a jak ty się czujesz dzisiaj w ogóle??
/ aww, biedactwo :cc
anything for u (´• ω •`) ♡
// teraz to jestem strasznie wkurzona, bo się przed chwilą okazało, że jednak nie mam pracy. babka mi mówi, że jej się bardzo przydam i że na pewno w tym tygodniu będę miała pierwszy dzień, bo na razie miałam tylko szkolenie i miałam właśnie jutro przyjść, a ta mi dzisiaj wyskakuje, że w sumie to jednak ona mi podziękuje, bo ona chce kogoś, kto ma doświadczenie w gastro i jakas inna dziewczyna ma przyjść xddd a na kawach to ja się akurat znam, bo siostra się interesuje baristyką, zresztą jeszcze jakby miała ekspresy kolbowe, to rozumiem (kolbowy też potrafię obsługiwać tak btw), ale ona tam ma normalne, gdzie one ci praktycznie same robią każdą kawę i trzeba tylko jeden przycisk wcisnąć, co to za filozofia. zwłaszcza, że w pracy z klientem też mam doświadczenie. do tego sama do niej napisałam, żeby zapytać kiedy jutro przyjść, bo tak to nie wiem, czy by w ogóle dała znać :') szkoda tylko, że zmarnowała mój czas, bo mogłabym w tym czasie szukać innej pracy.
a poza tym to dzień mi dziś minął dość spokojnie, plany mi się posypały, więc cały dzień spędziłam przed komputerem, grając i pisząc esej dla siostry, bo w piątki nie mam zajęć
ale dzięki, że pytasz c:
Ostatnio zmieniony przez idontcare (25-11-2022 o 22h04)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone