są jakieś postacie, za którymi nie przepadasz? genshinowe ofc
// na zdecydowanie zbyt wiele, nie mam serca im nic zabraniać, dlatego tak mojego puchacza rozpieściłam i się teraz zachowuje jak panisko (pimpka mimo wszystko aż tak nie rozpieściłam, bo to bardziej jest zwierz mamy i brata i aż tak się nie angażuję w jego wychowanie, ja jestem tylko dawcą spacerków xd). no ale ogólnie przy mnie to można łazić po blatach i stole (rocky jest zbyt mały i zbyt ciężki, żeby tam wskoczyć, więc tylko kocurka to dotyczy), puszek czasem śpi ze mną w łóżku, czego moja babcia nie może przeboleć, bo ponoć to "brudas" i według niej powinien mieć dożywotni zakaz wjazdu na łóżko, pfff. zresztą z czasem doszłam do wniosku, że walka z łażeniem po blatach nie ma żadnego sensu, bo co z tego, że puch nie wskoczy na blat przy mnie, jak tylko sobie pójdę, to i tak tam wskoczy, dla mnie to walka z wiatrakami xd. no i też nie przeszkadza mi wsadzanie pyszczka do michy. obrzydliwe, wiem, ale serio luj mnie to grzeje, jeśli ja do tej pory nie mam żadnej toksoplazmozy, to jest najprawdziwszy cud, fr fr
nie bez powodu psiapsi na mnie zawsze mówi, że jestem simpem dla mojego kota...
Ostatnio zmieniony przez idontcare (12-04-2023 o 15h16)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone