Jakie orzechy są twoimi ulubionymi?
A no, zaczęłam - kupiłam sobie 4 jajeczka (rzeczywiście z kodem A2A) i miałam figurki: Snape'a, Potter'a i Ron mi się powtórzył dwa razy (więc mam tak jakby Freda i Georga). Ja ogólnie jakoś bardzo na punkcie Harry'ego Potter'a nie mam, ale wcześniej kupiłam sobie te pomarańczowe, po protu z Funko Popem i mi się spodobało jak mi tak subtelnie ozdabiają mój mały regał z książkami (i imo, one są ładniejsze niż te Potterowskie), ale rzeczywiście chciałabym zbierać dalej te figurki, bo akurat te najładniejsze mi się nie trafiły, tylko nie wiem kiedy znowu będę miała okazję kupić, ale chcę się spróbować przejść do Biedronki, która jest blisko mnie (tylko się boję trochę, bo tam nie ma chodnika nigdzie). I raczej bym zrobiła tak, że wzięła te domniemane kody już strikte na dane figurki, bo szkoda mi kasy trochę, chociaż mnie jara potem taki mini zapas tych czekoladek, bo kocham ten słodycz XD
Się rozpisałam niepotrzebnie, ale tak - w sumie chciałabym zebrać.
Ostatnio zmieniony przez Mijane (05-04-2023 o 11h10)
Kiedyś nazywałam się Mysterios, ale tajemnica umarła i pogrążyła wszechświat w zniszczeniu, wysyłając w świat swojego pośrednika...