napisałaś kiedyś jakies opowiadanie albo wiersz?
// niestety jednak nie udało mi się zdobyć tej pracy
Ostatnio zmieniony przez idontcare (20-03-2023 o 15h38)
Strony : 1 ... 1423 1424 1425 1426 1427 ... 1527
napisałaś kiedyś jakies opowiadanie albo wiersz?
// niestety jednak nie udało mi się zdobyć tej pracy
Ostatnio zmieniony przez idontcare (20-03-2023 o 15h38)
Jak tam praca w muzeum? <3
Chyba tak, aczkolwiek to, było tak dawno temu, że nie pamiętam.
Ostatnio zmieniony przez lychee (22-03-2023 o 14h48)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (20-03-2023 o 12h06)
W jakim stylu urządzasz swoje mieszkanie?
Si, w gimnazjum jeździłyśmy z koleżankami do jednej z nas, miała duży dom z ogrodem, basenem itp, spędzałyśmy dzień w ogrodzie albo grając w gry (jeśli padało). W technikum różnie, czasem zostawałam w domu, a czasem szliśmy gdzieś z klasą. Kilka razy chyba zrobiliśmy sobie wycieczkę rowerową.
Ostatnio zmieniony przez Flower (20-03-2023 o 14h30)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (20-03-2023 o 16h09)
a tobie się zdarzało robić sobie wagary?
// nope, aaale sprawdziłam sobie na szybko i wygląda bardzo obiecująco, będę ją mieć na uwadze B)
/ awww, jaka śliczna!! <3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-03-2023 o 12h46)
Zdarzyło ci się mieć sen, który był tak realistyczny, że po obudzeniu się byłaś pewna, że nadal śnisz?
//Lubiłam bawić się w szukanie znaczeń moich snów. Robiłam to dla rozrywki, ale wiele snów, które miały osoby w mojej rodzinie często miały ukryte znaczenie. Zawsze interpretowali to w nieznany mi sposób, w stylu: O przyśniło mi się to, to ktoś zachoruje itp.. Mnie się chyba nie zdarzyło mieć czegoś takiego.
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (20-03-2023 o 22h33)
wierzysz w to, że sny mają jakieś ukryte znaczenie? sprawdzałaś kiedyś znaczenie swoich snów?
// taak, nawet całkiem niedawno :'D jakiś czas temu byłam przekonana, że mój sen był rzeczywistością i przez kilka dni debatowałam sama ze sobą w myślach, czy to się naprawdę wydarzyło. tydzień później rozmawiałam o tym z osobą, która była ze mną w tym śnie i miała takie "wtf, to się nigdy nie wydarzyło" i wtedy już byłam pewna, że to tylko sen, ale przysięgam, że nigdy wcześniej nie śniło mi się nic tak realistycznego, zazwyczaj moje sny są bardzo oderwane od rzeczywistości, więc pewnie stąd ta pomyłka xd
a czy kiedyś było odwrotnie i myślałam, ze rzeczywistość była snem, to tbh nie pamiętam, ale bardzo możliwe, że kiedys tak było :p
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-03-2023 o 12h54)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (21-03-2023 o 09h57)
Jaka jest twoja najdziwniejsza kryjówka w chowanego jaką pamiętasz?
Nieee, nigdy nie zajarałam się żadną gazetką
Ostatnio zmieniony przez Eve (21-03-2023 o 14h32)
Zbierałaś jakieś gazetki gdy byłaś młodsza?
// nie do końca, ale jem zawsze śniadanie z rodzinką jem :>>
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (21-03-2023 o 16h32)
obchodzisz święta wielkanocne?
Nie wiem czy jest coś takiego, to zależy od człowieka
Ostatnio zmieniony przez Mystification (21-03-2023 o 12h14)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (22-03-2023 o 11h31)
jest coś, co jest dla ciebie inspiracją do pisania tej książki, którą sobie obecnie tworzysz? ewentualnie czy miewasz takie chwilowe inspiracje do pisania pod wpływem jakiejś muzyki albo czegoś innego, czy po prostu siadasz i piszesz? :p
jakbyś kiedyś chciała ją wydać, to bym chętnie przeczytała, powodzenia z pisaniem!
// yep, wiele razy, ale nigdy żadnego nie skończyłam ;-; kiedyś miałam bloga, na którym pisałam opowiadanie z violetty, ale nic z tego nie wyszło, pisalam też masę opowiadań na wattpadzie, teraz nawet jedno piszę, ale aktualizuję bardzo rzadko xd. ale kiedyś chciałam napisac swoją książkę, tak samo jak Mijane czasem sobie zapisuję w notatniku jakieś pomysły, ale wątpię, że kiedyś coś z tego wyjdzie, bo mam zbyt słomiany zapał ;_;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (23-03-2023 o 13h20)
A ty próbowałaś kiedyś napisać jakieś opowiadanie?
Nie. Jestem raczej spokojnym człowiekiem, a jak ktoś celowo próbuje mnie wkurzyć, to po prostu sobie idę daleeeko od tej osoby
Ostatnio zmieniony przez Noku (21-03-2023 o 19h24)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (25-03-2023 o 16h46)
jak minęła ci połowa tygodnia?
raczej jestem przeciętniakiem. Mam sentyment do gier z dzieciństwa, kolega załatwił mi Drivera 99, Pingwinka Kelvina, czasami gram w Twierdzę Krzyżowiec. Nie są to szczyty branży gamingowej ale spędziłam przy nich wiele miłych godzin
Ostatnio zmieniony przez Mystification (22-03-2023 o 11h51)
Ostatnio zmieniony przez Lavrence (22-03-2023 o 19h59)
Jak oceniasz lody na słono?
Niby marka nie ma znaczenia, ważne żeby woda była smaczna, ale od dłuższego czasu piję tylko Kingę, bo mi pasuje i się przyzwyczaiłem. Ale jakbym miał pić jakąś inną, to też nie byłoby problemu
Ostatnio zmieniony przez Noku (22-03-2023 o 13h44)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (22-03-2023 o 18h00)
Gdzie znajdę info o nowym SyFku? Na strojnie głównej nic nie ma. :<
Nie mam niestety, z jednej strony bardzo bym chciała, ale z drugiej strony wiem, że nie miałabym dla niego czasu, więc może i dobrze.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (22-03-2023 o 17h05)