Jak się ma króliczek? ♥
Hejka kochana! Jak to, miło jest od ciebie otrzymać pytanie i ogólnie to, super forumowiczka moja droga, miewa się całkiem nieźle ale pewno miewała by się o wiele, wiele, wiele lepiej gdyby nie to, że znów cholibka bierze ją jakąś choroba, bo źle się czuję i tak naprawdę to, głównie jak wróciła z pracy to, po wykąpaniu się zaległa w łóżku i już z niego nie wstała i trochę tylko pooglądała telewizję i udała się do spania a przebudziła się tylko po to by zażyć dawkę leków i napić się herbaty.... No i nie mam apetytu w ogóle i nie jadłam też obiadu a prócz tego to, naprawdę miewam się super, nawet bardzo super. No i słychać u mnie jeszcze to, że podzielić się z tobą mogę fantastyczną wiadomością tą, że krzykliwa i wkurzająca mnie Bożenka nie będzie miała już okazji do pokrzyczenia i pokazania jak to, ona mnie bardzo nie lubi bo, właśnie zrobiła pa, pa i nie została jej przedłużona umowa o pracę a ja podła i wredna hienia bardzo, ale to, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo z tego powodu się cieszę <3. Wiem, brzmi to, okrutnie i podle ale naprawdę cieszę się, bo na jej miejsce przyszła nowa instruktorka, w moim wieku i jest z nią zupełnie inna praca i nie czuję już takiego stresu jak przy tej Bożenie i też z tą nową instruktorką można normalnie porozmawiać <3.
Ostatnio zmieniony przez lychee (29-03-2023 o 22h38)