Planujesz iść na premierę "Barbie"?
//Na pewno wybiorę się na FNAFa i 3 część Avatara, ale bliższych planów nie mam
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (10-04-2023 o 20h15)
Strony : 1 ... 1434 1435 1436 1437 1438 ... 1527
Planujesz iść na premierę "Barbie"?
//Na pewno wybiorę się na FNAFa i 3 część Avatara, ale bliższych planów nie mam
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (10-04-2023 o 20h15)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (10-04-2023 o 20h28)
Zbierasz figurki?
//Książki, zawleczi od puszek, ładne kamyczki i wszelkie dinozaurowe rzeczy
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (10-04-2023 o 20h25)
a ty coś zbierasz? w sumie cokolwiek, nie tylko figurki?
// z serialu shadow and bone :>
Ostatnio zmieniony przez idontcare (10-04-2023 o 23h58)
Z czego jest twoja sygnaturka?
// Z tych nowszych to Kraina Lodu oraz Raya i Ostatni smok, ale z tych starszych... chyba wszelkie Dzwoneczki
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (10-04-2023 o 22h50)
Ostatnio zmieniony przez lychee (10-04-2023 o 21h32)
Zostałaś dziś oblana? ^^
//Ostatnio około godziny trzeciej, więc zdecydowanie jestem nocnym markiem ^^
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (10-04-2023 o 23h05)
O której zwykle chodzisz spać? Jesteś rannym ptaszkiem, czy nocnym markiem?
//Jest ciężko...Mam problem z motywacją, z koncentracją i w ogóle. Staram się, ale czasem jest ciężko.
Przy okazji lychee co ci się stało? Gdzie fioletowy? XD
///Rozumiem hahaha Super, że eksperymentujesz z innymi kolorami <3
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (10-04-2023 o 22h45)
Ostatnio zmieniony przez lychee (11-04-2023 o 11h02)
Jest coś w co się ostatnio wkręciłaś?
/A dziękuję!
Hm w sumie chyba w nic nowego, głownie wracam do starych rzeczy. Ale zaczęłam sobie czytać nowelkę Heaven Official's Blessing bo trochę zniecierpliwiłam się czekaniem na drugi sezon i zaskakująco szybko się to pochłania xD
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (10-04-2023 o 23h06)
A ty? :> Świetna stylówka swoją drogą!
// Z fajnych rzeczy, to jakiś czas temu postanowiłam zainwestować w biznes i kupiłam English Grammar Guide - kompendium wiedzy z gramatyki języka angielskiego - podręcznik i ćwiczeniówkę, żeby mieć jakąś porządną pomoc naukową na korkach, a nie tylko jakieś plebejskie kserówki xD
Bardzo się cieszę z tego zakupu, bo po pierwsze, od razu czuję się bardziej profesjonalna jak mam takie dwie takie grube, ładne, kolorowe księgi na podorędziu i po drugie, są bardzo pomocne, bo jak widzę, że delikwentka czegoś nie kuma, to zamiast elaborować na ten temat i wymieniać zasady użycia tego czy tamtego czasu czy konstrukcji, to otwieram książkę, pokazuję przejrzysty obrazek i od razu lepiej wchodzi.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-04-2023 o 23h09)
Jest coś, co dopiero planujesz sobie kupić?
// Nie ;o
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-04-2023 o 23h39)
Zdarzylo ci sie kiedys zasnąć na siedząco?
Typowe Mary Sue, albo laski u których jedyną cechą charakteru jest złość (Rin z Wojny makowej...), albo bohaterowie którzy nie mają żadnych szczególnych umiejętności, ale przypadkiem ratują świat (imo Harry Potter w filmach), antagoniści (lub nie) którzy znęcają się nad zwierzątkami, i mam love-hate relationship z toxic bohaterami, ale takimi naprawdę toxic, np. Strane z "Moja mroczna Vanesso". Niby dobrze napisana postać, ale jednak jak cała książka opiera się na jego manipulacji, to miałam ochotę krzyczeć </3 ooo, i chyba poniekąd takie idealizowanie, romantyzowanie cierpienia, syndrom wiecznej ofiary. To wydawalo się cool jak miałam 16 lat, dzisiaj jak na to patrze to mnie skręca.
Ostatnio zmieniony przez Flower (11-04-2023 o 00h36)
jest jakiś konkretny typ fikcyjnych bohaterów, za którym szczególnie nie przepadasz?
// chyba jedyną rzeczą, która jeszcze jako tako trzyma mnie przy zdrowych zmysłach xd. nie ukrywam, że nienawidzę swojego życia, ale jednak ta świadomość tego, że jest na tym świecie ktoś, kogo chociażby obchodzi to jak się dziś czuję, jak mi minął dzień, do kogo mogę w każdej chwili napisać o jakichś totalnych głupotach albo wysłać randomowo 10 zdjęć mojego kota, z kim mogę pójść się czasem napić taniej pryty i wspólnie ponarzekać na życie, wyjść na miasto i po prostu razem się po nim bezcelowo powłóczyć, komu byłoby przykro, gdyby mnie nie było, to jednak sprawia, że moja pusta egzystencja ma choć trochę sensu. no i prawda jest taka, że gdybym nie miała nikogo, kogo mogłabym nazwać przyjacielem, to byłabym już kompletnie pustą skorupą człowieka. no i przy okazji z domu wychodziłabym tylko na zajęcia na uczelni, które mam obecnie raz w tygodniu, a tak to chociaż mam okazję trochę czasu pospędzać z kimś innym niż rodzinka i się chociaż trochę posocjalizować :') szczerze to dopiero na drugim roku studiów spotkałam osobę, którą mogę z ręką na sercu nazwać moim najlepszym przyjacielem, tak to przez całe życie zawsze miałam jakichś znajomych, ale jednak zawsze czułam się od nich w pewnym stopniu wyalienowana, zdystansowana, z nikim nie czułam takiej szczerej bliskości. teraz jak wyjątkowo mi się poszczęściło i mam kogoś takiego w swoim życiu, to pierwszy raz czuję, że mam swojego powiernika, kogoś, komu nie boję się zwierzyć ze swoich problemów i na kogo mogę liczyć. dlatego przyjaźń jest dla mnie jedną z niewielu rzeczy, które jeszcze się dla mnie liczą w życiu, bardzo sobie ją cenię i mam nadzieję, że już nigdy nie będę musiała znowu żyć bez żadnego przyjaciela, bo bym się chyba juz całkiem załamała.
no dobra, moją siostrę też uważam za przyjaciółkę, więc trochę niesprawiedliwie stwierdziłam, że wcześniej nie miałam żadnych przyjaciół, ale przed rodziną nie umiem się tak kompletnie otowrzyć, bo u mnie w domu się nie rozmawia o uczuciach, więc idk ;_;
/ szkoda, że już nie masz kontaktu z tą osobą :/ ale mimo wszystko fajnie, że ciągle dobrze wspominasz tamtą przyjaźń :>
Ostatnio zmieniony przez idontcare (11-04-2023 o 19h16)
Ostatnio zmieniony przez lychee (11-04-2023 o 23h18)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (11-04-2023 o 17h32)
Gdybyś była książką, jaki miałabyś tytuł i jakim byłabyś gatunkiem?
//Jak jest lato, to chodzę z moim chlopakiem zazwyczaj na hustawki i to tyle ze spaceru, czasem przejdziemy się tez wzdluz torów. A tak to wychodze tylko z psem na pare minut :<
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (11-04-2023 o 14h57)
Często chodzisz na spacery? Jeśli tak, to czy masz jakieś ulubione miejsca, w które chodzisz?
//Niestety nie zbieram, głównie dlatego, że ulubionych wykonawców nie posiadam :<
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (11-04-2023 o 15h04)
Zbierasz albumy ulubionych wykonawców? Jeśli tak, to słuchasz ich potem z jakiegoś urządzenia, czy zbierasz czysto kolekcjonersko?
//Chyba nie :cc
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (11-04-2023 o 16h43)
Jeździsz często taksówkami?
// Na tiktoku mi ktoś napisał, ze jestem ładna, a w realnym życiu to chlopak mi powiedzial ze jestem slodka jak moj pluszowy leniwiec leszek
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (11-04-2023 o 17h40)
jak przyjmujesz komplementy?
// często psy wzbudzają we mnie lęk. za dzieciaka zostałam ugryziona przez psa i musiałam latać po lekarzach, więc pewnie stąd się wziął ten strach :/ tzn. wiadomo, swojego pieska albo takich, które znam i wiem, że nie są groźne, to się nie boję, ale jednak często jak obok jakiegoś przechodzę, to mam się na baczności, zwłaszcza przy małych psach, bo to właśnie mały mnie wtedy ugryzł i wszystkie złe doświadczenia jakie mam z psami, są właśnie z tymi małymi xd
no i wiadomo, dzikich zwierząt typu sarenki albo lisy też się boję, ale mimo wszystko zawsze jak widzę jakiegoś zwierza, to odczuwam chęć pogłaskania i w głowie mam tylko "if danger, why floof??", ale mam też instynkt samozachowawczy i dlatego w celach pogłaskania podchodzę tylko do kotków xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (11-04-2023 o 19h15)