Masz jakieś zwierzątko?
// Dużo ich, np. prostracja, zebo, agnieszka grzelak, a z chlopakiem zdarza nam sie ogladac ekipe i t5m
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (23-03-2023 o 01h42)
Strony : 1 ... 1424 1425 1426 1427 1428 ... 1527
Masz jakieś zwierzątko?
// Dużo ich, np. prostracja, zebo, agnieszka grzelak, a z chlopakiem zdarza nam sie ogladac ekipe i t5m
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (23-03-2023 o 01h42)
Oglądasz obecnie jakiegoś twórcę na polskim YT?
Dosłownie właśnie robię re-watch Resident Evil Village od jacksepticeye
Ostatnio zmieniony przez Eve (22-03-2023 o 19h28)
Czego re-watch chętnie byś zrobiła?
Lubię tworzyć simów i po prostu grać. Całkowicie nie interesuje mnie dekorowanie wnętrz i moi simowie mogą mieszkać w gotowych domach.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (22-03-2023 o 18h53)
Jak minął dzień? ♥
Chyba dziś spotkało mnie bardzo miłe zaproszenie na ślub mojego kuzyna oraz miłe dla mnie było to, że z entuzjamem i dużą ilością energii mogę chodzić do pracy która sprawia mi po prostu przyjemność ♥. No i miłe, a nawet bardzo, bardzo ale to bardzo miłe i chyba najmilsze co mnie spotkało to, to, że mogłam pójść na koncert mojej ostatnio bardzo przezemnie lubianej wokalistki Bryski, która okazała się przesympatyczną osobą i zaśpiewała moje ulubione piosenki jak „Odbicie“, „sennik“ czy „dzięki“ i po koncercie wspaniałe było z nią choć chwilę porozmawiać, zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie i otrzymać od niej autograf ☺♥.
Ostatnio zmieniony przez lychee (22-03-2023 o 22h14)
Co miłego cię ostatnio spotkało?
/O, to super ❤️
A nie wiem, ale miałem ogólnie miły dzień i jestem w dobrym nastroju ^^
Wpadł nowy odcinek podcastu, którego obecnie słucham (woe.begone) i był bardzo fajny, idealna proporcja okropnych i zabawnych rzeczy
I w pracy nie mam za dużo do roboty, więc mogę sobie na spokojnie wszystko robić, bez pośpiechu ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (23-03-2023 o 00h15)
A co miłego ostatnio ciebie spotkało?
Ostatnio to, nie pamiętam nawet na czym byłam w kinie i jak go oceniłam, bo to, było tak dawno temu aczkolwiek jeśli nie mylę się i nie zawodzi mnie pamięć to, był to chyba „Uncharted“ z Tomem Hollandem i oceniłam film ten na bardzo dobry, ponieważ podobały się mi w nim efekty, zawarte też elementy komedii z których można było się pośmiać oraz w ciekawy sposób poprowadzony został wątek fabularny choć niektóre sceny akcji były mocno przesadzone choć mimo tego patrzyło się na nie z zainteresowaniem. No i też w filmie tym podobała się mi rola zagrana przez Marka Whelberga.
Ostatnio zmieniony przez lychee (23-03-2023 o 16h22)
Na jakim filmie byłaś ostatnio w kinie? Jak go oceniasz?
W teatrze byłam może parę razy i to dlatego, że były to wycieczki szkolne. W filharmonii natomiast nie byłam nigdy. Także ciężko mi powiedzieć czy lubię, bądź nie, jeśli jednego nie miałam okazji nigdy uświadczyć, a do drugiego udawałam się tylko na nie-przeze-mnie-wybrane spektakle.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (23-03-2023 o 13h43)
lubisz chodzić do teatru albo filharmonii?
// dzisiaj wyjątkowo czuję się całkiem okej, od wtorku czułam się fatalnie i wczoraj mnie cały dzień głowa bolała, ale dzisiaj jest wyjątkowo nieźle z moim samopoczuciem ^^ byłam sobie na spacerze z pieskiem, bo jest cudowna pogoda i oglądałam żabki, bo mam niedaleko domu taki mały zalew i pełno ich tam teraz jest i trochę mi się humorek poprawił przez to, bo kocham wiosnę i przyrodę i taką cudowną pogodę *^*
a poza tym radzę sobie średniawo ;-; możliwe, że mój kot znowu jest chory, z licencjatem to już w ogóle szkoda gadać, ale moi bliscy we mnie wierzą, że go jakoś ogarnę i nie chcę ich znowu zawieść, dlatego muszę się wziąć do roboty i zacząć go na poważnie pisać ;_;
btw, odpiszę ci jakoś do końca tygodnia :>
Ostatnio zmieniony przez idontcare (24-03-2023 o 13h25)
Jak tam sobie radzisz i jak się dzisiaj czujesz? ♥
A i owszem odkryłam, ale nie piosenkę tylko piosenki młodej wokalistki stawiającej pierwsze kroki w branży muzycznej o pseudonimie artystycznym Bryska i przyznać muszę, że artystka ta i jej piosenki zauroczyły mnie i spodobało się mi w nich bardzo, ale to, bardzo to, że jest w nich zawarta melancholia ale też i energia. No i też prócz piosenek bardzo mnie urzekła jej osobowość, ponieważ miałam ostatnio przyjemność pójścia na jej koncert i poznania jej <3. No i też dla mnie jej muzyka jest dla mnie terapią, dzięki której mogę uporać się z własnymi problemi. No i też dla mnie takim odkryciem muzycznym są piosenki „Green Green Grass“ oraz „Dance All over me“ a wykonawcom piosenek tych jest George Ezra i bardzo się mi one podobają ale też podobają mi się się piosenki które odkrywam słuchając radia ale teraz sobie nie przypomnę ani tytułów ani wykonawców.
Ostatnio zmieniony przez lychee (23-03-2023 o 21h19)
Jaką piosenkę ostatnio odkryłaś i ci się spodobała?
Łatwiej zapytać co nie... Najbardziej to muzyka i oglądanie filmów z tragicznymi/pięknymi momentami
Ostatnio zmieniony przez Eve (24-03-2023 o 18h12)
Co cię wzrusza?
//Bardzo niski, wszystko mnie boli XD Nie wiem jakim cudem potrafię przezyc kolczykowanie
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (23-03-2023 o 20h18)
Jakie jest twoje zdanie na temat polskich filmów?
A owszem, mam <3.
Ostatnio zmieniony przez lychee (24-03-2023 o 12h42)
Masz ulubioną stylizację wśród tych, które już zrobiłaś?
//A byłam rano na zakupach z tatą, potem rozwiesiłam pranie i zrobiłam risotto na obiad Teraz chciałam wziąć się za prezentację na poniedziałek, ale nie chce mi się i to bardzo xD
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (24-03-2023 o 13h45)
Jak tam, co u ciebie ciekawego słychać i jak mija piątek, piąteczek, piątunio, co? ♥
A no mija mi nawet przyjemnie choć przyznać ci się muszę szczerze nie owijając w bawełnę że rano w pracy wkurzyłam się na siebie, ponieważ wyłączyło się mi dziś myślenie i nie wiedzialam co, gdzie i na którym wózku rozłożyć i naszykować talerze na porcję ale jakoś sobie z tym chaosem poradziłam choć odnoszę wrażenie, że moja niewiedza mogła rozczarować instruktorkę ale poszłam do sklepu po pracy i kupiłam sobie zeszyt w którym zrobiłam sobie oznaczenie z dietami oraz na którym wózku powinny znaleźć odpowiednie talerze i na których powinna być dieta wątrobowa a na których powinna się znaleźć dieta ogólna by więcej nie dopadło mnie takie spustoszenie jak dziś. No a tak to, że moja mama wszystko dziś zrobiła to, mogłam cieszyć się wolnym popołudniem i od czasu do czasu zerkałam sobie na forum, wykąpałam się, obejrzałam film na platformie Netflix pod tytułem „Ile waży koń trojański“. No i teraz oglądam sobie w telewizji czwartą część Harrego Pottera „Harry Potter i czara ognia“ i jem chipsy ale nie wiem czy obejrzę do końca i czy nie usnę =).
Ostatnio zmieniony przez lychee (24-03-2023 o 20h45)
a tobie jak mija piątek? :D
// niestety there's no rest for the wicked, cały weekend spędzę na pisaniu licencjatu, bo i tak jestem w tyle, a mam do końca następnego tygodnia wysłać promotorce cały rozdział, także będę mieć bardzo pracowite najbliższe dni :')
Ostatnio zmieniony przez idontcare (24-03-2023 o 17h20)
Masz coś ważnego do zrobienia, czy możesz cieszyć się wolnym weekendem bez wyrzutów sumienia?
//Lubię bardzo Najczęściej piję czarną, Earl Gray, ale miętowa też jest pyszna :3
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (24-03-2023 o 16h23)
Lubisz pić herbatkę? Jaką najbardziej?
jak najbardziej lubisz się ubierać? masz jakieś ulubione kroje ubrań?
// tbh mam wrażenie, że mimo tego, że ciągle mam co robić, to i tak zdecydowanie za dużo odpoczywam ;_; ostatnio też często się źle czuję i ciągle mnie głowa boli, ale mimo wszystko mogłabym po prostu łykać prochy i robić to, co muszę. no ale jak się jest takim prokrastynatorem jak ja, to nic dziwnego, że za mało rzeczy mam zrobione :')
chociaż jak już wyjątkowo mi się zdarzy wpaść w wir pracy, to ideolo odpoczynkiem jest wyjście na spacer z pieskiem, bo wiem, że jak ja z nim nie pójdę, to pewnie nikt tego nie zrobi, więc mam przymus, a świetnie mi się odpoczywa spacerując :p
Ostatnio zmieniony przez idontcare (29-03-2023 o 18h11)
Jak przy takim natłoku zadań, znajdujesz czas na odpoczynek?
Tak i na drugie imię mam Katarzyna :)
Ostatnio zmieniony przez lychee (25-03-2023 o 17h07)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (25-03-2023 o 18h46)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (26-03-2023 o 11h18)