Jak sobie radzisz z presją czasu?
Trudno jest tak mi ocenić te trzy miesiące nowego roku, jednakże to, co mogę o nim napisać to, to, że zaczął się on naprawdę dobrze, śmiałabym użyć nawet stwierdzenia, że bardzo, ale to, bardzo dobrze się zaczął i nie mogę na ten moment na niego narzekać, aczkolwiek oczywistą, oczywistością jest to, że bez małych, malutkich, malucienkich wzlotów i upadków nie mógł by rok 2023 się obejść. No i już mogę powiedzieć, że udało się mi pójść 17 marca na fantastyczny koncert wokalistki o pseudonimie artystycznym Bryska i przyznać muszę, że artystka ta i jej piosenki zauroczyły mnie i naprawdę się na nim świetnie bawiłam, pomimo że był on trochę krótki <3. No i też na koncercie tym prócz piosenek bardzo mnie urzekła jej osobowość i świetnie potrafiła złapać kontakt z publicznością <3. Podsumowując to, lepiej on nie mógł się zacząć aczkolwiek nie podoba się mi też to, co dzieje się w naszym kraju i jak inflacja w strasznym tempie rośnie, ale nie chce wypowiadać się na temat polityki ani polityków bo temat ten jest zabroniony na forum a mogłabym powiedzieć o jedno słowo za dużo w tym temacie a bana nie chciałabym otrzymać. No i wspomnieć muszę, że te trzy miesiące nowego roku udowodniły i pokazały mi, że mogę i potrafię pokazać zachowanie asertywne i że mogę i potrafię jak chce wyrazić swoje zdanie i nie boję się go wyrażać i mam cichą nadzieję, że ten rok dalej taki będzie i że dalej będę mogła cieszyć się sukcesami które osiągnę <3.
Ostatnio zmieniony przez lychee (27-03-2023 o 14h45)