Jaka najmilsza rzecz ci sie ostatnio przydarzyla?
// Chyba umiejetnosc skutecznego uczenia sie
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (13-04-2023 o 21h25)
Strony : 1 ... 1437 1438 1439 1440 1441 ... 1527
Jaka najmilsza rzecz ci sie ostatnio przydarzyla?
// Chyba umiejetnosc skutecznego uczenia sie
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (13-04-2023 o 21h25)
Jeśli mogłabyś opanować jakąś umiejętność do perfekcji, co by to było?
//A bardzo spokojnie! Pouczyłam się, wyszłam z domu, dotknęłam trawy... Same dobre rzeczy ^^
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (13-04-2023 o 21h19)
Jak ci minął dzień? :>
//A byłam dzisiaj na zajęciach od 11:00 do 14:00, a jak wróciłam do domu to sobie siedzę na laptopie od tamtej pory
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (13-04-2023 o 21h28)
A co słychać u ciebie? ;>
// wwszelkie chrupki albo jakies mini tortille, kocham
albo jakis budyn czy buleczka z biedronki (polecam te z curry, niebo w gebie)
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (13-04-2023 o 22h15)
Jakie są twoje ulubione przekąski?
Kluski śląskie z roladą i modrą kapustą, rosół z makaronem, wodzionka, leczo, gołąbki, ziemniaki z kalafiorem, albo fasolką szparagową, barszcz z uszkami z grzybami (zwlaszcza takimi zebranymi samodzielnie) iii wiecej grzechów nie pamietam xd wiekszosc lubie, dopóki nie są tłuste albo kwaśne.
Ostatnio zmieniony przez Flower (13-04-2023 o 22h27)
A jakie są twoje ulubione dania z polskiej kuchni?
// W sumie to nic sobie takiego nie przypominam / Mozna do tego zaliczyc challege na przeczytanie ilus tam ksaizek ze strony lubimyczytac? Jesi tak no to wlasnie uczestnicze
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (13-04-2023 o 22h41)
Jak najbardziej lubisz spędzać wieczór?
// głownie fantastyke, ale lubie tez horror i kryminaly :p Aktualnie czytam książkę pt "Apostata". Tak, pryznaje się, że poleciałam na okładkę XD ale jesy naprawde okej
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (13-04-2023 o 22h54)
Gdybyś była kartą tarota to jaką?
// Jesli w ogole zrobie to przed snem
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (13-04-2023 o 23h26)
zdjęcie mojego portfela
Ostatnio zmieniony przez lychee (16-04-2023 o 20h05)
Co najbardziej potrafi zabolić w serduszko, stracenie piosenki której nigdzie już nei ma czy fan arta?
// Zalezy z czego, ale najczesciej chyba pinterest
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (14-04-2023 o 00h06)
Gdzie zwykle szukasz fanartów?
Ostatnio zmieniony przez Thesana (15-04-2023 o 18h10)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (14-04-2023 o 23h07)
Dlaczego tak długo trzymasz się jednej stylki? :>
//Kupiłam w butiku te białe włosy i bardzo chciałam je wykorzystać. Na pierwszy rzut oka wygląda dość zimowo, ale tak naprawdę robiąc te stylkę w głowie miałam chmury. Chciałam zrobić taką lekką stylkę z motywem chmur ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (14-04-2023 o 14h20)
Skąd pomysł na twoją nową stylizację?
// taak, winogronowe i wszelkie owoce lesne
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (14-04-2023 o 15h16)
masz swoje ulubione "sztuczne" czukierkowe smaki owoców? a może są takie, które wolisz w formie sztucznych aromatów niż naturalnych owoców?
idk, czy dobrze sformułowałam pytanko, chodzi o te smaki jak np. cukierek o smaku jabłka nie smakuje jak prawdziwe jabłko, tylko takie sztuczne xd
// kurde, nie wiem xd. ostatnio oglądałam the owl house i mimo że to kreskówka z założenia raczej dla młodszych widzów i dosyć family friendly, to jednak boiling isles nie są do końca bezpiecznym miejscem, zawsze mogłabym zostać poparzona wrzącym deszczem albo porwana przez jakiegoś latającego stwora, a znając moje szczęście w życiu prawdopodobnie nie przetrwałabym nawet godziny xd. chociaż może jakoś udałoby mi się przetrwać ten jeden dzień, tylko nie w całości ;-;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (14-04-2023 o 16h03)
Gdybyś miała za zadanie przetrwać 24h w świecie ostatnio oglądanego filmu/serialu, dałabyś radę?
// Ostatnia przeczytania książka to "My, dzieci z dworca zoo", więc jeśli nie należałabym do owej "ekipy" to myślę, że dałabym radę
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (14-04-2023 o 16h09)
w sumie ciekawe pytanie, a jak wyglądałyby twoje szanse na przeżycie 24h, tyle że w świecie ostatnio przeczytanej książki/komiksu?
// skład na puszce monsterka mango loco :p
Ostatnio zmieniony przez idontcare (14-04-2023 o 16h13)
Jaka była ostatnia żółta rzecz jaką dziś widziałaś?
// Będzie to obrazek dla mojej teściowej z każdym jej zwierzakiem, a trochę ich jest... cztery koty, trzy psy, papuzki i pewnie jeszcze nie wiadomo co XD
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (14-04-2023 o 16h28)
Czy na najbliższy czas masz zaplanowany jakiś większy, kreatywny projekt? Chodzi mi o to czy na przykład masz w planach jakiś bardziej skomplikowany rysunek, opowiadanie, a może jakieś rękodzieło?
//Nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że góra 3 osoby
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (14-04-2023 o 16h36)
Ilu ludzi leworęcznych znasz?
// Siemaneczko, życie z dnia na dzień daje bardziej w tyłek, ale eh, co poradzisz.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (14-04-2023 o 20h44)