcu gier ma Beemoov?
1. Obsydian
Ja wiem o trzech: eldka, syf i ta trzecia gdzie każdy ws ma swoją własną aplikacje
1. Absynt
@Myrida noo! Chciałam się właśnie wbić na 3 absynta :C meh
Jest też chyba jakaś ubieranka o ile dobrze kojarzę?
Edit: Są 4, bo właśnie sprawdziłam. Jakieś "Henri's secret" jeszcze jest, ale nie mam pojęcia co to xD
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (07-08-2021 o 18h52)
1. Obsydian
Ruby-nova oj, no przepraszam, ale miałaś 12 min
Ja nawet nie wiedziałam że pszczółki mają aż tyle pod swoimi małymi skrzydełkami. Może powinni bardziej skupić się na jakości zamiast ilości? W końcu nie ma co ukrywać że nie ogarniają tego za bardzo.
1.Absydian
Widziałyście planowane stroje na event? Będę musiała pamiętać o wykluciu chowańca i modlę się o włosy i skrzydełka by nie były w płatnym :v
1. Obsydian
@Tryphena ja nie widziałam jeszcze! Podrzuć linka, ładnie proszę.
1.Absynt
@Tryphena możesz podrzucić linka?
Ostatnio zmieniony przez Floy (07-08-2021 o 20h12)
2. Absynt
Pszczółki trochę tych gier mają. Eldka dwa sezony, Słodki flirt trzy sezony, czwarty w drodze, Monlight lovers ale ile tych wsów jest to nie powiem, bo nie śledzę xD, Sekret Henryka jeden sezon, drugi w drodze albo już jest. Mieli jeszcze grę o chomiczkach ale ją zamknęli, coś z modelkami, ale nie wiem czy to jeszcze działa czy już zamknęli. I coś zapowiadali jeszcze jedną otomkę o magach, ale nie wiem czy to w końcu się uda czy mi się już przewidziało. XD
Ostatnio zmieniony przez Faren (07-08-2021 o 20h22)
1. Absynt
@Faren Ten Henryk to chyba już jest. I dobrze pamiętałam że jakieś modelki były xD
@Deer NO NIE
Drugi raz mnie blokują już! djdjdheoshruehrhd
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (07-08-2021 o 20h25)
2.Absynt
MissFashion niby żyję, ale nie wiem jak to z nim. Próbowałam raz grać to wyszłam po trzech minutach
Halo proszę o jakieś info/spoilery co do eventu chociażby na priv od dobrej duszy
Ostatnio zmieniony przez Floy (07-08-2021 o 20h27)
1. Absynt
A Henryk nie był F2P tylko rzucili go na steama za wielkie pieniądze? XD
Jak kocham wampiry tak munlajty mi nie podchodzą w ogóle. XD
Ostatnio zmieniony przez Faren (07-08-2021 o 20h35)
2. Absynt
Ja się w ogóle niczym spoza Eldy i kiedyś SF nie interesuję xD
Ale tego Henryka cały czas widzę, bo niestety obserwuję Beemoov na insta, w sumie nie wiem jeszcze po co XD
1. Obsydian
@Tryphena, też proszem o spoilery :3
@Myrida, na chwilę obecną przejście 6 odcinka NE nie odblokowało mi targu, ale Pszczoły dały cynka, że łaskawie to zmienią...
U mnie Munlajty przegrały na starcie jak nie można przebierać heroiny.
1.Absydian
@Jelon we mnie pls nie dobijaj ja się chyba zapłaczę jak będą te skrzydła w płatnym :")
I dla wszystkich chętnych spoiler obrazki niżej :v
bu
1. Obsydian
A to widziałam. Myślałam, że stroje z osobną są już.
W ogóle kill me plz. Wymyśliłam sobie stylówkę, ale poprzednia stylówka musi siedzieć u mnie minimum 24h zanim ją zmienię. Więc zostawiłam ją sobie tylko do kliknięcia zapisz, zamknęłam laptop, poszłam sprzątać łazienkę, wróciłam, otwieram laptop, a tam w garderobie poprzednia stylówka.
1. Absynt
Tryph już myślałam że coś więcej lata, a to tylko to. XD Ale lepiej skasuj te obrazki ze spoilera, bo możesz jeszcze wyłapać coś w nagrodę. XD
1. Obsydian
Te skrzydła są cudowne! Ale będzie boleć, że nie mogę ich mieć TAT
Mnie dość interesuje ta bańka powietrza przy ustach gardzi (jeśli dobrze widzę).
@Tryphena . Dzięki ci wielkie dobry człowiek za te obrazki!
Ja poważnie się zastanawiam, czy na event nie wykluć tego chowka z muzycznego.
Ostatnio zmieniony przez Myrida (07-08-2021 o 21h35)
2. Obsydian
@Myrida, wykluj Ma całkiem ładną energię jak na dzieciaka.
1.Absynt
Przecież te włosy są cudowne, a skrzydełka to by się przydały, bo na razie jedyne jakie takie w miarę ładne dostaliśmy to z walentynek 2020 ze stroju płatnego
by the way Te włosy wyglądają jak inspirowane simsami 4 z dodatku wyspiarskie życie
Ostatnio zmieniony przez Floy (07-08-2021 o 21h45)
1. Obsydian
@Vandea ja mam chyba jeszcze potke, która natychmiast "dorasta" małe chowki. Hehehe (zaciera ręce)
@Floy mi te włosy przypominają jedne z tych co już mamy,( nie pamiętam nazwy, pamiętam że nosiłam je do stroju flubata ) tylko że przedziałek nie jest na środku, a bardziej na boku.
@Deer. Ja też bym chciała więcej uczesanych fryzur. Chociaż jak dla mnie nie muszą być z kręconych włosów
Ostatnio zmieniony przez Myrida (07-08-2021 o 21h53)