Lubisz straszne historie? Krążą w twojej okolicy jakieś jeżące skórę legendy? // ojeny, przerażające! Σ(°△°|||)︴
Ciężko mi powiedzieć, bo nie mam czasu na czytanie. x'D Także kompletnie nie mam pojęcia kto się znajduje w obecnej topce najpopularniejszych pisarzy w Polsce, czy też na świecie. Ale żeby COŚ napisać to zdecydowanie smutne jest to, że osoby piszące śmieciowe fanfiki na wattpadzie jakimś cudem potem są w stanie wydać książkę, która doczeka się kinowej adaptacji (tak, patrzę na ciebie, autorko After). O! Prawie do głowy mi przyszła jeszcze Blanka Lipińska. Nigdy nie czytałam jej książek, ale miałam okazję zobaczyć ekranizację. Przeczytałam też skrót wydarzeń, ekhem, fabuły i to jest tak złe... mogłabym napisać, że nie rozumiem dlaczego stała się popularna, ale ludzie mają to do siebie, że nawet jak wiedzą, że coś jest okropne to chcą to obejrzeć. "A bo dla beki", "a się pośmiejemy" etc., no i są też tacy, którym autentycznie podchodzi ten rodzaj szajsu. W każdym razie wszyscy ci ludzie napędzają jej sukces, co jest przykre, ale takie są realia.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (16-07-2022 o 17h48)