~~W sumie bluzę basicową dla siebie i chłopaka i jemu również t-shirt.
Ostatnio zmieniony przez Thesana (25-11-2022 o 14h28)
Strony : 1 ... 1263 1264 1265 1266 1267 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Thesana (25-11-2022 o 14h28)
Kupiłaś coś ciekawego z okazji black friday?
// nie, nie noszę biżuterii, bo mnie uczula.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (25-11-2022 o 15h38)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (25-11-2022 o 14h31)
Planujesz w przyszłości zrobić sobie profil?
Niestety tylko się interesuję, jak byłam mała to prosiłam rodziców żeby mnie zapisali na jakieś zajęcia, to ojciec zaproponował hokej XDD bo przecież to to samo (spoiler nie poszłam). Jak dorosłam to szukałam czegoś na własną rękę, ale w moim mieście nic nie ma.
// nom : ((
Ostatnio zmieniony przez Flower (25-11-2022 o 15h50)
sama jeździsz figurowo, czy tylko się interesujesz tym sportem?
/ aw, szkoda :<
// kiedyś uwielbiałam taniec i nawet zaczęłam się uczyć jakichś kpopowych choreografii, ale przez problemy ze zdrowiem nie byłam w stanie kontynuować :/ teraz już bym dała radę, ale jakoś nie mogę się za to zabrać. poza tym bardzo lubię jeździć na łyżwach (tak rekreacyjnie, wkoło lodowiska xd) i na wrotkach. a tak, żeby jakiś sport oglądac jako widz w telewizji czy coś, to niekoniecznie.
a, i jeśli chodzenie się liczy jako sport, to ja jestem tym typem człowieka, co woli przejść pół godziny przez miasto, niż jechać 10 minut autobusem, jeśli tylko mam czas xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (25-11-2022 o 14h43)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (25-11-2022 o 16h29)
masz jakieś hobby?
// ja zawsze jestem grzeczna (´•ω•)
a w sumie to zadowoliłabym się kubkiem ze stojo, tylko tym większym, bo mój w standardowym rozmiarze jest za mały ;; no i kartą podarunkową na steama też bym nie pogardziła xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (25-11-2022 o 15h58)
Byłaś grzeczna w tym roku? Czego byś sobie życzyła od Mikołaja, gdyby tak się akurat trafiło, że wylądowałaś na liście grzecznych dzieci??
// A wszystko super. Byłam dzisiaj na zakupach :) Kupiłam nareszcie czerwone buty, które sobie wymarzyłam :D Znaczyyyy, szukałam ich bezskutecznie tak długo, że w końcu wzięłam o rozmiar za duże, ale są prawie dobre, więc jak dla mnie cacy xD Złapałam też c00l czerwone spodnie w kratkę i wybrałam sobie pióro, które chcę dostać w tym roku na Święta :DDD Tak się składa, że mam urodziny w okresie świątecznym, więc mogę sobie zaszaleć i poprosić o taki super hiper czaderski prezent ;D
Oto ono !!! (*▽*)
Ostatnio zmieniony przez Cuks (25-11-2022 o 16h03)
Ostatnio zmieniony przez lychee (25-11-2022 o 15h43)
Jak się u ciebie mówi na świętego Mikołaja?
/ Święty Mikołaj nie jest jedynym "dostawcą" świątecznych prezentów. W niektórych regionach Polski robią to Aniołek, Dzieciątko lub Gwiazdorzy, dlatego pytam.
// omg?? no jasne?? (人´∀`)♥
/ im in!
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (25-11-2022 o 17h01)
a chcesz dostać mały świąteczny prezent od kogoś innego, kogo imię też zaczyna się na m? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
/ ale od razu ostrzegam, że moje umiejętności graficzne wołają o pomstę do nieba, także wysokich lotów to to nie będzie, ale może chociaż ci humor poprawi xd siostrze coś podobnego na urodziny zrobiłam i jej się podobało, so...
// no właśnie kurde nie, chodzi za mną już jakis czas, bo wielu ludzi to poleca i strasznie chcę zagrać, ale teraz mam na koncie chyba 96 groszy, więc w najbliższym czasie raczej go nie kupię :')
Ostatnio zmieniony przez idontcare (25-11-2022 o 16h53)
A gierczysz w Stardew Valley?
// </3
ja to zaczelam oglądac jak dopiero co wyszlo, w 2013 i pozniej trzeba bylo czekac 4 lata na kolejny sezon, wiec no, niewiele pamietam XD ale chyba spoko bo jedyne co pamietam to to ze nie podoba mi sie ze "final season" ma tak naprawde 3 sezony.
nie sledze newsów ze świata anime wiec nie wiedzialam ze tak bedzie, zresztą oni chyba nawet o tym nie mowili i dopiero jak sie sezon skonczyl to dali znac ze to jednak nei koniec XD no i jak ogladalam 4 sezon part 1 to bylam w szoku ze to juz ostatni odcinek i koniec sezonu XD przy part 2 juz mi kolezanka powiedziala ze to nie jest final season bo czytala mange i wiedziala mniej wiecej jak idą wydarzenia w niej i ze sie po prostu nie zmieszczą w tylu odcinkach. no i troche lipka, bo ja nie lubie ogladac tak na raty, wolałabym sobie poczekac az faktycznie anime sie skonczy i potem obejrzec wszystko naraz. z postaci lubilam praktycznie wszystkich, ale badassy zawsze mialy specjalne miejsce w moim serduszku, takze levi, erwin, annie, mikasa, reiner love, no ale latwiej byloby mi wymienic kogo NIE lubie - hanji (chociaz pozniej juz sie ogarnela i jest spoko), connie, sasha, zeke, armin mnie troche drazni xdSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Flower (25-11-2022 o 17h15)
stalkując twojego mala zauważyłam, że jesteś na bieżąco z attack on titan, co myślisz o tym, jak rozwijała się seria? i czy masz jakies ulubione postacie?
// skąd masz??? :o
potrzebuję jej... ja tylko gry z epika mam za darmoszkę i te, co braciszek ma na swoim steamie, bo mi dał dostęp do konta xddd
/ oki!! <3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (25-11-2022 o 17h06)
A po co płacić za gry jak można mieć je za free??
jak ja, nie no jk, tylko tą sv akurat mam xD
/ kiedyś mi koleżanka podsyłała, jak znajdę na starym laptopie to się podzielę, ale nie obiecuję, bo nawet nie wiem gdzie go mam
// przeróżne, nie ograniczam się do jednego konkretnego gatunku.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (25-11-2022 o 17h03)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (26-11-2022 o 18h30)
a ty lubisz grać w gry? jeśli tak, to masz jakieś ulubione?
// europeistykę, bo byłam głupia i myślałam, że mi się spodoba xd plus chciałam się uczyć norweskiego, który jest teraz jedynym przedmiotem, z którego nie uciekam i który lubię, oprócz angielskiego ;_;
gdyby otworzyli moją specjalność kulturową, to by było lepiej, co mnie obchodzi jakaś mobilność społeczna xddd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (25-11-2022 o 17h05)
Co studiujesz i czemu nie poszłaś na anglistykę?
// Weterynarzem, ale to tylko dlatego, że lubiłam kotki xD
Ostatnio zmieniony przez Cuks (25-11-2022 o 17h04)
kim chciałaś być będąc dzieckiem?
// dzisiaj jest bardzo całuśny (´ε` )♡
teraz się piłeczką bawi
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (25-11-2022 o 17h11)
a jak tam zordonek się miewa? (´。• ω •。`)
/ aww <3
// a mam don't starve together akurat, bo dostałam w prezencie B)
a czy umiem w to grać, to już inna sprawa xd
jak chcesz, to możesz mnie kiedyś nauczyć.....
/ oh, to możemy się razem nauczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (25-11-2022 o 17h45)
A Don’t Starve macie towarzyszu na steamie? bo to mogę od zaraz udostępnić jak coś xD
/ I WISH, ta gra to jakiś inny wymiar jest, nie umiem w to grac tez xD
// im in again ( ͡° ͜ʖ ͡°)
// proszę nigdy więcej tak o sobie nie mówić, bo się obrażę!! i think, że masz złote serduszko
wiadomo, książeczka sanitarna, specjalna odzież (zakryte włosy/brak biżuterii), trzeba duży nacisk kłaść na mycie rąk, zawsze czyste narzędzia i naczynia to tak z głowy, ale sprawdziłam w necie i piszą, że warto wspomnieć o
tutaj
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (25-11-2022 o 18h24)
jak myslisz - bardzo głupia jestem, skoro zaproponowałam siostrze, że napiszę za nią esej na studia, skoro nie mam zielonego pojęcia o zasadach bhp w gastronomii? xd
/ dobrze, już nie będę :ccc
i dziękuję melu, życie ratujesz ♥ btw, mam już 250 słów, a minimum to 400 B)
// zawsze mówię o sobie, że mam prostackie kubki smakowe, bo jestem jak dzieciak i się zadowolę najbardziej basic rzeczami, nie lubię szaleć ze smakami xd
jako że jesteś fellow csm enjoyer, to przypomniało mi się o cytatach z mangi, które idealnie opisują mój zmysł smaku xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (25-11-2022 o 18h15)
Lubisz poznawać nowe dania w restauracjach, czy raczej jesteś zwolenniczką bezpiecznych opcji?
Odp.
Hejooo, właśnie skończyłam oglądać animu, a tak to dziś był dzień rysowanka i chillowanka. Taki prosty, ale przyjemny dzionek.
Ostatnio zmieniony przez Agami (25-11-2022 o 21h53)
Ostatnio zmieniony przez lychee (25-11-2022 o 18h22)
Jak lubisz spędzać dzień wolny?
// leżąc z ropuchem i oglądając seriale.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (25-11-2022 o 20h45)
Ostatnio zmieniony przez lychee (25-11-2022 o 21h47)