1.Obsydian
@Faren jak smaczna masa ci wyszła to super :>
robiłam w tamtym miesiącu jagodzianki i dotarło do mnie, że nie dodałam cukru do jagód gdy już bułeczki były w piekarniku. Gdzie moja gwiazdka mIszElin.
Strony : 1 ... 1158 1159 1160 1161 1162 ... 1325
#28976 05-08-2021 o 21h09
#28977 05-08-2021 o 21h10
1. Lśniąca
Przepraszam, że tak się wstrzelę, ale właśnie się pakuję na wyjazd. Czy tylko ja tak bardzo nienawidzę się pakować?
Unikam tego tak bardzo, że aż zabrałam się za zrobienie profilu ładnego i budowanie fizycznej Fischl.
/och, bardzo chętnie :( pakuję sie od 16.00
#28978 05-08-2021 o 21h13
Dawaj namiary to cię spakuję i przy okazji nakrzyczę, że są jakieś niepotrzebne rzeczy.
Ale tak serio to lubię pakować/układać, a po Marie Kondo jeszcze bardziej się spełniam w tym :v
#28979 05-08-2021 o 21h16
1.Obsydian
Ja tam uwielbiam się pakować nawet kilka dni przed wyjazdem. Daje mi to jakiś przyjemny vibe.
tak btw. @Lexi strasznie mi się podoba twój garnek.
#28980 05-08-2021 o 21h18
1. Absynt
Praca w odzieżówkach nauczyła mnie tak składać ubrania, że jak zobaczyłam jak mój chłop się spakował to dosłownie wszystko mu wyrzuciłam z bagażu i sama to poukładałam. Zdziwił się ile miał wolnego miejsca. xD
#28981 06-08-2021 o 10h22
1. Obsydian
Wróciłam! Jak mnie dawno tu nie było! Co tam u was? Coś nowego? Absynt znowu na prowadzeniu? Kolejny niespodziewany bug od beemove? Tymon przeją już kontrolę nad kwaterą główną? Wiadomo kiedy letni event?
#28982 06-08-2021 o 10h25
2. Obsydian
Zamykajo antyczny butik, muszę teraz wydać moje ostatnie 3 tys. AM i oczywiście nie wiem co kupować.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#28983 06-08-2021 o 10h46
1. Absynt
@Vandea możesz mi coś kupić xD ja wydałam wszystkie swoje, a nadal mi wielu rzeczy brakuje xD Właściwie, to chciałabym mieć wszystko z tego butiku (
#28984 06-08-2021 o 10h53
1. Obsydian
@Satiiira, no właśnie w tym sęk, że ile by mi nie dali to bym wydała na ciuchy, ale teraz nie wiem na co wydać, żeby nie żałować.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#28985 06-08-2021 o 12h59
1. Absynt
Hej hej c:
Ja też nie mam co kupować w antycznym a zostało mi 82tys antycznej xD Z tym że nie robiłam odcinków bo mi się nie chciało xD I raczej nie zrobie tych odcinków więc trzeba wydać na ciuchy xD
Albo ilustracje eventowe kupię;-;
Myrida z tego co wiem dalej Absynt na drugim miejscu, a event letni to nie wiadomo. Może do września się wyrobią xD
Ostatnio zmieniony przez Meliah (06-08-2021 o 13h01)
#28986 06-08-2021 o 13h04
2.Absynt
Meliah gdyby była taka możliwość powiedziałabym, że możesz się ze mną podzielić, ale teraz jak są eventy to oprócz ilustracji z zeszłych lat ten butik nie ma wiele sensu. Kto będzie co chciał wydropi na mapkach, a brakujące rzeczy i recolory zawsze można dostać na targu.
Ps. Jak nie zrobiłaś jeszcze to polecam inwestycje w inkubatory do 10 by na przyszłość mieć
Myrida miło cię widzieć na forum. Co do Absyntu to spokojnie, pod twoją obecność nie wskoczyliśmy wyżej. A co do eventu letniego za dużo nie wiadomo, ale coś już się szykuje ktoś widział już chyba zapowiedź/ten baner czy cóś
Ostatnio zmieniony przez Floy (06-08-2021 o 13h07)
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
Żeby uratować fabułę 2 sezonu Beemoov musiałby napisać go od początku
#28987 06-08-2021 o 13h10
1. Obsydian
Ogólnie ja przejrzałam sobie teraz butik i jednocześnie wszystko chcę i nic nie chcę...
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#28988 06-08-2021 o 15h21
1. Absynt
Informacja o zamykanym butiku uświadomiła mnie, że na francuskim koncie mam prawie nietknięte monety xD Skończyłam przeglądać spodnie i dalej już mi się nie chce, a idę po kolei kategoriami. xD do wydania miałam prawie 430k AM, gdzie ja to rozrzucę? xD
Myrida mój dzielny lokaju! Czy zniknęłaś, bo w końcu wypłata z podwyżkami do ciebie dotarła? ;>
Tymon jeszcze nad światem nie zapanował, ale siedzi obrażony w swojej jamie. Ewidentnie będzie zrzucał skórę, bo żre świerszcze jak zły, że już zabrakło świeżych w zapasie, a trupów jeść nie chce. xD Wujek mu dzisiaj dawał zielone to go w złości w palec udziabał. xD Zjadł zielone, ale on woli świerszcza. Jak żyć. ¯\_(ツ)_/¯
#28989 06-08-2021 o 17h00
1. Obsydian
Jak miło że ktoś tęsknił ^v^
@Faren ach, no te podwyżki to jeszcze nie dotarły, a szkoda, bo by mi się przydały. Dopadło mnie życie i miałam mniej czasu, nawet do Hogwartu przestałam chodzić! (taki mało śmieszny żarcik, gram w Hogwart mystery )
Widać młode smoki też mają swoje chumory, przecież wiadomo, że tak zacny smok szlachetnej krwi byle czego jeść nie będzie
@Floy czy dobrze czytam że ktoś już chyba natkną się na coś związanego z letnim eventem? Powiem szczerze że tak na niego czekam i czekam, że powoli już to czekanie mi brzydkie. Jak dadzą go w końcu we wrześniu, to cała atmosfera odejdzie! A ja chcę nowe stroje wodne QAQ. Chociaż jeśli dadzą dla odmiany (w co wątpię) coś pustynnego to też się nie obrażę
EDIT: OK, wracam po zapoznaniu się z tym co pisali w "nasze oczekiwania". Serio beemove?! Serio?! Płetwonurek?!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (06-08-2021 o 17h10)
#28990 06-08-2021 o 17h54
1. Absynt
Myrida na tumblrze lata już grafika wyciągnięta z kodu co nas czeka i jak to Jelonek ładnie mnie nawał "pan maruda" itd, podpisuję się pod tym. ¯\_(ツ)_/¯
Nie dotarły? Oj polecą za to głowy. (-■_■)
Swoją drogą przymusowa głodówka Tymona właśnie się kończy. Dostaliśmy cynka od zaprzyjaźnionego zoologa, że mają świerszcze. Właśnie babcia z dziadkiem po nie pojechali. Byleby tylko smoczy książę nie stwierdził, że "teraz to on nie chce". xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (06-08-2021 o 17h56)
#28991 06-08-2021 o 19h05
2.Absydian
Witam witam wyłaniam się zza grobu ale kwestie związane z robotą pożerają masę czasu plus ten tego korzystał ktoś może z duolingo i wersję płatną i bezpłatną i czy w ogóle da się z tego uczyć? XD
#28992 06-08-2021 o 19h14
Próbowałem bezpłatne duolingo kilka razy, ale zawsze po paru dniach porzucałem. Głównie dlatego, że forma nauki mi nie odpowiada ._ .
Jak jeszcze w inny sposób się uczysz i masz kontakt z językiem, to może nie być złe
#28993 06-08-2021 o 19h14
1. Obsydian
@Myrida, właśnie, gdzie byłaś jak Cię nie było?
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#28994 06-08-2021 o 19h41
2. Obsydian
@Vandea pochłonęła mnie głębina obowiązków, biurokracji i nieprzewidzianych zdarzeń. Do tego zagubiłam się w labiryncie "proszę czekać na odpowiedź, w razie czego damy pani znać".
No i moje próby zostania władczynią (King's choice) zabrały czas wolny
Ostatnio zmieniony przez Myrida (06-08-2021 o 19h42)
#28995 06-08-2021 o 20h07
1.Absydian
@Deer na szczęście siedzę w Tromso więc non stop słucham jakichś rozmów po norwesku (których nie czaję XD) plus uczę się na własną rękę więc no zobaczymy. Boli mnie cena 6-ciu dych za miesiąc pro na tej stronce ;;
#28996 06-08-2021 o 20h25
1. Obsydian
Próbowałam zrobić nową stylkę, ale tak jakoś zaczęłam wrzucać wszystkie przedmioty/ubrania/atmosfery wodne które mam (oprócz karnacji=akwarium) i wiecie co? Doszłam do wniosku, że ja potrzebuję topu zrobionego z wody! No bez tego ani rusz! Jak to ma wyglądać skoro nie mam wodnego topu! I przydały by się też włosy z wody. Takie jak są te z tańczących płomieni (ondiny nie liczę, nie za bardzo pasuje mi do oczu )
brak wodnego topu gryzie w oczy
Ostatnio zmieniony przez Myrida (06-08-2021 o 20h26)
#28997 06-08-2021 o 20h35
2. Obsydian
@Myrida, ano tak, życie wciąga jak chodzenie po bagnach.
Masz rację, przydałby się taki top! Ja też wczoraj próbowałam nową stylkę zrobić i odkryłam, że nie mam innych czarnych oczu niż Nightmare Chivalry, które nie pasują mi do postaci.
I stanęłam w miejscu, bo nie wiem czy kupować czarne oczy czy liczyć, że może dorwę jak odblokuję targ.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#28998 06-08-2021 o 20h36
1.Absynt
Myrida co do włosów z wody to w najbliższym czasie ich nie zobaczysz tutaj, bo wleciały na event letni na SyFka. Tam te włosy wyglądają okropnie, nie znalazłam nikogo komu się podobają i aż krzyczą, że uciekły z Eldaryi. Wodna sukienka by się przydała
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
Żeby uratować fabułę 2 sezonu Beemoov musiałby napisać go od początku
#28999 06-08-2021 o 20h39
1. Obsydian
@Myrida, przypomniało mi się! Nie skończyłaś Wyzwania z sokołami, halko, proszę mi dać moje sokoły!
EDIT: Zeedytuję post, bo jak jest liczenie to długo nikt się nie odezwie, mogłabym ja... No ale nie mogę.
@Myrida, nie muszą być śmieszne Po prostu zdjęcia z sokołami. Ale tym memem to mnie zainteresowałaś! Pokaż proszę!
Ostatnio zmieniony przez Vandea (06-08-2021 o 22h17)
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#29000 06-08-2021 o 22h12
2. Obsydian
@Floy skoczyłam zobaczyć te włosy, i faktycznie żywcem wydarte z eldki! Ja domagam się zwrotu! Dla mnie są idealne! (Znaczy tak jak na nie patrzę, bo zawsze pozostaje kwestia czy będą dobrze współgrać z oczkami . ) Styl i kolor są wprost kompletem z wodnymi elementami garderoby z eldki! Do tego tamta peleryna/narzutka na ramieniu! Materiał płynnie przeszodzacy w wodę ja chcę! Niech przeniosą tego artystę z powrotem do eldki, bo wyraźnie siedzi nie w tym zespole co trzeba.
@Vandea wierz lub nie ale nie ma żadnych śmiesznych zdjęć soków. Znalazłam tylko 1 zdjęcie i 1 mem. Cała reszta jest piękna, zachwycająca, urzekająca i majestatyczna
Ps.: Następna osoba liczy (?)
Ostatnio zmieniony przez Myrida (06-08-2021 o 22h13)