Jak Ci się podoba nowy region w Genshinie?
Aww dziękuję xD szczerze powiedziawszy, to wynik prób i błędów, bo chciałam inny, ale nie mam takich umiejętności graficznych, żeby go stworzyć. Więc najpierw znalazłam sobie zdjęcie, które mi się podobało i zmniejszyłam je do rozmiaru mniej więcej takiego w jakim chciałabym swój profil. Dodałam muzyczkę na górze, bo z muzyczką zawsze łatwiej coś wymyślić, no i napisałam kilka faktów o sobie. Później się zastanawiałam co zrobić, żeby to jakoś wyglądało i nie było puste. Zmieniłam czcionkę. Chciałam jakieś ozdobniki, ale znowu, nie wiem za bardzo pod jakimi hasłami ich szukać i na jakich stronach, te co mam teraz to chyba była ramka na zdjęcie i sobie wycięłam górną i dolną część i wstawiłam. Nadal mi było trochę pusto, więc dodałam cytaty z piosenki, którą akurat słuchałam, a której tekst pasował akurat do vibe profilu. I ta daa. Znajdź sobie jakiś ładny obrazek (możesz go pociąć na kilka części, albo zrobić sobie z niego nawet te ozdobniki, albo w jakimś programie wrzucić na niego swój opis), dodaj muzyczkę, swój opis, i jak ci się podoba vibe, to potem sobie podopieszczaj, poustawiaj, pomniejsz albo powiększ czcionkę, zmień kolory, dodaj linki itp. A co do kodów których się używa, to gdzieś na forum był wątek i tam było wypisane jak wyśrodkować tekst, zrobić spoiler, zmienić kolor itp.
Ostatnio zmieniony przez Flower (14-04-2023 o 18h36)