Lubisz chłodnik? Czy jak zupa to tylko ciepła? Oo i jakie zupy lubisz najbardziej?
A jasne, ML przeszłam wszystkie ścieżki ale szczerze? Mało co już pamietam, ogólnie na pewno upierdliwy był system PA i nie tylko mi się on nie podobał. Chyba z większością chłopaków miałam dobre zakończenia ale niektórzy z nich to byli jacyś psychole i ciężko mi było ich polubić xd Iwan to był mój ulubieniec, oo on był słodziutki xd i pamietam, że totalnie rozwalała mnie relacja z Ethanem bo on był TAK wredny, a tak bohaterka tak głupiutka, ze wytrzymać się nie dało, dużo jakiś mocnych tekstów tam leciało i taki trochę z niego toksyk ale z Vladka tez, Aron był nudny i ścieżka Neila była w miarę spoko z tego co pamietam.
Grałam tez w Uncoven i tam największym minusem był moim zdaniem wygląd bohaterki/bohatera i najgorsze jest to ze nie ważne czy grasz chłopem czy laską to zawsze masz figurę 10-letniego chłopca xD i jakoś kłuło mnie to w oczy jak inne kobitki w grze były takie ładne, faceci to samo. Sama fabuła była fajna, ale znów słaby system PA i jako osoba która stawia tarota bałam się, że będę mieć ciarki żenady czytając to co te postacie mówią na temat ezoteryki i kart ale nie było aż tak tragicznie.
W inne gry nie grałam, Henryk nie podoba mi się graficznie, a ta ubieranka jakoś nigdy mnie nie interesowała chociaż miałam konto i grałam chyba tylko jeden dzień.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (17-08-2024 o 00h07)