sieam kwiatek, co tam jak tam? jak się nazywasz na nowym syfie? :D
// hejoo, jak coś pamiętam żeby ci odpisać, zrobię to w weekend, obiecuję!! ;_;
u mnie po staremu, żyję jak stonka, siedzę cicho, nie wychylam się i żrę kartofle. siedzę dalej na dziekance, teraz głownie siedze w pracy ;-; ciocia mojego ojca, która przychodziła za mnie na zmianę się wywróciła i złamała nogę, więc ja muszę teraz codziennie przychodzić. ogólnie nie jest z nią za dobrze, ale wiadomo, seniorka prawie 80 lat, jeszcze może jej będą operację na tą nogę robić :/ jeszcze ja też za bardzo nie mogłam ostatnio przychodzić, bo nie wiem czy się nie nabawiłam astmy przez nieleczoną alergię i się ciągle źle czuję :') kilka razy musiałam się wcześniej zmyć z pracy, to ciotka przychodziła, ale no, teraz muszę jakoś wytrzymać, w przyszłym tygodniu idę do lekarza dopiero.
ale kupiłam sobie nowy tablet graficzny, taki z ekranem B) w ogóle myślałam, że się zepsuł po 2 tygodniach, ale na szczęscie tablet jest git, tylko teraz mam bruh moment, bo okazało się, że to laptok mi się zepsuł, nie działają 2 z 3 wejść usb XDDD i muszę zdążyć przed lipcem, bo mi się kończy gwarancja i nie chcę płacić hajsu za naprawę ;_;
a słodki syf to tbh zalogowałam się, wybrałam wygląd postaci, próbowałam się przez 5 minut zorientować co gdzie jest i to tyle xD za bardzo zagmatwana ta strona. tbh nawet bym nie wiedziała, że już jest, ale Shem mi dała cynk stąd się pojawiłam xD jak coś to się zwę Yonah, to ja cię zaprosiłam do znajomych UwU
no i mam jutro urodziny, po robocie mam z psiapsim iść świętować :D
Ostatnio zmieniony przez idontcare (17-04-2024 o 18h56)